Máte skúsenosti s operáciou pupočného pruhu u dieťaťa na Kramároch?
Ahojte. Máte niekto skúsenosť s operáciou pupočného pruhu na Kramároch? Dnes sme dostali termín, syn bude mať v čase operácie 4 roky. Desím sa toho ako to zvládne, o tom že tam máme dve noci spať ani nehovorím. Ako to zvládli vaše detičky? Boli dlho ubolené? Ako zvládli narokozu? Mohli ste byť s nimi až kým ich naozaj neuspali? Úplne som z toho ako matka nešťastná a zúfalá :(
@zuzanamalickova Jezis, neprehanaj. Dcere ho operovali ked mala 9 a ani nechcela, aby som s nou bola hospitalizovana. Normalne ju mozes odprevadit az na premedikacnu izbu pred operacnou salou (nas odorevadzal klaun z cerveneho nosa a cely cas hral na mandolinu - ty, ja a mandolina 😊, dcera vobec nebola v strese). Tam sa aj ty prezlecies do zeleneho jednorazoveho oblecenia, dostane naladovku a davas na dieta pozor, aby si neublizilo. Je ako opite, moja sa hodila o postel a trepala neuveritelne hluposti 😁, treba si nechat zapnute aspon nahravanie zvuku). Po hodinke sa uz preberala na izbe. Ten prvy den boli, ale potom sa z toho dieta rychlo dostane.
@zuzanamalickova nas nebol uboleny vobec, narkozu zvladol vyborne, v podstate to velmi neprezival a vsetci boli milí, takze sa ani nebal. Tiez v 4r. Horsie bolo ustrazit ho, aby si to neroztrhol po operacii.
@zuzanamalickova dcéra bola v 3.5 roku ale na jednodňovej chirurgii. V deň operácie po príchode domov jej nič nebolo, žiadne bolesti, normálne jedla, hrala sa, ako bežný den

mojmu operovali laparoskopicky ked mal 5, tiez na Kramaroch.. popravde on prespal celu noc v pohode, ja som spat nemohla kvoli svetlam, sestrickam a inym detom, ktore plakali. Syn sa prebral asi dve hodiny po operacii a nic ho nebolelo, hned behal co rozhodne nebolo v sulade s liecebnym planom.. ale bol v poriadku.