Momentálne platy v Bratislave - Dell, Henkel
Ahojte maminky uz pracujuce
Ake su momentalne platy v korporaciach v Ba na poziciu s 2-3 cudzimi jazykmi
Mam skusenosti cca 5 rokov s pracou v korporatw este pred MD a moembtalne sa rozhliadam
Je realne vypytat si 2500 eur brutto ? Nehovoeim o junior poziciach
Mam jednu ponuku (mala firmicka) a zvazujem ci ju zobrat alebo skusat este korporacie
Dakujem
Tak to moze byt aj menej.. aj podla.skusenosti sa treba pozret, lebo mozno.niekomu daju viac niekomu menej podla.toho aky ma profil. Ak skor juniornejsi napr. Nadsadit o.15-20% oproti minimu by sa dalo ale je to risk. Velmi.juniora asi na to minimum... drzim palce 🙂
@modrakobyla007 prosim ta napises mi nazov firmy? Dakujem
Swiss re
@modrakobyla007 no tam na profesii mi to pride bieda 😏
@modrakobyla007 business koordinator s 2 jazykmi tam ma aky plat? Vies mi zistit pls?
Fu zavisi aj od skusenosti a aka presne pozicia… kolko je napisane v inzerate?
ked len “obycajny” business kordinator, nie nejaka specialna pozicia, a ak je to na associate leveli, mozno tak 1500€ ny mohlo byt realne…
Inac to moc zistit neviem, to mi nikto nepovie presne kolko ma 🙂 a uz tam nepoznam az tak vela ludi.. ale ked som robila na takej pozicii, mala som 1600€, ale to bolo po xy rokoch narastania platu. Uz teraz neviem ako to je, ci daju aj novym rovno viac, alebo len trn basic plat. A aj zavisi asi aky je ten druhy jazyk.. ked nieco menej bezne, a fakt to potrebuju, tak sa asi da pytat si viac…
Na standartnej pozicii na taku sumu zabudni, aj napriek jazykom, to je stale malo…ak si odbornik, manazer ok…ale podla mna nieco take co pises tak 1700 pri stasti, ani v korporaciach to mmt nie je ruzove a dost sa prepustalo aj
neviem , mna napriklad strredne velke nekorporatne firmy vzdy ocenili viac ( medzi 50 az 500 zamestnancov), je tam mensia birokracia a clovek ma priamy dosah po case doslova az na top 10 manazment, ak nie samotneho majitela, cize vyhoda v strukture takej firmy. Vsetko sa d alahsie dohodnut a ide to aj rychlejsie co sa tyka rastu platu, kedze to nemusi prejst neviem akym odobrovanim na medzinaeodnej urovni pre firmu ako celok, ale staci ze ty s akonkretne dohodnes , vacsinou je to aj tak ze ludi amaju na rovnakych poziciach diametralne ine platy lebo si to tak dohodli, alebo pred zvazovanim odchodu po 2 rokoch prace, im este prihodili kedze taka firma vie, dobreho cloveka potrebuju mega ocenit aby sa dorovnali vacsim hracom a nezdrhol im prave tam. ( mam 33 rokov a pohybujem sa v prostredi ( vacsinou kamarati zo skoly a detstva), kde ludia zarabaju medzi cca 2000 az 6000 euro mesacne , tak boli take debatky uz pri pivku. Zalezi ale co robis ako pisu ini. Taky SAP napriklad je lepsie pre velku frmu robit, marketing , sales, logistics ale aj front end developing nariklad da sa zarobit aj v takych firmach velmi nadstandardne

@zuzika33 ahoj, nie som IT 🙂 skor nieco s datami analyza pripadne priprava daco tym smerom, nie AP a nic s tym spojene 🙂