Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lienka525
    18. sep 2022    Čítané 378x

    Testovanie produktov z dm

    V prvom rade ďakujem že som mohla testovať produkty z predajne dm, z ktorých veľa ostane v našej domácnosti ako stály pomocník.

    Tak poďme na otestované produkty. Toto je pre mňa top kombo a ostane u nás. Čistiaci prostriedok značky Denkmit, ktorý je cenovo určite lacnejší a rovnako účinný ako drahšie produkty, je citrónovej vône a má účinnú cistiacu penu. A lestiaca a čistiaca handrička je super na suché a aj mokré čistenie a leštenie. Handričku som použila na rýchle prelestenie pohárov a taktiež na prelestenie batérie bez použitia čohokoľvek.

    Čistiaci prostriedok značky Denkmit tiež u nás ostáva. Síce toto doplňujúce balenie bez prvej a hlavnej fľašky má ťažšie dávkovanie ale zas je super že nemusíte stále nové a nové fľašky kupovať ale stačí len toto a prelejeme do fľašky. Čo sa týka účinku tak je porovnateľný s drahším. Jemná a nevtierava vôňa a pre mňa dôležitá účinná pena ktorá vyčistí a vydrzi.

    Poďme teraz na čistiace guličky. To je produkt ktorý nesklame ale podľa mňa nie je nutnosť. Popravde keby deti nemali fľašky tak nevyužijete. Guličky sa ľahko používajú. Stačí dať guličky do fľašky, pridať čistiaci prostriedok, vodu, zavrieť fľašku a len hrkat😉. Fľašky sa vyčistili a určite ak máte širšie ruky že nezmestite do fľašky tak využijete ale pre mňa potom lepším pomocníkom je kefka ktorú sme tiež dostali na testovanie.

    Kefka na čistenie riadu je dobrý pomocník. Okrem čistenia fľašiek alebo zavaraninovych pohárov je super aj na hrnce a riad. Ja som ale využívala na fľašky a skúsila som aj hrniec keď som robila krupicu. Vyčistiť som vyčistila ale tým že sú stetinky tak ostalo aj v kefke a musela som čistiť aj kefku.

    Prací gel u nás ostáva. Príjemná vôňa, dobrá konzistencia a prádlo bolo čisté. Určite spravi takú istú robotu ako drahšie prostriedky. Len odporúčam kúpiť najprv vo fľaške lebo dávkovanie z tohto doplňujúceho bolo pre mňa trošku nešikovne. 

    Šampón značky alveder je bez silikónov a prijemnej bylinkovej vône. U mňa vlasy umyl, prijemne voňali ale teda extra rozdiel som nezbadala.

    Detský alveder umyvaci gél má tiež príjemnú vôňu. Nestipe v očiach a hoci moje deti majú citlivú pokožku, ostali bez reakcie čo hodnotím ako plus.

    Z mojej strany všetko a ešte raz veľmi pekne dakujem.

    #test_dm40 #recenzia #recenzia_dm

    lienka525
    3. okt 2021    Čítané 89x

    Testovanie Milva

    V prvom rade ďakujem za možnosť otestovať šampóny. Na toto testovanie som sa veľmi tešila a hlavne som bola veľmi zvedavá. 

    Môj prvý poznatok pri všetkých druhoch bol, že po nanesení a umytí šampónu som mala vlasy akoby tvrdé, čiže bolo treba použiť kondicionér alebo masku na vlasy. Neviem, či to robíte všetky tak, ale teda ja som dostala od kaderníčky odporúčané zmývať vlasy na dvakrát. Prvýkrát, aby sa zmyla špina, prach a iné nečistoty a druhýkrát, aby šampón plnil úlohu, čo má. 😉 Dávkovanie šampónov a aj konzistencia boli za mňa v poriadku a aj poriadne penili.

    Teraz k jednotlivým druhom šampónov. Najviac som sa tešila na šampón proti strate vlasov. Ten som aj najdlhšie testovala. Musím ale povedať, že za mňa nie. Pri tomto šampóne som kondicionér dávala dvakrát, ale vlasy som aj napriek tomu mala akoby tvrdé a dokonca mám pocit, že vlasy mi práveže začali viac padať.

    Šampón na farbené vlasy a aj mastné vlasy, za mňa, v poriadku. Vlasy ostali lesklé, a napriek tomu, že si zvyknem umývať vlasy každý deň, ale deti boli posledný týždeň choré, tak sily na umytie večer už neostalo, vlasy tri dni v kľude vydržali. 

