icon

Máte skúsenosti s operáciou žlčníka v Bratislave?

babababka
Včera o 12:27

Mám ísť na operáciu žlčníka,nie laparoskopicky.Mám nad 60 rokov,beriem lieky na tlak,štítnu žľ a cukrovku.Ak niekoho poznáte,alebo vy osobne,ste boli prosím o info.Koľko ste boli v nemocnici,ako to bolo s liekmi,ktoré užívate,ako ste sa cítili po operácii,kedy ste sa cítili už fajn.Držíte diétu aj po operácii?Môžete mi napísať ešte referencie na bratislavské nemocnice v tomto prípade?Predoperačná,pooperačná starostlivosť.Ďakujem pekne.

anonym_64ca52
Včera o 12:36

Moja mama bola ako 69 ročná. Deň pred operáciou príjem (predtým predoperačné nie staršie ako 10 dní), nasledujúci deň operácia (piatok), domov ju pustili v pondelok. Bolesti samozrejme mala ešte nejaký čas, čo je po každom zákroku normálne, diétu stále dodržiava, lebo sa aj tak bojí, ale chválabohu sa cíti super.
Vlastné lieky si musela vziať do nemocnice, ktoré odovzdala zdr. sestre ale dávali jej ich lieky a tie, ktoré doniesla jej pri odchode vrátili.

anonym_abe665
Včera o 12:37

@babababka kamoska bola vlani u milosrdnych tam jej dali najskorsi termin... prisla, zoperovali, prespala a isla domov, potom na vybratie stichov. trochu problem s prdmi, ako po kazdej laparo, problemy ziadne... nie je ale cukrovkarka, vek 47 a neberie na tlak lieky.. je to pomerne jednoduchy zakrok... dietu nedrzi ako polovica zoperovanych . lieky standardne ak beries, vsetko ti povedia v nemocnici, v uzivani sa pokracuje

babababka
autor
Včera o 14:59
@anonym_64ca52

Moja mama bola ako 69 ročná. Deň pred operáciou príjem (predtým predoperačné nie staršie ako 10 dní), nasledujúci deň operácia (piatok), domov ju pustili v pondelok. Bolesti samozrejme mala ešte nejaký čas, čo je po každom zákroku normálne, diétu stále dodržiava, lebo sa aj tak bojí, ale chválabohu sa cíti super.
Vlastné lieky si musela vziať do nemocnice, ktoré odovzdala zdr. sestre ale dávali jej ich lieky a tie, ktoré doniesla jej pri odchode vrátili.

@anonym_64ca52 A v ktorej nemocnici bola zoperovaná?

anonym_64ca52
Včera o 15:23
@babababka

@anonym_64ca52 A v ktorej nemocnici bola zoperovaná?

@babababka Poprad