icon

Microblading alebo pudrové obočie? Odporučte salóny v Bratislave

byvalabovalaka
16. aug 2026

Dobrý deň, potrebujem radu ohľadom obočia. Je lepší microblading alebo pudrove obočie? Chcem prirodzene vyzerajuce obočie. Ktorý salôn v Bratislave odporučíte? Ďakujem pekne.

natalka13
16. aug 2026
krasneleto
17. aug 2026

@byvalabovalaka simi bauman https://services.bookio.com/salon-simi-bauman/w...

odporuci ti podla tvojej predstavy + stavu pokozky, ktora metoda je pre teba najvhodnejsia tak, aby to splnalo predstavu aj trvacnost

anonym74
17. aug 2026

Zalezi aj od pleti, napr na mastnu sa neodporuca mikriblading lebo ten pigment vacsinou nechyti

zoojkaa
17. aug 2026

@byvalabovalaka ahoj- objednávam sa prvý krat v BEAUTY LOUNGE (Ruzinov-Trnavka)- veľmi mila majiteľka- odporúča mi pudrove obočie,mam suchu pleť a menšiu tvar (dnes som bola na konzultácii zdarma)💖

byvalabovalaka
autor
17. aug 2026

@natalka13 Ahoj, máš prosím skúsenosť s daným salónom? Tiež som sa pozerala po tomto salóne, ale na základe fotiek prác sa bojím že by to bolo moc výrazné obočie na mňa.

byvalabovalaka
autor
17. aug 2026

Tak nakoniec sa mi najviac pozdáva technika hair strokes. Má prosím niekto skúsenosť, ako dlho to vydrží a aké sú prípadné negatíva?

natalka13
17. aug 2026
@byvalabovalaka

@natalka13 Ahoj, máš prosím skúsenosť s daným salónom? Tiež som sa pozerala po tomto salóne, ale na základe fotiek prác sa bojím že by to bolo moc výrazné obočie na mňa.

@byvalabovalaka mam
Vyrazne je kazde kym sa zahoji. Svoju "farbu" ma tak po polroku

byvalabovalaka
autor
18. aug 2026
@natalka13

@byvalabovalaka mam
Vyrazne je kazde kym sa zahoji. Svoju "farbu" ma tak po polroku

@natalka13 a ako dlho to prosím vydrží?