MUDr. Jana Mareková

8. apr 2022

Ahojte, chcela by som sa spýtať či chodíte niekto do ambulancie pani Marekovej a poprípade aké máte skúsenosti, názor, atď..

domka96
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hederamonstera
8. apr 2022

Ako odbornik moze byt dobra, ale ako clovek cele zle. Strasne naladova, ked ma zlu naladu tak vie byt velmi neprijemna. A hlavne pytaju za vsetko peniaze, bez blocku, aj za termin aj ked si ho musite dat.
Ale sestricka top!

natalipor
8. apr 2022

Ahoj, ja k nej chodim uz roky. Profesne som bola u nej spokojna, aj ked niekedy je malo vyrecna, ale ked som sa opytala, tak vzdy mi to vysvetlila. Ma aj vsetko potrebne nove vybavenie, pred ambulanciou dlho pracovala na porodnici na Antolskej, cize pocas tehotenstva som bola spokojna. Plati sa za objednanie na cas a aj za ultrazvuk, ale zase nikdy som tam dlho necakala. Sestricka tiez super.

selena_luna
9. apr 2022

je skvela, za mna odporucam - velmi profesionalna, vyvsvetli ked treba a sestricka ta je poklad! nezazila som, ze by bola naladova ako sa pise vyysie. nic nezanedba, ma vyborne vybavenie, za mna top.

mimibell
10. apr 2022

Ja som od nej odišla. Za všetko pýta peniaze bez bločku a keď som mala problémy tak žiaden záujem. Mala som nejaký čas bolesti v podbrušku, obvodná ma poslala ku gynekológovi a keď som ku nej prišla, vysvetlila som jej čo mi povedala obvodná, tak ešte bola na mňa nepríjemná a nechcela ma ani vyšetriť. Počas tehotenstva bola ešte celkom v pohode ale čím dlhšie som u nej bola, tým to bolo horšie. Ja ju neodporúčam. Inak skúste pozrieť aj recenzie na stránke lekár.sk https://lekar.sk/lekar/mudr-jana-marekova

nemethova82
4. dec 2022

POZOR NA JANU MAREKOVU!!!
NIE, nechoďte k nej. Ide jej len o peniaze, čo sa mi viac krát potvrdilo a naposledy som skočila kvôli tomu na pohotovosti a nakoniec urgentna operácia. Prišla som tam s veľkými bolesťami a papierom, že mám cystu. NEVYŠETRILA MA, lebo som nebola objednaná na termín, dokonca jej sestrička povedala, že im jedna pacientka teraz odpadla a že mám bolesti a nález cystu a ona na to len, že ja dobre viem, že berie len na presny termín☝️. Nevedela, že som to všetko počula. A dokonca mi potom sama sestrička, pozerajúc na mňa ako ledvaj chodím i sedím, dala termín o dve hodiny a samozrejme prízvukovala, že ma to bude stáť 20€. Drahé vyšetrenia tam majú a nikdy vám nedajú bloček a nedá sa tam prísť na vyšetrenie bez objednania a teda platíte.
Doktorka by si mala prečítať hippokratova prísahu!!!!!!!!
Zarába mesačne 2500€ v čistom a je jej malo...

bermayr
31. júl 2023

@nemethova82 uplne s vami suhlasim. Odisla som od nej hned ako som ostala tehotna, na prvon ultrazvuku ma presviedcala, ze tehotna niesom, ale mam cystu a to mi skreslilo vysledok na pozitivnu gravidu, na to som jej oponovala ze sa citim inak, prsia ma bolia a az po mojom naliehani mi vzala krv na hcg hormon ( este v ten den mi volala, ze ano som tehotna, ake prekvapive), usg 20€ bez blocka. Dalsi termin mi dala o tyzden, zase 20€ usg, dalsi termin usg zasa 20€ + plus 10€ za akoze objednanie aj ked som o to nestala, kazdu navstevu mi robila ultrazvuk, o cyste nebolo ani chyru zrazu, potom som bola hospitalizovana kvoli prasknutemu hematomu a ked som sa jej na to opytala tak ani obraz ani zvuk. V ten den som si vypytala kartu a odisla k panovi Schillerovi, u neho som nikdy nic neplatila a pri prvej navsteve sa zhrozil aku mam obrovsku cystu a ze mam skoro nefunkcny vajecnik, po porode s tym musim ist na operaciu. Henta zena je zlo a lutujem ze som ju 10 rokov dotovala za nic.

nemethova82
31. júl 2023

@bermayr to je hrozné..... Je mi to ľúto. Je to odporná žena.

luciaruz
14. nov 2023

pripajam sa k negativnym skusenostiam. Moj doktor isiel na dochodok, ona prevzala ambulanciu a pacientov. Bolo to s nou OK az kym som neotehotnela. Neposkytuje mi ziadne informacie, ale ze ziadne. Ja som v 4.mesiaci a netusim absolutne nic, ani len ci je plod zdravy. Ked sa opytam, odbije ma, ze si mam zaplatit trisomy test (zakladny za 350 eur). Ultrazvuk nekomentuje. Za kazdou mojou otazkou, ci je teda vsetko v poriadku, ma s tymto odpálkuje, trisomy test! Som zúfalá, už som si aj poplakala. Nepovedala ani zakladne informacie. Aky test sa vykonava, kedy, co z neho zistime... Nebyt googlu, ja nic neviem. Odchadzam od nej, a uz ju asi nechcem nikdy vidiet. Je arogantna, neprijemna, vzdy ma za nieco sprdne... akoze pardon, ale stacilo. Nepovedat ani zakladne veci, to je sila. A ja zijem v strachu, ci je moje dieta okej.

hederamonstera
14. nov 2023

@luciaruz pozeram ze to je s nou horsie a horsie. Mas si tehotenstvo uzivat a nie sa takto deptat. Ries si ale rychlo ineho lekara, lebo vo vyssom stadiu ta uz nemusia chciet zobrat

natally_cs
26. jan 2024

No ako tak citam, tak pani doktorka sa nezmenila. Zistila mi cystu a povedala mi ze bud to praskne same ale to sa uvidi na kontrole. Ked som sa jej opytala co by nasledovalo potom ked nepraskne tak mi len odpovedala nech to neriesim. Pocas tehotenstva nadavala ze dnesne maminky citaju internet ale maju nepravdive informacie. Ale ked sa pytate NEODPOVIE !!! A ceny ? To asi striela z brucha.

luciaruz
26. jan 2024

@natally_cs ja som od nej odišla a lutujem ze som to nespravila uz davno.

natally_cs
28. jan 2024

@luciaruz mozem sa opytat kam ste odisla ? Tiez hladam niekoho ineho

luciaruz
28. jan 2024

@natally_cs ja som isla k súkromnému, kde si vsetko platim. Gyncentrum. Nemohla som urobiť lepšie. Na štátnych doktorov už ozaj nemám nervy. Celé zle. Či zubár, ci gynda.

natally_cs
30. jan 2024

@luciaruz dakujem krasne 😊