Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie
😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂
@vikusjk @1monimoni1 No baby to že tam majú dobrú zmrzku ste mi povedali a mali ste pravdu 😉 Ale prečo ste mi nepovedali že tam stretnem svokru ktorá mi bude dávať rozumy ako mám slabé mlieko a ako má malý jesť od 3 mesiacov všetko a aj zákusky a podobne? To ste mi tiež mohli povedať či? 😀
@kucanka 😀 😀 😀 nooo nevedela som ze v ponuke maju aj p*cujuce svokry 😀 to musela byt špeci objednavka my zato nemozeme hehe nabuduce si rozmysli co si objednaš xixiixi
@1monimoni1 joj že nepočúvam svoju intuíciu mala som blbý tušák. A k tomu ešte s sme sa chytili s priateľom. Sorry že ťa zaťažujem ale momentálne som z toho na prášky. Taká depka ma chytila že až... ☹
No nabudúce už pôjdem späť inou cestou 😀
@vikusjk No hlavne krupicu mu mám dávať lebo to už musí. Asi aby nebol v noci hladný. A to nevie že vydrží od 20 do 4 rána aj bez krupice 😀 To poznám s tou ochutenou polievkou a nehrozí radšej si všade donesiem uvarené v pohárikoch 😉 A som povedala drahému že v tomto musíme byť za jedno keď raz povieme že nebude jesť napr. čokoládu tak mu ju ani babka nedá. Nech si to matičke vysvetlí 😀
Ale zmrzka bola famózna. A aj za super cenu. Len cesta späť musí byť nabudúce iná. A som rada že sme už doma 😀
@kucanka mne to nevadi,ved aj ja sa nabuduce postazujem ale asi o svokre to nebude,ja ju mam perfišnu 😉 mne mala akurat papala krupicu hehe,povec svokre ze ju jedla za tvojho Vladka a bude pokoj 😀
@1monimoni1 aj malý mal včera v mliečku ja som ju mala na raňajky mi teraz napadlo 😀 Takže mal krupicu 😀
@kucanka ked sa da treba zalepit svokre oči 😝 😉
@1monimoni1 Ale kašlem na ňu. Dlží nám kopec prachov nespláca. Ozve sa raz za mesiac a ide na 2 hoďky voziť. Nech si hovorí čo chce je mi to jedno 😉 Teraz zase že chcela by ísť v nedeľu voziť. Fakt je to presne mesiac. No smola idem vo štvrtok mimo Ba na 10 dní 😀 Nezájem 😀
A ja som sa uvelebila za netom a polovička sa stará o umrnčané dieťa 😀
@kucanka nase umrncane uz odpadlo.cely den nepospala poriadne,poobede ze 20minut cesta autom.no nic okupana chrni len som zvedava kedy zasa bude hore a vymyslat,jak tuto noc kazdu chvilku nieco wrr a ja rano jak mlok 😔
@1monimoni1 no my sme sa akurát okúpali napapať a spať 😉 A vydržal s ním že AŽ hodinu. Potom mal dosť a to dnes mal silné reči že mám ísť robiť a on zostane doma 😀 To by som vidieť teda nechcela.
Koňa ste kúpili?
@kucanka nooo to ma aj moj tie reči 😀 😀 ked on ma dost a ona by aj spala jednoducho sa len ocitne v postielke a je to...a tam reeeev a tatko ved ty zaspis aj sama 😀 a nastupuje mama heehee... hej koň uz okupuje miesto za stanom s gulickami,ide som ho nemala kam skovat 😎
@1monimoni1 no ten môj dnes dvakrát že ide ho dať spať. Obidva krát skončil u nás v manželskej. Vraj vo svojej nechcel. Zaujímavé že mne tam spí 😀
Kedy má Kristínka presne narodky? Ale to beží čo?
@kucanka ach tii muzi 😀 😀 nenormalne to ubehlo, 9august 🙂 oni si veselo spinkaju ja som sa zobudila ze treba ist so psom ale niak ma to lame zasa hehe..vy mate kedyy?
@1monimoni1 ani nehovor. Ja si idem dať ďalší paralen a šup do postele za malým 😉 Ale aspoň mi to na ten zápal ako tak zaberá.
My máme ešte dlho do narodiek. 16. február si vybral krpec 😀
@kucanka joj tak nakoniec ho maaas,chuuda..:( no lieč sa lieč.. vy ste este malinkyyy ..jak dnes v hyperke same minibabenkaaa,az sa mi zachcelo dalsie,ale nieeeeee 😀 to ma cas
@1monimoni1 no ale keď si predstavím že už má skoro pol roka ani veriť sa mi nechce 😉 Aj teba sa furt všetci vypytujú kedy bude druhé? Ja mám pocit že som ani z pôrodnice poriadne neodišla a už chcú aby som zas bola v tom 😀
@kucanka veru,hlavne mm by rad... ale pri predstave toho porodu.hm to ma odradza 😖
@1monimoni1 no ten môj zas nechce zatiaľ. Ale ja ho zlomím 😀 Si mala zlý pôrod? Komplikácie či bolesti?
Mňa skôr pobyt na šestonedelí odrádza... Ja som mala dosť slabé bolesti s porovnaním s mojimi úžasnými migrénami 😉
@kucanka napisem spraavu nemusim tu vsetkych odradzat 😀
@1monimoni1 jasan 😀 😀 😀
ahojte, ja byvam na Bodrockej, mame 4 mes.Dominiku, inak som s Korytnickej 1
Baby... je tu v podunajskych nejaky dobry sekac? 🙂
@kucanka @1monimoni1 @janka2501 @ninan2 @jankatn Ahojte maminy, rada by som dala do pozornosti stretnutie Prvy rocik - prvy krocik - mamiciek a deticiek okolo jedneho roku veku, ktore sa kona pravidelne kazdy utorok o desiatej hodine v MC Rybka vo Vrakuni 😉 Vstupne do herne 1 €. Ak mate zaujem, ste vitane 😉

@kucanka este len s maminkou za ručičku teda lepsie povedane s kazdym koho lapne 😀 😀