MŠ Ševčenkova 35
Máte niekto dieťa v tejto škôlke? 🙏🏼🙏🏼
@lienka525 a ste spokojní? Mne tam malý nastupuje od septembra. Keď sme boli odniesť prihlášku tak sa mi tie pani učiteľky (ktoré som mala možnosť stretnúť a prehodiť s nimi pár slov) zdali také rázne dosť , miestami až nepríjemne
Ja som spokojná. V rámci moznosti. Dcéra má pána učiteľa a teda že bude mať inú pani ucitelku ale v lete sa učitelky menili a nemala so žiadnou problém ani ona a ani ja. Syn je dosť prispôsobivý takže ten sa nesťažoval. A popravde ani inú možnosť som nemala keďže inam mi ich nezobrali🤷
Mne tam chodili dve deti. Menšieho som odtiaľ po viacerých negatívnych skúsenostiach preložila inam.
Za seba odporúčam radšej škôlku na Fedinovej, tá je tiež ten istý obvod ako š35.
@sjuznkaa môžem sa opýtať že aké negatívne skúsenosti ste mali?
Napr. absencia zvelaďovania dvora - síce kúpili za kopec € nejaké prvky, ale napr jednu mini šmykľavku umiestnili pri bočný vchod, kde sa reálne tie deti ani nehrajú...zároveň mali minimum aktivít počas dňa (max 1 aktivita (divadielko a pod.) do mesiaca zo ZRPŠ, krúžky len platené), 3mes chýbajúce pani učiteľky v triede, kde deti rozhodili do iných tried (od predškolákov po malinké, ani nie 3r deti) atď.
Plus prístup niektorých zamestnancov bol dosť zvláštny (napr. pani učiteľka v náhradnej triede, kde boli predškoláci zhadzovala syna, že nevie pekne písať písmenká a obkreslovať tvary, no on mal 4r, alebo každé školské prázdniny, kt sa ich netýkajú teatrálne tvrdili, že ich bude v ten deň málo, nech si ho zoberiem domov a zazerali, že som ho tam nosila, lebo ja som už menšie dieťa nemala a od roka syna som pracovala a pod).
Na strane druhej, veľmi to závisí od konkrétnej pani učiteľky, resp triedy. Starší syn mal v tej škôlke neuveriteľné šťastie a mal 2r perfektné pani učiteľky, ktoré mali disciplínu v triede, rešpekt detí a ľúbili ich ako vlastné. Vždy za nimi vybehol, keď išiel po brata, aj po roku mimo škôlky.

Dve deti😉