    Manžel testoval šampón, ktorý čistí a hydratuje pokožku vlasov, redukuje svrbenie a zmierňuje nepríjemné pocity, ale u neho neuspel. Po treťom použití ho hlava začala svrbieť a spravili sa mu suché miesta na hlave, takže hľadáme ďalej nejakú lacnejšiu alternatívu za šampón z lekárne. 

    Testovanie bolo dosť krátke, aby som bola na 100 % presvedčená (iba manžel teda je za svoj, čo skúšal presvedčený, že už nie a za mňa proti padaniu vlasov tiež už nie) o všetkých druhoch, či uz negatívne alebo pozitívne, ale určite treba k šampónom pridať aj kondicionér kvôli rozcesaniu (podľa mňa).

    #recenzia_milva25

    lienka525
    30. nov 2020    Čítané 115x

    Ňuňu jogurty

    V prvom rade chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť ochutnať tieto jogurty a hlavne v tejto dobe sme za podporovanie domácich podnikateľov. Prišlo nám kopec jogurtov a musím povedať, že mali u nás veľký úspech. 

    Moje deti ovocné jogurty moc nemuseli, ale na prekvapenie, tieto si sami pýtali. Sú to smotanové jogurty, ktoré zrejú priamo v skle, doplnené sú ovocným pyré. Mali sme možnosť vyskúšať banánové, jablkové, hručškové, jahodové a klasický biely. Deťom chutili všetky, ale naj bol jablkový. To čo mi dali ochutnať, to bolo akurát, keď som vyškrabala prázdny pohárik, tak boli veľmi chutné. Sú to jogurty bez konzervantov a cítiť, že ovocné pyré má vysoký podiel ovocia.

    Biely jogurt zjedli dospelí s vločkami a ovocím.

    Chválim balenie jogurtov. Sú to sklenené nádobky, ktoré u nás našli aj ďalšie využitie. Do jednej sme zasadili fazuľku lásky, do ďalších sme dali ceruzky. Chystáme sa z pár vyrobiť svietniky na čajové sviečky.

    Jogurty sú vážne výborné a myslím, že ostanú súčasťou našej rodiny. Jedine malé mínus je, že je to malé balenie pre moju hladošku a zvládne dva na posedenie.

    Ešte raz ďakujeme a určite sa jogurty budú u nás kupovať.

    #test_nunu a #recenzia #nunu_jogurt_skusenosti

    #test_nunu
    Jogurty u nás majú úspech. Boj je o jablkové ale dcérke chutia aj banánové. Úplne super je balenie. Sú to malé sklenne poháriky priamo v ktorých jogurty zrejú a po spapani ich využívame ako svietniky, nádobky na ceruzky, 😂😂😂🤷

    #test_nunu
    Dnes začíname testovať s malým gazdom ňuňu smotanový jogurt s jablkovym pyre. Slečne chutilo tak,že mne neostalo čiže ja nabudúce😉

    (5 fotiek)
    lienka525
    27. júl 2019    Čítané 4054x

    5 rokov

    Odkedy si laska umrel pisem v tento deň kratky članok o tom ako sa to vsetko v nasom pripade pohlo.

    Tym padom toto je posledny clanok. Priznam sa, ze ma to velmi mrzi ale vzdali sme to. Vzdali sme boj s nemocnicou. Nikdy nebudeme vediet co sa stalo a preco si umrel. Aj po 5 rokoch je embargo na Tvoje meno a Tvoj pripad. Nikto nechce nic priznat ani nic povedat. Nemame uz sil bojovat. Boli to hodiny debaty s pravnickou a aj s Tvojim tatinom. No bez svedkov a bez pricinyje to len tvrdenie. Ako sa hovori papier znese a v tohto sa nemocnica drzi. Popisala do sprav veci ktore nie su pravda ale to zial nemame ako dokazat.

    Bola to tazka skuska ktoru sme s tatinom neustali. Napriek vsetkemu ta vzdy budeme lubit a Tvoji surodenci budu o tebe vediet. V byte mame Tvoje fotky. Rozpravame sestricke o dvoch bratoch a Matusko ti pred spankom vzdy mava a posiela pusu. 

