icon

Meškajú vám balíky od GLS?

15. dec 2023

Zeny, viem,ze teraz maju kieri toho kopec. Cakam balicky ,co som objednala na vianoce. Mali prist v utorok a nikto/nic. Pozerala som,kde su, tak,ze v depe. Tiez mAte taky problem?

bolarazjedna
15. dec 2023

Ja som objednala tovar minulý štvrtok, ale z Česka, tovar prišiel dnes cez GLS, v utorok to bolo na českom depe, včera okolo 18tej na slovenskom depe a dnes poobede už u mňa doma

terka224
15. dec 2023

Anoo klasika, tiež čakám už pred 3 dňami mal byť doručený. Možno príde až po sviatkoch 😂 majú toho fakt vela, o 7-8 večer vidím ešte kuriérske autá

majka99999
15. dec 2023

Zatial mi vserko prislo ok, do par dni, SPS aj GLS, aj postovy kurier.

egonsk
16. dec 2023

kolegovi dorucuju balik uz vyse 2 tyzdnov, pricom mu to doviezli na zlu adresu, potom ze si to ma osobne vyzdvihnut, po reklamacii znovu dorucenie a zasa zle.. proste kocurkovo.

lussinda19
16. dec 2023

Ahojte,zaujíma ma skúsenosť z GLS..V pondelok mi bolo odoslaný tovar (objednals som si hodinky a prišiel mi mail o odoslaní tovaru ) a doručenie GLS..do dnešného dňa som nedostala žiadnu informáciu od nich či ten balík majú alebo nemajú.ja chápem že je tesne pred vianocami,ale nemali by poslať nejake informácie buď sms alebo mailom ? Lebo dnes som bola v meste a mala som plné ruky tašiek a vypnuté zvuky ale mala som zmeškaný hovor z cudzieho čísla a všimla som si to až o hodinu a pol neskor a až pred chvíľou ma napadlo,že to kľudne mohol byť aj kuriér,vraj zvyknú pred vianocami robiť aj soboty a presne som dnes videla aj dodávku GLS v meste ..ale tiež mi to nesedí keďže som nedostala žiadnu info a teda ja dosť často objednávam kuriérmi a vždy mi chodia dopredu sms a teraz nič

zuzike123
16. dec 2023

Tiez otras skisenost, prve dorucenie do balikomatu malo byt utorok, ale bol plny. Pokus o presmerovanie mi vyhodil vsetky balikomaty v okoli vratane toho mojho, tak som vzdala. Presmerovala som to na adresu, podla trackingu mal byt doruceny stvrtok a dnes pozeram, ze stvrtok vecer 22:09 pribudlo, ze "adresat nezastihnuty", blbost. Tak som zvedava ako to dopadne.

autor
16. dec 2023

@lussinda19 vies co, k tomu,co pises. Podla mna to bolo GLS. Ja som pisala,ze balik mi mal prist v utorok a nic. No a dnes ,cufuj sa svete. Vola mi cislo (kurierov mam ulozenych) tak som vedela,ze je to GLS. Kurier,ze ci som doma, je pred bytovkou. Jasne,ze som nebola,kes mi neprisla ziadna sms ani nic. Kus bol nasrany, ale pockal :D chapem,ze maju toho koopec,nemaju uz nervy, aleaspon by mohli dat cloveky v ten den vediet,ze pridu. Vsak nikto nie je doma nalepeny na gauci a caka na kuriera ...

autor
16. dec 2023

@zuzike123 vies co, mne sa toto stalo minuly rok a nakoniec mi balik nechali v depe dakde v prdeli v Zabom Majeri..Tak sme sa pren museli trepat. Neviem ci kurieri strajkovali ci co ,ale okrem mna tam bolo okolo 12 nasratych ludi pre baliky.

autor
16. dec 2023

@egonsk och, no to musi mat radost teda..

autor
16. dec 2023

@majka99999 aspon niekomu,parada🙂

autor
16. dec 2023

@terka224 tak snad do vianoc stihnu :D

autor
16. dec 2023

@bolarazjedna u mna to bolo do bodky tak ako u teba. Tiez balik z CR 🙂

zuzike123
16. dec 2023

Dovolala si sa im, ze hladas balik minuly rok? Lebo telefonaty absolutne nezdvihaju, tak som napisala aspon mail, ale veka tomu nedavam, ze by to citali. Tak neviem ako sa s nimi spojit 😪

lussinda19
16. dec 2023

Ja som si dala aj číslo do Googlu či náhodou ale nevyhladalo mi žeby to bolo kuriéra...už kašlem na nich,písala som do eshopu kde som to objednávala že sa im to vráti nazad,ja nebudem nalepená na gauči 24/7... X krát do mesiaca mi príde domov kuriér a každý z nich mi buď zavolá do predu ale o mi príde vždy pred tým sms že v ten deň mi bude doručena zásielka ..

lizatko1009
17. dec 2023

Nie len GLS ale všetko katastrofa, uz 2 tyzdne čakám. Este raz mi niekto povie, naj všetko objednať, no prdm ist, vybrat, chytiť, kupit je naj.