icon

MUDr. Ľubica Taligová - neurológia v Petržalke

31. aug 2022

Ahojte,

Máte niektorá skúsenosť s lekárkou ? Nezaujíma ma či ste museli platiť poplatky, alebo či bola ku vám drzá. Čisto keď sa pozrieme na odbornosť, boli ste spokojne ?

Strana
z2
henka123123
31. aug 2022

Nebola som spokojna velmi slaba neurologicka

majlo1234
31. aug 2022

@petamich prosim ta, nevies nahodou ci ta v novych zamkoch ma aj sono na ambulancii? Tiez mi davaju v sinalgise a na kramaroch termin az v decembri a potreboval by nwuro vysetrenie a sono, kym sa mi zrastie hlava

anonymous87
31. aug 2022

@petamich urcite ju posli aj inam. Ako laikovi mi vysetrenie prislo ok. Aj sono urobila. Ani neprijemna nebola. Lenze ked sa synovi uklon stala vracal a nezdvihal nozky k hlave ako deti zvyknu, nedalo mi to. A dopadli sme tak, ze sme cvicili vojtovku. Ale podla lekarky Taligovej bol v poriadku, no 🤷‍♀️

autor
31. aug 2022

@anonymous87 prosím tá, vytratili sa dietatu problémy úplne ? Kedy si začala cvičiť

petamich
31. aug 2022

@majlo1234 fuha to netusim ale posielam kontakt, napis jej email, je velmi mila a odpoveda expresne rychlo 🙂 https://www.topdoktor.sk/doktor/neurolog/nitria...

petamich
31. aug 2022

@anonymous87 nedalo mi to a uz som jej aj pisala, ze teda nic ma do toho ale nie ste tu uplne nadsene :(

anonymous87
31. aug 2022

No u nas to bolo trosku zlozitejsie. Vojtovku znasal velmi zle. Velmi. Tak sme cvicit prestali. A po pravde, pomohla nam az osteopatia a cas 🤷‍♀️ Teraz ma 2 roky a 3m a uz je bez uklonu. Jemu sa to objavovalo po stresovych situaciach (ocko, rast zubov, cokolvek stresujuce pre neho-takze aj ta vojtovka). A potom to bolo 2tyzdne nakrivo,2 rovno.
Brusko este ma trosku oslabene, to vidim. Teraz budeme mat na rehabke kontrolu za mesiac, tak uvidim co bude.
Ale uz fungujeme normalne. Cvicili sme asi cca 3m. Ale proste to neslo. Jemu to vojtovka len zhorsovala. Ale teda, my sme vynimocny pripad 😂
Urcite sa treba poradit

matovicova
31. aug 2022

@petamich komu si písala Taligovej?

petamich
31. aug 2022

@matovicova nie Taligovej pre boha 😂, tej mojej kamoske co chodi k Taligovej

matovicova
31. aug 2022

@petamich jaj ok, uz som sa zlakla, ze nacooo 😅

petamich
31. aug 2022

@matovicova 😂😂😂 ale ano mohlo to tak vyzniet

rebellefleur
31. aug 2022

Môj syn potreboval dosť súrne neurológa, kramare mi dali termín skoro o trištvrte roka, sinalgis to iste, toľko sme čakať nemohli, tak som ho vzala ku taligovej. Nebola som s tým úplne ok, nakoľko som čítala veľmi veľa zlých recenzií, avšak musím povedať, že som bola milo prekvapená. Áno, povie rovno k veci, zbytočne sa nevykecava, čo nemusí každému vyhovovať. Správy, čo som doniesla z iných inštitúcií a lekárov nepozerala a spravila si vlastný názor a napriek tomu, že komu nepoviem,že syn má nejaký problém, tak by nevedel, ona hneď povedala, že problém tam je..

autor
31. aug 2022

@rebellefleur na som z nej mala pocit, že bola na úrovni, čo sa týka odbornosti. Ku mne teda aj veľmi mila. Ale hneď potom som čítala recenzie a teda nič moc. Pre istotu si idem po další názor v piatok 🙂

nairia
31. aug 2022

ja som bola 3m dozadu a ja som s nou nemala problem. bola mila, nezdalo sa mi ani, zeby to bola extra rychlovka, super bolo aj, ze dala rychlo termin. na fyzio som sa objednala aj po vlastnej osi a tam s nou na konzultacnej hodine robili presne to iste, co na neuro a vsetko ok.

autor
31. aug 2022

@nairia ona ti cvičenie odporučila ?

nairia
31. aug 2022

nie, povedala mi iba, ze mala je neurologicky v poriadku, ja som sla primarne kvoli tomu, ze prestala robit nejake veci, co predtym robila. tam mi povedala, ze ak jej idu zuby, zvyknu deti prestat robit nejake cinnosti (mne sa to teda potvrdilo), a dala mi mesiac, ze ci sa mala pohne alebo nie. kedze sa pohla a dost vyrazne, tak sme nic neriesili, ale na fyzio som cakala nenormalne dlho na termin a kedze som uz mala, tak som sla.

rebellefleur
31. aug 2022

Vieš čo, ono ja to vidím tak, že veľa ľudí má zrejme problém s jej "chladnym" prístupom, povie, čo treba, ani o hlásku viac a to si myslím, že sa asi veľa mamám nepáči,nakoľko každá mama je na svoje dieťa hakliva..áno,je x doktorov, z ktorých má človek lepší pocit ako z nej, ale za mňa, ja sa k jej odbornosti nemám prečo staviat negatívne, keďže syna "odhadla" naozaj po pár minutach

majlo1234
31. aug 2022

@petamich vdaka, uz som nas aj objednala😀

mikadooo
31. aug 2022

Ahoj, mne vyšetrovala dve deti, s oboma na poslala na rehabky na jankolovu. Normálne vyšetrila, podľa mňa odborne. Áno, príjemná zrovna nie je, ale ako laik mi prišlo, že ich oboch vyšetrila dôkladne.

petamich
31. aug 2022

@majlo1234 snad budes spokojna 🤞🏻

dominika19p
1. sep 2022

Neboli sme tam na základe recenzií ale boli sme v Sinalgise a boli sme spokojní termín asi tak za mesiac a pol a platí sa 50€, predtým sme boli na Kramároch a to bolo odflaknute že sme muselo ísť opäť a hneď nám pediatricka poradila Sinalgis.

autor
8. sep 2022

No tak maly update 🙂 ja som platila 100 e, lebo má zobrala z hodiny na hodinu, (zavolala som a do hodiny má zobrala). Absolutne nemám nič proti poplatku. Ale lekárka v Luznej mi povedala, že by cvičiť určite mal, ak sa chceme vyhnúť problémom v budúcnosťi. Takze tak.

Strana
z2