icon

MŠ Ševčenkova 35

26. aug 2023

Máte niekto dieťa v tejto škôlke? 🙏🏼🙏🏼

lienka525
26. aug 2023

Dve deti😉

autor
26. aug 2023

@lienka525 a ste spokojní? Mne tam malý nastupuje od septembra. Keď sme boli odniesť prihlášku tak sa mi tie pani učiteľky (ktoré som mala možnosť stretnúť a prehodiť s nimi pár slov) zdali také rázne dosť , miestami až nepríjemne

lienka525
26. aug 2023

Ja som spokojná. V rámci moznosti. Dcéra má pána učiteľa a teda že bude mať inú pani ucitelku ale v lete sa učitelky menili a nemala so žiadnou problém ani ona a ani ja. Syn je dosť prispôsobivý takže ten sa nesťažoval. A popravde ani inú možnosť som nemala keďže inam mi ich nezobrali🤷

sjuznkaa
2. sep 2023

Mne tam chodili dve deti. Menšieho som odtiaľ po viacerých negatívnych skúsenostiach preložila inam.

Za seba odporúčam radšej škôlku na Fedinovej, tá je tiež ten istý obvod ako š35.

autor
2. sep 2023

@sjuznkaa môžem sa opýtať že aké negatívne skúsenosti ste mali?

sjuznkaa
2. sep 2023

Napr. absencia zvelaďovania dvora - síce kúpili za kopec € nejaké prvky, ale napr jednu mini šmykľavku umiestnili pri bočný vchod, kde sa reálne tie deti ani nehrajú...zároveň mali minimum aktivít počas dňa (max 1 aktivita (divadielko a pod.) do mesiaca zo ZRPŠ, krúžky len platené), 3mes chýbajúce pani učiteľky v triede, kde deti rozhodili do iných tried (od predškolákov po malinké, ani nie 3r deti) atď.

Plus prístup niektorých zamestnancov bol dosť zvláštny (napr. pani učiteľka v náhradnej triede, kde boli predškoláci zhadzovala syna, že nevie pekne písať písmenká a obkreslovať tvary, no on mal 4r, alebo každé školské prázdniny, kt sa ich netýkajú teatrálne tvrdili, že ich bude v ten deň málo, nech si ho zoberiem domov a zazerali, že som ho tam nosila, lebo ja som už menšie dieťa nemala a od roka syna som pracovala a pod).

Na strane druhej, veľmi to závisí od konkrétnej pani učiteľky, resp triedy. Starší syn mal v tej škôlke neuveriteľné šťastie a mal 2r perfektné pani učiteľky, ktoré mali disciplínu v triede, rešpekt detí a ľúbili ich ako vlastné. Vždy za nimi vybehol, keď išiel po brata, aj po roku mimo škôlky.