icon

MUDr. Milly - skúsenosti

zuzu4321
27. feb 2021

Ahojte 🙂 Doteraz som na pana doktora nasla len dobre recenzie. Vedeli by ste mi povedat, ako je to s platenim? Niekto hovori, ze plati sa, niekto nie... stale nieco ine.... ako je to v pripade tehotenstva? A dava vymenny listok na morfologiu? Dakujem 🙂

Strana
z4
eri444
20. aug 2025

Neviem, či ste sa dohodli, ale ja nemám vôbec problém s Millym. 🙂 Vždy som sa vybavila rýchlo, ale keď bol nejaký problém, tak ho riešil. A nesnažil sa ma rýchlo odbiť, len aby ma rýchlo dostal z ambulancie.

natalis1998
20. aug 2025
@eri444

Neviem, či ste sa dohodli, ale ja nemám vôbec problém s Millym. 🙂 Vždy som sa vybavila rýchlo, ale keď bol nejaký problém, tak ho riešil. A nesnažil sa ma rýchlo odbiť, len aby ma rýchlo dostal z ambulancie.

@eri444 nemyslím si že dohodli. Ale pán doktor bohužiaľ zľahčoval u mna 3 týždne každodenného spinenia v 2 trimestri a chodila som k nemu s tým ako na klavír a ani raz nič neurobil. Dokonca aj ultrazvuky ktoré robil zakaždým tak si z nich podľa mna ani nič nezapísal. Lebo stále keď som tam prišla tak len riešil či nemám placentu cez krčok. Myslím že keby si to poriadne zapísal pri prvom ultrazvuku tak by som sa vyhla ďalším a ďalším ultrazvukom a taktiež aj infekciu ktorú som mala neurobil mi kultiváciu hoci som sa sťažovala na problémy.. za mna si starostlivosť v tehotenstve predstavujem kúsok inak.

laladua
26. aug 2025

@natalis1998 Ja mam s nim zase skusenost, ze mi na preventivke nasiel cystu na vajecniku, o ktorej som nemala ani tusenia. Hned mi vysvetlil, co to znamena, ze netreba hned stresovat, ale ani nie je dobre to ignorovat. Spravil mi kontrolu o par tyzdnov, aby sa videlo, ci sa vstrebala. Medzitym sa mi ozval, ked som mu pisala mail a odpovedal mi uplne v pohode, bez toho aby ma odbil. Na kontrole zistil, ze cysta zmizla a vsetko bolo v poriadku. Akoze vydesena som samozrejme bola, ale aj ma upokojil, ubezpecil, ze to nic nie je, s predchadzajucim gynekologom taketo skusenosti nemam, to bol uplne iny pristup...

bambulka711
26. aug 2025
@natalis1998

@eri444 nemyslím si že dohodli. Ale pán doktor bohužiaľ zľahčoval u mna 3 týždne každodenného spinenia v 2 trimestri a chodila som k nemu s tým ako na klavír a ani raz nič neurobil. Dokonca aj ultrazvuky ktoré robil zakaždým tak si z nich podľa mna ani nič nezapísal. Lebo stále keď som tam prišla tak len riešil či nemám placentu cez krčok. Myslím že keby si to poriadne zapísal pri prvom ultrazvuku tak by som sa vyhla ďalším a ďalším ultrazvukom a taktiež aj infekciu ktorú som mala neurobil mi kultiváciu hoci som sa sťažovala na problémy.. za mna si starostlivosť v tehotenstve predstavujem kúsok inak.

@natalis1998 presne tak. Jeho tehotné pacientky obťažujú (aj na stránke má napísané, že tehotné neberie - to som u žiadneho gynekológa nevidela ešte). On je naozaj dobrý cez infekcie, výtoky, cysty a iné gynekologické veci, ale hneď, ako som zistila, že som tehotná, som od neho odišla.

eri444
4. sep 2025

@bambulka711 No ja som si teda na stránke nikdy nevšimla, že by takéto niečo tam bolo uvedené. A ku mne sa ako k tehotnej správal vždy slušne.🙏 Tiež mi nevyhovovala moja praktická lekárka a iným zase áno. Nevyhovieš každému jednoducho.

natalis1998
4. sep 2025
@eri444

@bambulka711 No ja som si teda na stránke nikdy nevšimla, že by takéto niečo tam bolo uvedené. A ku mne sa ako k tehotnej správal vždy slušne.🙏 Tiež mi nevyhovovala moja praktická lekárka a iným zase áno. Nevyhovieš každému jednoducho.

