icon

Máte skúsenosti s Klinikou Frais Nivy?

28. máj 2024

Niekto skúsenosti prosím?

romiiska
Autor odpoveď zmazal
kozicka
13. okt 2025

@anonym_autor ja mam.len negativne skúsenosti, neda sa tam dovolať, ani dostat sa nahle k lekárovi, nedajbože mať nejaky akutny problem, keď sa uz dostanem na ternin, tak ma vybavi za 3 minuty, arogantné spravanie. Atď O vysokej odbornosti mam tiez pochybnosti, skôr je to taka kozmetika a kačacie pery ťa vitaju už na recepcii.

anonym_b4e9b5
2. feb 2026
@kozicka

@anonym_autor ja mam.len negativne skúsenosti, neda sa tam dovolať, ani dostat sa nahle k lekárovi, nedajbože mať nejaky akutny problem, keď sa uz dostanem na ternin, tak ma vybavi za 3 minuty, arogantné spravanie. Atď O vysokej odbornosti mam tiez pochybnosti, skôr je to taka kozmetika a kačacie pery ťa vitaju už na recepcii.

@kozicka ktoru ambulanciu mas na mysli?

kozicka
3. feb 2026
@anonym_b4e9b5

@kozicka ktoru ambulanciu mas na mysli?

@anonym_b4e9b5 čo sa tyka objednavania s akutnym problemom, mala som na mysli gynekologiu.

anonym_b4e9b5
3. feb 2026
@kozicka

@anonym_b4e9b5 čo sa tyka objednavania s akutnym problemom, mala som na mysli gynekologiu.

@kozicka aha, cize gynekologiu tam neodporucas? Je tam tusim len jedna lekarka na gynekologii - p. Zavodska, alebo tak nejako sa vola. Nebola si teda s nou spokojna pri akutnom vysetreni?

kozicka
4. feb 2026

ano, ked som sa tam ledva dovolala že mám akútny problem, dali mi termin najskôr o 3-4 dni, alebo aj o týždeň, a vieš že pri akútnom probléme "hneď je neskoro". Vždy som sa nejak z toho vylízala sama, s liekmi ktoré som mala ešte od bývalého lekára. Alebo ked som sa prišla objednať osobne na recepciu, tak slečna s napichanými perami (viem že je to otázka vkusu, ale mám voči tomuto módnemu doplnku určité predsudky) sa ma opýtala aký mám akútny problém ..pred dalšími ľuďmi ktorí stáli na recepcii 🙂) Teraz sa na to smejem, ale vtedy som jej povedala že Zrovna tu to budem rozoberať. A celkovo to prostredie mi prišlo skôr ako v kozmetickom salóne, rezať by som sa tam teda nenechala.