icon

MUDr. Denis Milly

lucka656
12. okt 2020

chcela by som sa spytat na ceny u pana doktora, na stranke vidim cennik. Plati sa za kazdu navstevu , pripadne len rocny poplatok?

Dakujem

Strana
z2
gabsisi
28. máj 2021

@sysynka môže ale Sono je vaginálne

999k
28. máj 2021

@gabsisi nie nemôže, aktualne som tehotna a nepustili ho ani len do cakarne...

5esicko
28. máj 2021

@999k včera som bola u neho a z ambulancie vyšla mamička aj s manželom/partnerom,tak neviem. V čakárni je oznam,že sa majú v čakárni zdržiavať iba pacientky bez doprovodu ale možno je oznam neaktuálne vzhľadom na uvoľňujúce sa opatrenia..najlepsie by asi bolo opýtať sa priamo ich

999k
28. máj 2021

@5esicko to naozaaaj??? Ja som bola naposledy 29.4. Na poradni a kolko bolo asi hodin??? Lebo viem ze mimo ordinacnych hodin za 50 euro moze ist aj partner na 3d 4d sono

5esicko
28. máj 2021

@999k 11:30-12:00,neviem presne,ale ordinoval do 14tej,takže to bolo ešte v rámci ordinačných si myslím. Skús zavolať a opýtať sa keď tak,možno to zmenili,že už sa dá 🙂

klip0
28. máj 2021

@5esicko prosim a bola to tehotna zena, ci nedalo sa posudit?
Ja ked som bola na zaciatku maja tak tiez dnu vosiel par ale neviem ci isli na sono (vtedy volali dnu zeny na folikulometriu)

gabsisi
29. máj 2021

@999k aha asi koli korone. Ja som bola tehotná 2016 a 2018 a bol vzdy

999k
29. máj 2021

@gabsisi aaale tak to ste ma aj potešili, no uvidime 2.6. Tam mam ist tak sa spytam teda ci moze ist aj priatel, on chodi vzdy so mnou ale chudak caka dole v aute :D alebo si zavolam v pondelok a teda rovno sa spytam ci moze ist so mnou dnu

5esicko
30. máj 2021

@klip0 určite bola tehotná,podľa bruška už hádam aj tretí trimester,bolo neprehliadnuteľné 🙂 neboli tam kvôli poradni pre neplodne páry,skôr na UZV tipujem 🙂

5esicko
30. máj 2021

@999k to urclobis najlepšie keď zavoláš a opýtas sa 🙂

cajchana
11. aug 2021

ako tak citam, ja vo vacsine pripadov volam, ked si nieco potrebujem overit, je to najlepsie, lebo takto kazdy moze povedat inak a je to v konecnom dosledku matuce 🙂 Naposledy som volala doktorovi, reku trosku skonzultujem, ze sa volaco dole deje a po tyzdni nejakeho pseudo domaceho liecenia to neustupuje. To je tak, ked ides do wellnesu a mas oslabenu imunitu o ktorej ani nevies, hold mykozicka sa ozvala. Ale uz je dobre 🙂 A v dnesnej zvlastnej dobe celkovo ludia volaju castejsie svojim lekarom, takze toho sa netreba bat 🙂

ronny123
22. okt 2021

S panom doktorom bohuzial velmi zla skusenost,nastastie nie moja,ale mojej velmi dobrej kamaratky..Kamaratka k nemu chodila cele tehotenstvo,vzdy ju odbavil za 5min,ci uz morfologiu,alebo ine...ked sa na nieco stazovala,vzdy povedal,ze je to normalne..prisiel den porodu a hla maly ma razstep pery,ale nie malinko,nema cele horne podnebie,peru,nic...v porodnici boli velmi prekvapeni,ze kamaratka o tom nemala info,kedze to podla nich muselo byt vidno na ultrazvuku,tak isto aj z krvi...nejde o to,zeby isla na potrat,to nie,ale psychicka predpriprava,pripadne porieseny doktori uz vopred..takto zostala po tazkom porode v soku..pana doktora neodporucam,toto je dost velka chyba,aby sa stala...

klip0
22. okt 2021

@ronny123 och to je hrozne. Nevieš či kamoška bola aj na 3D sone unho v ambulancii ? Ja som teraz tehotná, tiež k nemu chodím

ronny123
24. okt 2021

@klip0 ano bola u neho,celu dobu riesila s nim vsetko..a aj ked nieco bolo,tak vzdy ju odpalil,ze je to normalne atd...ked odbavil jej morfologiu za 5min (aj to je asi vela) tak som vravela,ze to v poriadku neni...ja som bola na morfologii a pozerala doktorka vsetko,aj prsty ratala..cca hodinu som bola dnu...citala som,ze ma vela pacientok,ale ked to nezvlada a na kazdu ma 5min,nema si och tolko nabrat,peniaze nestoja za zdravie ostatnych ..

tinka881
24. okt 2021

@ronny123 uplne davam za pravdu.Max.5min vysetrenie.Nic nerozprava,len rychlo,rychlo.Mala som za sebou 3x potrat,IVF neuspesne.Nakoniec som prirodzene otehu a chcela som ist na pn a jeho odpoved bola,ze naco,ze co sa ma stat stane sa🤦‍♀️chvalabohu dcerka ma 2,5r.Cele tehu som prelezala.Prisla som z roboty a hned hore nohy.Do 4m som bola x krat na pohotovosti a nic neriesil

ronny123
25. okt 2021

@tinka881 ano ona tiez na pohotovost so zapalom letele,labo on stale,ze je to v pohode,v pohode a ziadne vysetrenie..ja dufam,ze mu to po 6nedeli zrata,ja ju nahovaram aj na podnet..nech sa chlapec zapoti troska...

nikuska233
17. máj 2023

ahojte baby ako to funguje u mudr Millyho ked si chcem ist len pre recept na antikoncepciu? staci prist cez ordinacne hodiny len za sestrickou bez objednania? terminy na objednanie ma bohuzial na dva mesiace vopred obsadene na jeho stranke :( dakujem za odpovede

klip0
18. máj 2023

@nikuska233 stačí keď zavoláš a pošlú ti recept

Strana
z2