icon

Máte skúsenosti s operáciou pupočného pruhu u dieťaťa na Kramároch?

zuzanamalickova
Včera o 18:50

Ahojte. Máte niekto skúsenosť s operáciou pupočného pruhu na Kramároch? Dnes sme dostali termín, syn bude mať v čase operácie 4 roky. Desím sa toho ako to zvládne, o tom že tam máme dve noci spať ani nehovorím. Ako to zvládli vaše detičky? Boli dlho ubolené? Ako zvládli narokozu? Mohli ste byť s nimi až kým ich naozaj neuspali? Úplne som z toho ako matka nešťastná a zúfalá :(

anonym_44ee72
Včera o 19:23

mojmu operovali laparoskopicky ked mal 5, tiez na Kramaroch.. popravde on prespal celu noc v pohode, ja som spat nemohla kvoli svetlam, sestrickam a inym detom, ktore plakali. Syn sa prebral asi dve hodiny po operacii a nic ho nebolelo, hned behal co rozhodne nebolo v sulade s liecebnym planom.. ale bol v poriadku.

anonym_685b63
Včera o 19:36

@zuzanamalickova Jezis, neprehanaj. Dcere ho operovali ked mala 9 a ani nechcela, aby som s nou bola hospitalizovana. Normalne ju mozes odprevadit az na premedikacnu izbu pred operacnou salou (nas odorevadzal klaun z cerveneho nosa a cely cas hral na mandolinu - ty, ja a mandolina 😊, dcera vobec nebola v strese). Tam sa aj ty prezlecies do zeleneho jednorazoveho oblecenia, dostane naladovku a davas na dieta pozor, aby si neublizilo. Je ako opite, moja sa hodila o postel a trepala neuveritelne hluposti 😁, treba si nechat zapnute aspon nahravanie zvuku). Po hodinke sa uz preberala na izbe. Ten prvy den boli, ale potom sa z toho dieta rychlo dostane.

anonym_c9cda3
Včera o 19:57

@zuzanamalickova nas nebol uboleny vobec, narkozu zvladol vyborne, v podstate to velmi neprezival a vsetci boli milí, takze sa ani nebal. Tiez v 4r. Horsie bolo ustrazit ho, aby si to neroztrhol po operacii.

luliu
Včera o 20:08

@zuzanamalickova dcéra bola v 3.5 roku ale na jednodňovej chirurgii. V deň operácie po príchode domov jej nič nebolo, žiadne bolesti, normálne jedla, hrala sa, ako bežný den