MUDr. Čárska - detská kožná lekárka
Ahojte, chodite k nej niekto? Ste spokojne?
Ano chodime kazdorocne je sledovany pre znamienka, spokojnost.
Ako píšu jazula a basulaak. ZS
Super dakujem! Objedname sa k nej 🥰
Áno, chodíme kvôli znamienkam a občasne ekzému a som spokojná. Je pedant a nespolieha sa na to, čo jej povie rodič, ale skontroluje si dieťa od hlavy po päty. A k malej bola vždy milá.
@jazula môžem sa prosím spýtať, objednávate sa vždy cez internet za ten poplatok alebo sa da objednať aj bez toho poplatku čo je teraz 22,99eur? Ďakujem
@jazula môžem sa prosím spýtať, objednávate sa vždy cez internet za ten poplatok alebo sa da objednať aj bez toho poplatku čo je teraz 22,99eur? Ďakujem
@evina13 K nej sa treba vždy len online objednať…ale máva tam aj termíny zadarmo, tuším zelenou sú označené. Len treba často pozerať, hneď zmiznú.
Ahojte mamičky, máte prosím na Mudr. Čársku aj tel.kontakt? Lebo online termín má až na august😕
Ahojte mamičky, máte prosím na Mudr. Čársku aj tel.kontakt? Lebo online termín má až na august😕
@janie7 ja som jej zvykla pisat mail.
@anonym_autor myslíte p.doktorku z Banky? prosím co chodíte k pani doktorke na znamienka tak sa aj platí u nej?kolko znamienok pozre?celé telo alebo to ma nejak spoplatnené?volala som a pani sestrička ma objednala na den a hodinu aj za to budem platiť?nič mi nepovedala
@anonym_autor myslíte p.doktorku z Banky? prosím co chodíte k pani doktorke na znamienka tak sa aj platí u nej?kolko znamienok pozre?celé telo alebo to ma nejak spoplatnené?volala som a pani sestrička ma objednala na den a hodinu aj za to budem platiť?nič mi nepovedala
@tajka14 Neplati sa od poctu znamienok. Pozrie uplne vsetky. Aj tie vo vlasoch. Poplatok ti neviem povedat.
Nám pozrela zadarmo, objednali sme sa online
@tajka14 neplatí sa za pozretie znamienok nič extra navyše a pozerá všetky znamienka na tele. Priamo u lekárky sme nikdy nič neplatili, či sme šli na "zelený" termín, alebo sme si zaplatili rýchlejší platený. Chytiť ten zelený je malý zázrak. Len čo sa uvoľnia, hneď sú fuč.

Áno, chodíme kvôli znamienkam a občasne ekzému a som spokojná. Je pedant a nespolieha sa na to, čo jej povie rodič, ale skontroluje si dieťa od hlavy po päty. A k malej bola vždy milá.