icon

Máte skúsenosti s operáciou nosa u Mudr. Krivosudského?

Včera o 21:56

Ahojte, máte prosím skúsenosť z tohto roka u pana doktora s operáciou nosa?
- ako Vás to vyšlo cenovo? Je to moja prvá operácia nosa a nemám problém s dýchaním.
- komunikácia - ako dlho mu trvá odpovedať na mail?
Ďakujem

anonym_a665ec
Včera o 22:48

@anonym_autor RhInoplatika sa nepíše s "Y", ale s "I". Najpr sa douč gramatiku, bo inak Ti aj tá plastika bude na nič. Rozumný chlap sa zariadi inak, než podľa výzoru. Kapišto ?

anonym_17243c
Dnes o 05:32
@anonym_a665ec

@anonym_autor RhInoplatika sa nepíše s "Y", ale s "I". Najpr sa douč gramatiku, bo inak Ti aj tá plastika bude na nič. Rozumný chlap sa zariadi inak, než podľa výzoru. Kapišto ?

@anonym_a665ec Až na to, že tá tvoja gramatika nie je o nič lepšia...

anonym_59e1ee
Dnes o 06:23
@anonym_a665ec

@anonym_a665ec nepoviem keby spravila nejakú triviálnu gramatickú chybu v rýdzo slovenskom slove, ale rhinoplastika je prebraté slovo z latinčiny a tú nemusi poznať.
Jedna známa, uňho bola, nos ma nadherny. Akurát s tou komunikáciou je to uňho tazko. Asi by si mal najať nejakého manažéra, ktorý by mu riadil kontakt s pacientkami, on odpisuje ževraj raz za čas.

anonym_e1107b
Dnes o 06:30
@anonym_a665ec

@anonym_a665ec a kde vidíš tam slovo rhinoplastika?

anonym_a665ec
Dnes o 11:44
@anonym_e1107b

@anonym_a665ec a kde vidíš tam slovo rhinoplastika?

@anonym_e1107b Ale ideš mi Ty voľakam.

anonym_e1107b
Dnes o 12:25
@anonym_a665ec

@anonym_e1107b Ale ideš mi Ty voľakam.

@anonym_a665ec ja? Prečo? Tak asi som slepá, ukaz mi kde to je.

anonym_a665ec
Dnes o 12:41
@anonym_e1107b

@anonym_a665ec ja? Prečo? Tak asi som slepá, ukaz mi kde to je.

@anonym_e1107b Ukážem Ti, čo je v r*ti mäkké.

anonym_e1107b
Dnes o 13:14
@anonym_a665ec

@anonym_e1107b Ukážem Ti, čo je v r*ti mäkké.

@anonym_a665ec samozrejme ze neukážes, lebo to slovo tam vôbec nie je.
Chod sa liečiť.