Máte skúsenosti so Sibra centrum v Bratislave?
@andrejkap123 dobre alebo zle proste ake
@katarinaschober na googli su posledne negativne...
@tundra a ty mas skusenost?
@katarinaschober zial nie
Sibra je v Bratislave jedna z mala klinik, co su vybavene na tazke stavy. Ale nemozem ne noch nic zle povedat. Len ich ceny su vysoke. Ale tam clovek nechodi ockovat, ale riesit ked je naozaj vazny problem. Dalsia moznost je v podstate Jaggy Brno ( tam to poznam roky osobne), ale tiez to nie je lacna klinika. Tam takisto idete ked je vazny problem a musite mat odbornikov a vybavenie dokopy. Dalsia moznost je Vieden, pod vetmed uni. Ale tiez to je cenovo podobne.
@kiki68 my sme boli teraz s kocurom na op v Sibre so shuntom vcera nam ju Dali domov ale kocur je uplne dezorientovany nevnima na svoje Meno nevidi naraza do vsetkeho neviem nemyslim si ze to normalne uplne je mimo mam strach
@katarinaschober vyborne. Mlady tim, odbornost, su dobre vybaveni, lekari aj sestricky/osetrovatelia pekny pristup k zvieratam aj majitelom, v areali vencovisko a dvorcek na pozorovanie lekara, ako sa napr. u psika vyvija liecba pohyboveho ustrojenstva. V areali zaparkujete Ceny vyssie.
V BA patria k špičke. Tu v mojom okoli sú na nich len dobre recenzie. Naposledy robili platničku fenke nášho známeho, operácia sa výborne podarila
Však treba si uvedomiť že aj zviera môže na chorobu a anestéze rôzne reagovať tak ako človek a môžu sa pridružiť rôzne pooperačné komplikacie
Sa ti na kocurikovi niečo nezda? Tak tam skoč, alebo volaj v rámci ich hodín
Čo sa týka cien, tak áno, sú vysoké, ale zas si treba uvedomiť že to vybavenie a prístroje sú tiež drahá záležitosť a nemá ich každý veterinár
@pribinak dakujem za odpoved co sa tyka ceny je v pohode platili sme 1200 a tu v Grazi nam cenu povedali 6000 eur takze velky rozdiel. Na macicke sa mi nezda ze je uplne dezorientovana nereaguje na svoje meno nevidi naraza do vsetkeho od vcera ako sme ju zobrali domov nebola este na zachode a sama sa nenapije a nechce jest
@katarinaschober ahoj, nám taktiež pred troma týždnami poslali domov buldočka v takomto stave, ževraj takto zareagoval na anestezu. Odvtedy nie je taky aky bol, a platili sme 1500EUR za MRI a nejaké krvne testy, takže žiadna liečba. Nechceli ho pustiť domov ani po troch dní a chceli mu urobiť MRI mozgu opäť v anestéze, aj keď vedeli, že netoleruje. Tak sme podpisali reverz. Podľa mňa anesteziolog by mal vopred vidieť ak stav nedovolí podať anestezu. Neodporúčam...
@timejka97 ahoj takze tiez je dezorientovany a nevidi? Mne povedali tiez ze reakcia na anestezu uz je na tom kus lepsie ale este stale nevidi
@katarinaschober ano presne, je dezorientovany este stale. Nemá naladu, nechce hrať, len spinká vkuse, ani jesť nechce. Je na tabletkách. Takže asi sme na tom rovnako...
@timejka97 a boli ste u lekara snim co vam povedal
@katarinaschober ze mozno mal mozgovu prihodu ale to nevedia diagnostikovat bez MRI. A vy ste boli u lekara?
@timejka97 my sme boli robili mu odbery vse bolo ok len kalium mal nizky takze je na liekoch a mame mu dat cas mozno sa zrak vrati ale neviem uz je tomu 2 tyzdne. Mozgovu prihodu?pocas narkozy?alebo po? Ale urcite to ma nieco spolocne s narkozou ked obaja maju take priznaky
Mali sme yorkshirské teriera ktorý mal zapal mozgových blan davaly sme mu tabletky tie vôbec nepomahaly zhoršoval sa mu stav za ctečko sme platily 800 minulý tyžden sme ho museli dat uspať strášné že to nevedely vyliečit Sibru nikty viac neodporúčam .Do Trenčina treba chodit tam majú lepšich zvelolekárov maly sme ho 7 rokov je my do plaču
@majjio32 to mi je luto. Ja musim povedat ze moj kocur sa tak dobre zotavil 2 tyzdne po op zacal vidiet a je uplne normalny a je mu ovela lepsie ako pred op.
@katarinaschober ano mam žial museli sme ju dat uspat bola liečená v tej Sibre
@katarinaschober ano mam žial museli sme ju dat uspat bola liečená v tej Sibre
@majjio32 úprimnú sústrasť. Podobný priebeh sme mali aj my, minulý december sme sa museli rozlúčiť s naším buldočkom. Písala som o ňom vyššie. Veľmi mi chýba. Veľa síl ti prajem

Ano a aka je otazka