icon

Microblading alebo pudrové obočie? Odporučte salóny v Bratislave

byvalabovalaka
16. aug 2026

Dobrý deň, potrebujem radu ohľadom obočia. Je lepší microblading alebo pudrove obočie? Chcem prirodzene vyzerajuce obočie. Ktorý salôn v Bratislave odporučíte? Ďakujem pekne.

natalka13
•
16. aug 2026
krasneleto
•
17. aug 2026

@byvalabovalaka simi bauman https://services.bookio.com/salon-simi-bauman/w...

odporuci ti podla tvojej predstavy + stavu pokozky, ktora metoda je pre teba najvhodnejsia tak, aby to splnalo predstavu aj trvacnost

anonym74
•
17. aug 2026

Zalezi aj od pleti, napr na mastnu sa neodporuca mikriblading lebo ten pigment vacsinou nechyti

zoojkaa
•
17. aug 2026

@byvalabovalaka ahoj- objednávam sa prvý krat v BEAUTY LOUNGE (Ruzinov-Trnavka)- veľmi mila majiteľka- odporúča mi pudrove obočie,mam suchu pleť a menšiu tvar (dnes som bola na konzultácii zdarma)💖

byvalabovalaka
autor
•
17. aug 2026

@natalka13 Ahoj, máš prosím skúsenosť s daným salónom? Tiež som sa pozerala po tomto salóne, ale na základe fotiek prác sa bojím že by to bolo moc výrazné obočie na mňa.

byvalabovalaka
autor
•
17. aug 2026

Tak nakoniec sa mi najviac pozdáva technika hair strokes. Má prosím niekto skúsenosť, ako dlho to vydrží a aké sú prípadné negatíva?

natalka13
•
17. aug 2026
@byvalabovalaka

@natalka13 Ahoj, máš prosím skúsenosť s daným salónom? Tiež som sa pozerala po tomto salóne, ale na základe fotiek prác sa bojím že by to bolo moc výrazné obočie na mňa.

@byvalabovalaka mam
Vyrazne je kazde kym sa zahoji. Svoju "farbu" ma tak po polroku

byvalabovalaka
autor
•
18. aug 2026
@natalka13

@byvalabovalaka mam
Vyrazne je kazde kym sa zahoji. Svoju "farbu" ma tak po polroku

@natalka13 a ako dlho to prosím vydrží?