Máte skúsenosti s psychiatrickou ambulanciou Medante v Bratislave?
Ahojte, nemáte niektorá z vás skúsenosť so psychiatrickou ambulanciou Medante v BA ? Ktorú lekárku by ste mi odporučili ? Sú tam 2 doktorky Fedorkovičová a Bosňaková, s ktorou máte pozitívnu skúsenosť? A neviete ako je to s platbami ?
Ďakujem za každú skúsenosť.
Bola som u Fedorkovicovej a za mna sklamanie, nestoji to za tie peniaze. Nemala ziadnu snahu nadviazat so mnou ako pacientom nejaky realny kontakt, alebo ako to nazvat...len vyplnala dotaznik po bodoch a rapotala poucky...
@anonym_3dfedd ďakujem za skúsenosť a koľko
ste platili ? Aj by ste mi niekoho ineho odporučili ?
@anonym_3dfedd ďakujem za skúsenosť a koľko
ste platili ? Aj by ste mi niekoho ineho odporučili ?
@anonym_autor Myslim, ze tych 80e ako maju aj na stranke. Ale teda vobec to nestalo za to. Neviem bohuzial odporucit nikoho, bola som tam kvoli nespavosti po porode, a po tej skusenosti ma presla chut niekoho hladat...nastastie sa to zacalo postupne pomaly lepsit, tak som potom dalsieho lekara uz neriesila vobec. Ale teda minimalne by som poradila ist k niekomu, na koho dostanes konkretne odporucanie...Ja som ziadne nemala, Medante a tuto psychiatricku som si len sama vygooglila a takto to dopadlo...
Ja som tiež chodila k Fedorkovičovej, ale ja som bola spokojná. Bola vždy veľmi milá a zaujímala sa. Ja som musela prejsť inde, inak by som tam zostala. Ak ti nevadí ešte vyšší poplatok odporúčam MUDr. Sigmundovú, nájdeš o nej pozitívne referencie.
Chodila som k Fedorkovicovej a spokojnost, mila, fajn, setko vysvetlila, dobre mi nastavila liecbu. Ja som sa u nej cítila dobre. Ak chces tak skus este na Tehelnej je AD Clinic, tam maju tiez fajn psychiatricku
Pani doktorku Fedorkovičovú odporúčam všetkými desiatimi. Veľmi milá, ľudská, rozoberá so mnou moje problémy do podrobna, vysvetí mi vždy všetky veci, dá možné riešenia, nastaví liečbu personalizovane. Aj po mojich opakovaných otázkach milo zopakuje odpoveď, dá sa s ňou komunikovať cez email, odpovedá obratom. Tá cena je za mňa veľmi dobrá, viacerí psychiatri v Bratislave si pýtajú za vyšetrenie 200 eur. Dostupnosť termínov je taktiež dostatočná.
@anonym_autor
Veľmi zla skúsenosť s touto lekárkou. Na to že pracuje s ľuďmi ktorí majú rôzne mentálne stavy a riešia ťažké situácie v živote nemala absolútne pochopenie a empatiu. Prišla som za ňou tehotná s veľmi silnou tokofobiou (strachom z porodu čo je legitímny dôvod na cisársky rez) ktorý u mna trvá roky rokúce. Kvôli tomu som dlho nechcela dieťa aj keď reálne som po ňom túžila ale strach mi nedovoľoval. Preplakala som u nej celu hodinu ako na mna všetko doľahlo s blížiacim sa termínom ani som nevedela poriadne rozprávať. Namiesto toho aby mi napísala normálnu lekársku správu pre môjho pôrodníka, mi tam napísala že mám len ľahkú formu tokofobie, popisovala tam môj vzťah s otcom a to ako vyzerám či som upravená alebo zanedbaná. A ešte mi pretláčala jej osobný názor na pôrod že mám ísť prirodzene lebo je to lepšie akoby som bola nesvojprávna a nenačítalasi za tie roky plusy a mínusy oboch typov pôrodov. Že prirodzený je menej rizikový 🙂 taká blbosť. Nech si pozrie pána prednostu Kroftu videa a rozhovory o tom ako to reálne je. Na to že je psychiatrička tak toto bol veľký prešľap z jej strany nakoľko úplne podcenila môj stav. Nakoniec som si našla úplne inú milú vzdelanú lekárku vďaka ktorej som mohla podstúpiť cisársky rez. Takze za mňa veľké sklamanie a neodporúčam Bošnakovu
@anonym_autor
Veľmi zla skúsenosť s lekárkou Marianou Bošnakovou. Na to že pracuje s ľuďmi ktorí majú rôzne mentálne stavy a riešia ťažké situácie v živote nemala absolútne pochopenie a empatiu. Prišla som za ňou tehotná s veľmi silnou tokofobiou (strachom z porodu čo je legitímny dôvod na cisársky rez) ktorý u mna trvá roky rokúce. Kvôli tomu som dlho nechcela dieťa aj keď reálne som po ňom túžila ale strach mi nedovoľoval. Preplakala som u nej celu hodinu ako na mna všetko doľahlo s blížiacim sa termínom ani som nevedela poriadne rozprávať. Namiesto toho aby mi napísala normálnu lekársku správu pre môjho pôrodníka, mi tam napísala že mám len ľahkú formu tokofobie, popisovala tam môj vzťah s otcom a to ako vyzerám či som upravená alebo zanedbaná. A ešte mi pretláčala jej osobný názor na pôrod že mám ísť prirodzene lebo je to lepšie akoby som bola nesvojprávna a nenačítalasi za tie roky plusy a mínusy oboch typov pôrodov. Že prirodzený je menej rizikový 🙂 taká blbosť. Nech si pozrie pána prednostu Kroftu videa a rozhovory o tom ako to reálne je. Na to že je psychiatrička tak toto bol veľký prešľap z jej strany nakoľko úplne podcenila môj stav. Nakoniec som si našla úplne inú milú vzdelanú lekárku vďaka ktorej som mohla podstúpiť cisársky rez. Takze za mňa veľké sklamanie a neodporúčam Bošnakovu

Bola som u Fedorkovicovej a za mna sklamanie, nestoji to za tie peniaze. Nemala ziadnu snahu nadviazat so mnou ako pacientom nejaky realny kontakt, alebo ako to nazvat...len vyplnala dotaznik po bodoch a rapotala poucky...