Máte skúsenosť s Dúhovou škôlkou Pestrosvet?
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s touto škôlkou vo Westend Gate? Uvažujeme nad ňou, ale napriek tomu, že je v prevádzke už veľa rokov, nenašla som na ňu moc recenzií a z toho, čo som sledovala majú asi každý rok problém ju naplniť. Preto ma to trochu zneisťuje...
Zjavne bude táto škôlka pre nás správnou voľbou, aspoň budem mať istotu, že moje dieťa nebude vyrastať v obklopení detí z rodín obmedzencov a extrémistov...
Skoda ze admin zmazal vsetky odpovede, nie len tie problemove, ale budiz.
Autorka, moja znama tam mala dceru (v triede najmensich deti), a bola spokojna, nepocula som od nej ani jedno negativum. Viac podrobnosti vsak bohuzial neviem.
@stanzi ďakujem pekne🙂 aj mne je tá škôlka podľa ich stránky sympatická, len viem, že realita sa často nezhoduje s tým, ako sa škôlky prezentujú, takže som vďačná za pozitívnu recenziu🙂
Co mali ostatni proti tej skolke?
@terezkaarthuramax no čo asi? Dúha im vadí
@nika523 duha je krasny dar ci od prirody či od Boha ako kto veri. Ja som presvedcena ze od Boha. Nemoze za to ze ista komunita si ju dala za svoj znak. Ak teda toto vadi.
@terezkaarthuramax jj, toto vadilo. povodne sa volali duhova skolka a premenovavali sa kvoli tomu, ze to blbcom vadilo... no cooment
@anonym_autor ahoj dala si nakoniec tam drobca my o tom veľmi zvazujeme, pri obhliadke nás zaujala
Dobry den, prosim Vas, rozhodli ste sa nakoniec dat deti do Duhovej skolky? Ak ano, ste spokojni? Dakujem za odpovede ☺️