@eri444 bohužiaľ pán doktor ma poslednú dobu veľmi zle recenzie aj cez Google. Dokonca som čítala že jednej pacientke zanedbal aj veľmi vážnu diagnózu. Ja som si naposledy pockala v ambulancii skoro 2 hodiny kým ma zobrali a teda počítala som koľko pacientiek tam je a už vtedy sa mi to nezdalo aby vyšetril cez 20 pacientiek za ten čas. Fakt na každú ma tak 3 minuty a podľa mna za 3 minuty sa nedá ani poriadne niekoho vyšetriť. Väčšinou 5-10 minút sa spisuje len anamnéza u iných lekárov. Dokonca som bola prekvapená keď som predchádzala k novému lekárovi že jeho sestrička vedela aj akým spôsobom on posiela karty takze si myslím že nie som jediná ktorá prešla k tomuto nového lekárovi od tohto lekára. Pri malom meste by ma to neprekvapilo kde sú rak 3-4 gynekologické ambulancie ale pri Bratislave už áno kde je gynekologicka ambulancia pomaly na každom rohu. Ale samozrejme je to na zváženie každej jednej či ostane alebo nie.

paulinoocka
8. sep 2025

@natalis1998 Jasné, niekedy sa čaká dlhšie, to je asi v každej ambulancii tak, hlavne keď sa niečo skomplikuje alebo príde akútny prípad. Ale osobne som nikdy nemala pocit, že by ma odbil za 3 minúty. Práve naopak, keď som riešila problém po pôrode, venoval sa mi veľmi detailne, vysvetlil mi všetky možnosti liečby a ešte mi aj odporučil fyzioterapeuta, vôbec som nemala pocit, že sa niekam ponáhľa alebo čo.
Tiež som si všimla, že sestrička tam má systém, že keď niekto príde len na recept alebo na krátku kontrolu, ide to rýchlejšie, a možno aj preto to zvonku pôsobí, že pacientky idú ako na bežiacom páse. Ale keď je to niečo vážnejšie, doktor si čas urobí. 🙏 👍

natalis1998
8. sep 2025
@paulinoocka

@natalis1998 Jasné, niekedy sa čaká dlhšie, to je asi v každej ambulancii tak, hlavne keď sa niečo skomplikuje alebo príde akútny prípad. Ale osobne som nikdy nemala pocit, že by ma odbil za 3 minúty. Práve naopak, keď som riešila problém po pôrode, venoval sa mi veľmi detailne, vysvetlil mi všetky možnosti liečby a ešte mi aj odporučil fyzioterapeuta, vôbec som nemala pocit, že sa niekam ponáhľa alebo čo.
Tiež som si všimla, že sestrička tam má systém, že keď niekto príde len na recept alebo na krátku kontrolu, ide to rýchlejšie, a možno aj preto to zvonku pôsobí, že pacientky idú ako na bežiacom páse. Ale keď je to niečo vážnejšie, doktor si čas urobí. 🙏 👍

@paulinoocka nemôžem s vašim názorom súhlasiť nakoľko ma objednali na poradňu 9:10, zatiaľ co 9:10 bola objednaná aj ina pacientka cez online systém (videla som že ten termín bol voľný a neskôr aj rezervovaný) a medzi tým ešte aj zobrali neobjednajú pacientku ako akútny prípad. Takze na čas 9:10 sme boli 3 u sestričiek. Áno ako tehotná som mala prednosť ale hovoriť o svojich zdravotných komplikáciách pred 2 ďalšími ženami mi neprišlo ok. 9:15 už bola objednaná ďalšia pacientka. Nakoľko to bol prvý screening kde bol so mnou aj manžel tak ani jemu sa to nepozdávalo.
A ja som problém mala počas tehotenstva ale pán doktor ma ani poriadne nevypočul. O svojom probléme som musela hovoriť zatiaľ čo som sa prezliekala a teda riešenie neprišlo asi by som krvacala niekoľko týždňov keby nezmením lekára a ten vyriešil problém do 24 hodín. A taktiež to čakanie áno čaká sa dlhšie a ako tehotnú s problémom ma absolútne neuprednostnili a zobrali ma ako poslednú o 12:00.

natalis1998
8. sep 2025
@paulinoocka

@paulinoocka ešte doplním že teda je to na každej rozhodnutí či ostane v ambulancii alebo nie. Ja som teda spokojná nebola a nie som jediná tehotná pacientka ktorá tuto ambulanciu opustila. Recenzie na Google sú každým rokom horšie.. niekedy ta ambulancia mala skoro 5 hviezdičiek a teraz 3.4 čo je priemer no.