    Navzdy nam ostanes v srdciach a navzdy budes moj prvorodeny syn. Lubim ta a vzdy lubit budem. Ta strata boli a vzdy aj bude ale naucili sme sa s tym zit. Nic ine nam ani neostalo. Mesiac dozadu umrela tvoja prababka tak ta da na teba pozor kym za tebou pridem.Pozdravujeme ta vsetci do neba a davaj na nas pozor

    Tvoja mamina

    lienka525
    9. jún 2019    Čítané 384x

    Testovanie

    V prvom rade ďakujem za možnosť testovania týchto produktov. 

    Čo sa týka prania zhrniem to v jednom odseku. Dcérka a aj synček majú po mne ekzém čiže nie všetky pracie prachy či gély im vyhovujú. V tomto prípade nebol žiadny problém. Žiadna nežiadúca reakcia. S pracím gélom som bola spokojná. Vypral. Čo sa týka aviváže tak mne chýba tá voňa opratého prádla. Odstraňovač škvŕn u mňa uspel. Vypral prikrmy aj synovu čokoládu. Jediné mínus bolo aplikovanie na škvrny. Mne osobne forma spreju nevyhovuje ale je super a vypral škvrny. Takže celkovo som spokojná.Feel Eco na dudliky a na fľašky som použila iba na vyčistenie dudlíkov dcérke, kedže je kojená. Neprejavili sa malej žiadne reakcie. Škoda len, že použitie nie  je ako klasicky umyvací prostriedok.
    Sprchový gél krásne vonia. Používala som ho zo začiatku s malou dušičkou aby sa mi reakcia nejaka nespravila ale všetko v poriadku a teda aj na citlivu pokožku

    lienka525
    18. aug 2018    Čítané 297x

    Testovanie s Milva

    Ďakujem,že som mohla tieto produkty odskúšať lebo už som o tejto značke počula len som sa nedostala k objednaniu🤦‍♀️.

    Šampóny som mala na farbené vlasy a na namahané vlasy. Sú menej aromatické ako iné,čo som doteraz mala a nerobia takú penu. No zaznamenala som pomenej vypadavania vlasov.

    Čo sa týka kondicionéru tak ten mňa osobne sklamal. Konzistenciu mal redšiu ako iné a musela som si ho davať viac. Vlasy sa mi ťažšie rozčesávali ako inokedy. Za mňa teda určite nie.

    Maska na vlasy u mňa dopadla podobne ako kondicionér a nesadla mi ani voňou. Používala som ju každý štvrtý deň. Konzistencia je tiež taká redšia a tiež som si jej dávala viac ako zvyčajne.

    Chininová vodička. Tak na tú som bola najviac zvedava. Zázraky na počkanie určite nerobí ale zdalá sa mi, že mi vyrastá viac nových vláskov a vlasy su celkovo kvalitnejšie a teda aj menej vypadávajú.

    Celkové hodnotenie tohto testovania. Za mňa šampóny a chinínová vodička áno ale kondicionér a maska nie. Ale určite máme každá iný typ vlasov, takže treba vyskúšať.

    Ešte raz ďakujem

    lienka525
    27. júl 2018    Čítané 3244x

    Dalsi rok za nami

    Ja viem, ze Vas to mnohe nezaujima ale viem,ze su tu niektore ktore si na mojho Mattea obcas spomenu a su zvedave ako pokracujeme a co je nove. Su to 4 roky..dlhe..bolave..smutne..plne zmien.  Tento rok bol plny emocii. Okrem toho, ze sme sa rozviedli a obaja si zijeme svoje nove zivoty, co v mojom pripade znamena dennu starostlivost o Matúša a o este v brusku schovaneho surodenca, sa u nas s nasim pripadom nic nepohlo za cely rok az do vcera.

    Viete co je paradox? Pred vyse rokom a pol nam prislo zo sudu,ze mame zaplatit trovy 1566e za jedneho (cize tuto sumu chceli od nas dva krat) inak sud nebude. Samozrejme taka suma by bola pre nas znicujuca tak sme sa rychlo odvolavali (dali nam 10dni na zaplatenie sumy cez 3000e) s tym ze ja na materskej s rodicovskym prispevkom a vtedy este manzel so zarobkom policajta na to nemame. Cakali sme rok a pol a vcera mi konecne prislo ze sme oslobodeny od sumy vyssej ako 125e. Tesne pred 4 vyrocim. Cize je mozne ze september, oktober bude konecne pojednavanie a coskoro sa mozno konecne dozviem preco moj syn chodi s kvetinkami za bracekom na hrob. Preco moj syn dava vecer papa a posiela pusu bracekovi do neba miesto toho aby sa spolu hrali a vymyslali. 

