icon

Mudr. Kadlicová alebo Mudr. Lysá: Ktorú doktorku preferujete?

47katka47
6. júl 2026

Dobrý deň, našla som si pár dobrých recenzii na obidve pani doktorky, bola by som rada ak by sa ešte našli nejaké skúsenosti buď u jednej alebo u druhej.
Viem, že sa navzájom zastupujú, dokonca sú na stránke spomenuté až 4 doktorky a preto by som sa rada opýtala, ktorú preferujete?
Ďakujem vám veľmi pekne
https://gami-med.sk/

anonym_fe8eee
6. júl 2026

@47katka47 My sme chodili k Mudr. Kadlicovej. Veľmi milá, starostlivá. Super bolo aj to, ze v ambulancii vždy mala 2 sestričky, čo bolo veľmi efektívne. Jedna brala krv, druha vybavovala papiere a pod.

47katka47
autor
7. júl 2026
@anonym_fe8eee

@47katka47 My sme chodili k Mudr. Kadlicovej. Veľmi milá, starostlivá. Super bolo aj to, ze v ambulancii vždy mala 2 sestričky, čo bolo veľmi efektívne. Jedna brala krv, druha vybavovala papiere a pod.

@anonym_fe8eee dobry den, dakujem za info 🙂 ak sa smiem spytat, preco min cas… ze chodili?
A je u nich zavedeny daky rocny poplatok ked mi to pride ako “ samostatna sukromna amb”?

Robia vytery po vyse tyzdni nezlepsujucej sa choroby?
Dakujem

anonym_fe8eee
8. júl 2026
@47katka47

@anonym_fe8eee dobry den, dakujem za info 🙂 ak sa smiem spytat, preco min cas… ze chodili?
A je u nich zavedeny daky rocny poplatok ked mi to pride ako “ samostatna sukromna amb”?

Robia vytery po vyse tyzdni nezlepsujucej sa choroby?
Dakujem

@47katka47 Ročný poplatok sme nikdy neplatili, a nechodíme už, lebo syn už patrí všeobecnému lekárovi pre dospelých.

47katka47
autor
Dnes o 20:18
@anonym_fe8eee

@47katka47 Ročný poplatok sme nikdy neplatili, a nechodíme už, lebo syn už patrí všeobecnému lekárovi pre dospelých.

@anonym_fe8eee dakujem 🙂 a robi vytery po tyzdni neustupujucej choroby?