erikamamo
9. sep 2025

@natalis1998 tiez som bola u doktora, ktory mal podla recenzii slabe hodnotenie, ale mne vyhovoval 🙂 presne, je to na kazdom, ci ostane alebo pojde inam.
este chcem podotknut co tu bolo pisane, ze udajne nechce brat nove pacientky a uz vobec nie, ked su tehotne, tak to bolo aj vyvratene samotnym panom doktorom.

natalis1998
9. sep 2025
@erikamamo

@natalis1998 tiez som bola u doktora, ktory mal podla recenzii slabe hodnotenie, ale mne vyhovoval 🙂 presne, je to na kazdom, ci ostane alebo pojde inam.
este chcem podotknut co tu bolo pisane, ze udajne nechce brat nove pacientky a uz vobec nie, ked su tehotne, tak to bolo aj vyvratene samotnym panom doktorom.

@erikamamo nebolo tomu vždy tak. Keď som išla do ambulancie tak sa ma hneď opýtali či nie som tehotná pretože tehotné neberú, 3 roky do zadu cca. Ale tak to neberiem ako mínus ambulancie. Radšej nech tehotné lekár nevezme ak nemá na poradne čas.

cajchana
9. sep 2025

K tej debate o novych pacientkach – myslim, ze to je trochu zle pochopene. Ak ma vela pacientiek alebo ide o tehotnu pacientku a nema moznost sa jej venovat tak, aby bolo vsetko bezpecne, tak je lepsie povedat nie ako potom robit kompromisy. Podla mna je to zodpovedny pristup, nie minus.

magdalienka11
9. sep 2025

Nevidel myom a cystu, ani jeho dvaja kolegovia, keď sa striedajú. Bolo to 3 roky dozadu. Mala som obrovské problémy s krvácaním. Všetci do jedného, že to je hormónmi. Trápila som sa niekoľko rokov. Prešla som k inému a čuduj sa svete, ten problém vyriešil.

sadika
9. sep 2025

Ja sa pridavam k nespokojnym pacientkam...Bola som jeho pacientkou 11 rokov - nemala som ziadne komplikacie, vzdy len na preventivky som chodila a tehu bolo bezproblemove, nikdy sme nic nemuseli riesit. Za preventivky si pyta poplatky ( za sono- je to hradene poistovnou) - samozrejme nikdy ziadne potvrdenie. O deviatej ma vysetrenych cez 30 pacientok-netusim ako to zvlada ale ok, ked vysetruje ze dobry den-dovidenia, da sa to. Vysetrenia boli vzdy, ze rychlo, rychlo, malokedy nejaky koment...Budiz...problem nastal ked som vo februari zacala mat urologicke problemy, samozrejme mala som absolvovat aj gyn. vysetrenie, sla som v aprili, uz po konzultacii a vysetreniach u obvodacky a urologa, kde vysetrenia boli negativne. No a pan doktor pozrel sonom (vypytal si poplatok) a palpacne vysetril... to bolo vsetko- ze to nie je gyn. problem a viac chodit nemam, u neho je vsetko ok. Moje problemy vsak pretrvavali a v juli som sa rozhodla zmenit gyn. Nova gyn. sa hned pytala ci boli realizovane stery, ja ze nie a poznamenala ze jasne, on nerobi...Spravila stery a cuduj sa svete, problem sa objavil, liecim sa uz 2 mesiac na Klebsielu, keby nevymenim gyn. tak bohvie ako este by moje tazkosti trvali. Urolog hned zhodnotil ze ano, moje tazkosti su z tej bakterie a pritom mal gyndos odobrat ster.
Cize za mna, zanedbal to co mal spravit, lebo sa mu asi nechcelo a dakujem terajsej gynekologicke ze sa ma ujala, lebo 8 mesiacov mat urologicke problemy denno-denne nikomu neprajem
Inak pri mojom prvom tehotenstve, ked som mala zamlknuty potrat v 11 tyzdni sucho poznamenal, ze je to prirodzeny vyber...

veronika_e
10. sep 2025

Čo sa týka poplatkov – to je, bohužiaľ, prax u viacerých gynekológov, ale za mňa bolo vždy jasné, čo a za čo si účtuje. Je to súkromný lekár, nikdy tu nečakám, takže nemám problém občas niečo zaplatiť. A čo sa týka ľudského prístupu, vždy bol ku mne korektný a profesionálny. Každý lekár nám môže sadnúť inak, ale ja som rada, že som ostala u neho, lebo sa naňho môžem spoľahnúť.

williamska1
11. sep 2025

ja som bola uňho na cytologickom vyšetrení s hpv typizáciou a všetko super, nemám čo vytknúť 🙏

Strana
z4