Mudr. Kadlicová alebo Mudr. Lysá: Ktorú doktorku preferujete?
Dobrý deň, našla som si pár dobrých recenzii na obidve pani doktorky, bola by som rada ak by sa ešte našli nejaké skúsenosti buď u jednej alebo u druhej.
Viem, že sa navzájom zastupujú, dokonca sú na stránke spomenuté až 4 doktorky a preto by som sa rada opýtala, ktorú preferujete?
Ďakujem vám veľmi pekne
https://gami-med.sk/
@47katka47 My sme chodili k Mudr. Kadlicovej. Veľmi milá, starostlivá. Super bolo aj to, ze v ambulancii vždy mala 2 sestričky, čo bolo veľmi efektívne. Jedna brala krv, druha vybavovala papiere a pod.
@anonym_fe8eee dobry den, dakujem za info 🙂 ak sa smiem spytat, preco min cas… ze chodili?
A je u nich zavedeny daky rocny poplatok ked mi to pride ako “ samostatna sukromna amb”?
Robia vytery po vyse tyzdni nezlepsujucej sa choroby?
Dakujem
@anonym_fe8eee dobry den, dakujem za info 🙂 ak sa smiem spytat, preco min cas… ze chodili?
A je u nich zavedeny daky rocny poplatok ked mi to pride ako “ samostatna sukromna amb”?
Robia vytery po vyse tyzdni nezlepsujucej sa choroby?
Dakujem
@47katka47 Ročný poplatok sme nikdy neplatili, a nechodíme už, lebo syn už patrí všeobecnému lekárovi pre dospelých.

@47katka47 My sme chodili k Mudr. Kadlicovej. Veľmi milá, starostlivá. Super bolo aj to, ze v ambulancii vždy mala 2 sestričky, čo bolo veľmi efektívne. Jedna brala krv, druha vybavovala papiere a pod.