MUDr. Denis Milly
chcela by som sa spytat na ceny u pana doktora, na stranke vidim cennik. Plati sa za kazdu navstevu , pripadne len rocny poplatok?
Dakujem
@999k včera som bola u neho a z ambulancie vyšla mamička aj s manželom/partnerom,tak neviem. V čakárni je oznam,že sa majú v čakárni zdržiavať iba pacientky bez doprovodu ale možno je oznam neaktuálne vzhľadom na uvoľňujúce sa opatrenia..najlepsie by asi bolo opýtať sa priamo ich
ako tak citam, ja vo vacsine pripadov volam, ked si nieco potrebujem overit, je to najlepsie, lebo takto kazdy moze povedat inak a je to v konecnom dosledku matuce 🙂 Naposledy som volala doktorovi, reku trosku skonzultujem, ze sa volaco dole deje a po tyzdni nejakeho pseudo domaceho liecenia to neustupuje. To je tak, ked ides do wellnesu a mas oslabenu imunitu o ktorej ani nevies, hold mykozicka sa ozvala. Ale uz je dobre 🙂 A v dnesnej zvlastnej dobe celkovo ludia volaju castejsie svojim lekarom, takze toho sa netreba bat 🙂
S panom doktorom bohuzial velmi zla skusenost,nastastie nie moja,ale mojej velmi dobrej kamaratky..Kamaratka k nemu chodila cele tehotenstvo,vzdy ju odbavil za 5min,ci uz morfologiu,alebo ine...ked sa na nieco stazovala,vzdy povedal,ze je to normalne..prisiel den porodu a hla maly ma razstep pery,ale nie malinko,nema cele horne podnebie,peru,nic...v porodnici boli velmi prekvapeni,ze kamaratka o tom nemala info,kedze to podla nich muselo byt vidno na ultrazvuku,tak isto aj z krvi...nejde o to,zeby isla na potrat,to nie,ale psychicka predpriprava,pripadne porieseny doktori uz vopred..takto zostala po tazkom porode v soku..pana doktora neodporucam,toto je dost velka chyba,aby sa stala...
@klip0 ano bola u neho,celu dobu riesila s nim vsetko..a aj ked nieco bolo,tak vzdy ju odpalil,ze je to normalne atd...ked odbavil jej morfologiu za 5min (aj to je asi vela) tak som vravela,ze to v poriadku neni...ja som bola na morfologii a pozerala doktorka vsetko,aj prsty ratala..cca hodinu som bola dnu...citala som,ze ma vela pacientok,ale ked to nezvlada a na kazdu ma 5min,nema si och tolko nabrat,peniaze nestoja za zdravie ostatnych ..
@ronny123 uplne davam za pravdu.Max.5min vysetrenie.Nic nerozprava,len rychlo,rychlo.Mala som za sebou 3x potrat,IVF neuspesne.Nakoniec som prirodzene otehu a chcela som ist na pn a jeho odpoved bola,ze naco,ze co sa ma stat stane sa🤦♀️chvalabohu dcerka ma 2,5r.Cele tehu som prelezala.Prisla som z roboty a hned hore nohy.Do 4m som bola x krat na pohotovosti a nic neriesil
ahojte baby ako to funguje u mudr Millyho ked si chcem ist len pre recept na antikoncepciu? staci prist cez ordinacne hodiny len za sestrickou bez objednania? terminy na objednanie ma bohuzial na dva mesiace vopred obsadene na jeho stranke :( dakujem za odpovede
@nikuska233 stačí keď zavoláš a pošlú ti recept

@sysynka môže ale Sono je vaginálne