icon

MUDr. Mário Lazar - Spineo Clinic

strasko
26. nov 2025

Ahojte,
chcela by som sa spýtať na skúsenosti so Spineo Clinic v BA, konkrétne s Dr. Lazarom, nakoľko som našla buď len perfetkné recenzie alebo naopak veľmi zlé recenzie - nič medzi.
Je tu niekto, kto má skúsenosť a vedel by sa úprimne podeliť?
Ďakujem veľmi pekne!!

anonym_2f2488
26. jan 2026

@strasko treba sa oblúkom vyhnuť skončila som jeho pričinením na invalidnom vozíku :(

komuna
Autor odpoveď zmazal
komuna
1. feb 2026
@anonym_2f2488

@strasko treba sa oblúkom vyhnuť skončila som jeho pričinením na invalidnom vozíku :(

@anonym_2f2488 Mohli by ste mi dat viac info prosim co sa stalo a preco? Nechcel by som tiez. Dakujem

olinka556
19. mar 2026
@anonym_2f2488

@anonym_2f2488 dobrý deň veľmi ma mrzí čo sa Vám stalo. Prosím riešite to aj cez právnika, alebo políciu? Ja túto ambulanciu neodporúčam. Doktor robí chiropraktické hmaty bez MRI vyšetrenia. Účtuje astronomické sumy a porušuje GDPR kedže vaše citlive udaje pocuju pritomni pacienti.

komuna
19. mar 2026
@olinka556

@anonym_2f2488 dobrý deň veľmi ma mrzí čo sa Vám stalo. Prosím riešite to aj cez právnika, alebo políciu? Ja túto ambulanciu neodporúčam. Doktor robí chiropraktické hmaty bez MRI vyšetrenia. Účtuje astronomické sumy a porušuje GDPR kedže vaše citlive udaje pocuju pritomni pacienti.

@olinka556 Zhodujem sa s tym. Ja odchadzam do ProBios radsej

olinka556
19. mar 2026
@komuna

@olinka556 Zhodujem sa s tym. Ja odchadzam do ProBios radsej

@komuna „Moja osobná skúsenosť s touto ambulanciou bola veľmi zlá. Pri návšteve mi bol navrhnutý chiropraktický ťah na krk. Následne mi boli vykonané iné procedúry, počas ktorých som pocitovala diskomfort. V ambulancii bolo súčasne viac pacientov, čo vo mne vyvolalo pocit nedostatočného súkromia pri osobných údajoch. Pred zákrokmi neprebehli vyšetrenia, ktoré by som pri takomto postupe očakávala. Za seba by som bola veľmi opatrná.

lusiklulu
Dnes o 12:11
@anonym_2f2488

@anonym_2f2488 ahoj, vies mi prosim povedat k tomu viac? posobil sice velmi sebavedomo, ale ochotne, len teda pytaju si obrovske sumy a potom som zacala citat recenzie a presne, bud negativne alebo uplne ospevujuce...