Máte skúsenosti s nemocnicou Kramáre a nadštandardnými izbami?
Ahojte , blíži sa nám operácia s mojím pubisom na Krámaroch . Máte prosim niektorá skúsenosti ako to tam beží ? Možnosť nadštandardných izieb ,po prípade ako to funguje ak sa taká izba neujde / je viac detí s rodičmi na izbe ? Ďakujem
asi záleží od oddelenia. Manž. bol s malou dcérou a boli na izbe dvaja malí pacienti. Rodičia cez deň na stoličkách - skladaciu posteľ si mohli zobrať večer po 18h. ráno do 7 hod. museli posteľ odovzdať.
@anonym_b7ed5a my ideme na chirurgiu ,tak to bude potom celkom masaker teda
S pubismi este byvaju rodicia na izbe?
@anonym_0499bc tiez ma zarazilo.
@anonym_0499bc ti možno povedia že nemáš možnosť byť s dieťaťom na izbe vzhľadom na jeho vek. Potom máš možnosť sa ubytovať niekde po blízku nemocnice.
@anonym_b7ed5a to im nemozu povedat, zo zakona maju maloleti pravo mat so sebou sprevádzajúcu osobu... do 18tich
@anonym_b7ed5a to im nemozu povedat, zo zakona maju maloleti pravo mat so sebou sprevádzajúcu osobu... do 18tich
@anonym_2eb1db áno presne do 18r je zákonné právo . Informovala som sa po predu a ja som zrovna taká matka čo chce byť nablízku dieťaťu aj keď ma 15r , nevidím na Tom nič zlého ale sranda ,že namiesto odpovede na moju otázku ide tu rozprava o veku akože naozaj ďakujem
@anonym_2eb1db áno presne do 18r je zákonné právo . Informovala som sa po predu a ja som zrovna taká matka čo chce byť nablízku dieťaťu aj keď ma 15r , nevidím na Tom nič zlého ale sranda ,že namiesto odpovede na moju otázku ide tu rozprava o veku akože naozaj ďakujem
@rika8 nemas za co. Sa iba cudujeme, ze este 15-rocneho mas potrebu vodit za rucicku

asi záleží od oddelenia. Manž. bol s malou dcérou a boli na izbe dvaja malí pacienti. Rodičia cez deň na stoličkách - skladaciu posteľ si mohli zobrať večer po 18h. ráno do 7 hod. museli posteľ odovzdať.