Máte skúsenosti s psychiatrickou ambulanciou Medante v Bratislave?
Ahojte, nemáte niektorá z vás skúsenosť so psychiatrickou ambulanciou Medante v BA ? Ktorú lekárku by ste mi odporučili ? Sú tam 2 doktorky Fedorkovičová a Bosňaková, s ktorou máte pozitívnu skúsenosť? A neviete ako je to s platbami ?
Ďakujem za každú skúsenosť.
Bola som u Fedorkovicovej a za mna sklamanie, nestoji to za tie peniaze. Nemala ziadnu snahu nadviazat so mnou ako pacientom nejaky realny kontakt, alebo ako to nazvat...len vyplnala dotaznik po bodoch a rapotala poucky...
@anonym_3dfedd ďakujem za skúsenosť a koľko
ste platili ? Aj by ste mi niekoho ineho odporučili ?
@anonym_3dfedd ďakujem za skúsenosť a koľko
ste platili ? Aj by ste mi niekoho ineho odporučili ?
@anonym_autor Myslim, ze tych 80e ako maju aj na stranke. Ale teda vobec to nestalo za to. Neviem bohuzial odporucit nikoho, bola som tam kvoli nespavosti po porode, a po tej skusenosti ma presla chut niekoho hladat...nastastie sa to zacalo postupne pomaly lepsit, tak som potom dalsieho lekara uz neriesila vobec. Ale teda minimalne by som poradila ist k niekomu, na koho dostanes konkretne odporucanie...Ja som ziadne nemala, Medante a tuto psychiatricku som si len sama vygooglila a takto to dopadlo...
Ja som tiež chodila k Fedorkovičovej, ale ja som bola spokojná. Bola vždy veľmi milá a zaujímala sa. Ja som musela prejsť inde, inak by som tam zostala. Ak ti nevadí ešte vyšší poplatok odporúčam MUDr. Sigmundovú, nájdeš o nej pozitívne referencie.

Bola som u Fedorkovicovej a za mna sklamanie, nestoji to za tie peniaze. Nemala ziadnu snahu nadviazat so mnou ako pacientom nejaky realny kontakt, alebo ako to nazvat...len vyplnala dotaznik po bodoch a rapotala poucky...