Máte skúsenosti s doktorom Maršíkom?
Ma niekto skusenosti s dr.Marsikom ako porodnikom?
Ano ja mam, bol to moj porodnik.
@anonym_09f080 a kedy to bolo a bola si spokojna?;)
@anonym_09f080 a kedy to bolo a bola si spokojna?;)
@sonickamat No ako sa to vezme.. zobral ma ako rizikovu pacientku, na odporucanie jedneho gynekologa.. vtedy mal este sukromnu kliniku, kde ma nechal zaplatit rocne clenske, ale ani raz ma tam pocas tehotenstva nevysetroval.. vsetko islo cez Antolsku cez nemocnicu.. kazda jedna poradna bola na poistovnu. Aj porod bol rizikovy syn bol zakliesneny pod rebrami, takze som mala sekciu. Zazmluvnila som si ho oficialne cez nemocnicu. Co cert nechcel porod sa mi spustil spontanne tyzden pred terminom sekcie..dieta nemohlo ist do porodnych ciest.. bol v nemocnici snad do pol hodky.. v tomto bol fakt promptny.. porod dopadol dobre, syn je zdravy bez ujmy.. Na vyberanie stychov ma vsak zavolal na sukromnu kliniku, tam sa ma spytal na kolko si cenim zdravie dietata. Dal mi do ruky listok s cenou 1000 eur, ktore som mu mala poslat na ucet. Vobec mu to nebolo blbe.. bola som extremne nasrata.. no moja mama mu tie peniaze poslala. Takze sam si vypytal uplatok.. toto bol pre mna extrem. Preco sa pytas?

Ano ja mam, bol to moj porodnik.