    Dakujem tym, ktore si to precitali. Tym ktore myslia na mojho Mattea a zapalia mu obcas sviecku. Dufam, ze o rok uz budem vediet preco mame v nebi ochranneho anjela a nie je moj syncek tu pri mne a nemozem ho silno objat a povedat mu tak ako jeho bracekovi ze ho strasne moc lubim. Chyba mi..stale..uz som s tym naucena zit..musim..ale je to strata ktora neprestane boliet nikdy

    lienka525
    3. jún 2018    Čítané 303x

    Testovanie s Linola

    V prvom rade chcem poďakovať za vybranie do testovania tohto produktu. Veľmi som sa na tento krém tešila keďže obaja so synom trpíme ekzémom a chcela som vyskúšať nejakú inú a lacnejšiu alternatívu krému, ktorého používame. Krém má super skupenstvo. Nie je ani príliš riedky a ani príliš hustý.

    Výborne sa rozotiera čiže krém je aj na veľké plochy tela. Krém sa do pokožky rýchlo vpíja a nezanecháva mastný film čiže nemusí človek po natretí dlho čakať keď sa chce obliecť. Mastnosť alebo teda nesuchost pokožky je dlšie trvajúca a vyhovujúca. Čo má prekvapilo je, že krém je parfemovany. Vôňa je jemná a príjemná.

    Veľmi oceňujem balenie. Tým že je vrchnák na spodku a na ňom celý krém stojí nemusím, keď už bude pomenej krém, s ním búchať a snažiť sa vytlačiť posledné kvapky.

    Takže ešte raz veľmi pekne ďakujem za vyskúšanie tohto krému. Všetky mamičky s ekzémom alebo s detičkami, ktoré ekzémom trpia vedia aké je náročné nájsť krém, ktorý sadne a pomôže. Je to beh na dlho lebo jednej krém vyhovuje a druhej ten istý krém nemusí vyhovovať.

    lienka525
    27. júl 2017    Čítané 5424x

    Dalsi rok bez teba

    Presiel dalsi rok! 😢 Uz su to tri roky. Tazke tri roky bez Teba! 😢 Tento rok ubehol rychlejsie kedze mame Matuska a uz je z neho bezec ale stale je to tazke.

    Uz do smrti bude den 27.7. pre nas velmi bolestivy. Je to den kedy sme prisli,v tom case, o to najvzacnejsie co sme mali. Den kedy sa nam zrutil cely svet a tazko sme sa z toho dostavali. A ako sme pokrocili s riesenim nasho pripadu? No kedze sudnictvo je u nas take ake je tak nikam. Doslo nam zaplatit sudne trovy (do 10 dni) ale kedze sme tolko nemali dali sme si ziadost o oslobodenie (bola som na materskej a muz mal kopu nadcasov kedze pracoval ked bol u nas samit). Na vyjadrenie sme cakali pol roka a aj to nam prislo zaplatit tiez dost nemalu ciastku lebo ze nam to neobmedzi fungovanie. Kedze som uz bola na rodicaku a muz uz nerobil v ba na samite davali sme si ziadost opat o oslobodenie lebo suma bola o 120% vyssia ako nas mesacny prijem. Takze ratame s tym ze vyjadrenie nam pride az opat o pol roka cize niekedy v decembri. Nase sudnictvo!!! My prideme o syna a ani po troch rokoch nevieme preco!!! Mozno na dalsi rok uz budeme mat aj konecne vytycene pojednavanie a uz teraz ratam s tym ako vsetci budu hovorit, ze je to uz davno a ze si na to uz nepamataju. Zial, my na to nezabudneme. Ja ked si spomeniem na Mattea tak prve co mam pred ocami je ako moj anjelik lezal v truhlicke😢😢 je to strasne!! 

    Ano, mame teraz Matuska a denne ked ide spinkat vecer si umyje zubky a ukazuje na bracekovu fotku a dava mu papa. Velmi by som chcela aby som mala oboch synov pri sebe. Chcela by som ich vidiet sa hrat spolu, nahanat, vymyslat ale..

    Mame v nebi anjelika😢😢 Moj syn ma toho najlepsieho strazneho anjela akeho len moze mat! Verim ze Matteo dava na Matuska velky pozor. 

    Lubim oboch svojich synov a verim ze o rok uz budeme vediet preco sme o jedneho prisli