MUDr. Zagyiová Alexandra a MUDr. Denis Milly - gynekologická ambulancia
Oh dievcata, som z toho uz zufala. Ja neviem ktoreho gynekologa si mam vybrat. Momentalna mam Gaza, co ordinuje na Mytnej ale nie som s nim vobec spokojna. Zvazovala som MUDr. Zagyiová Alexandra alebo MUDr. Denis Milly , niekto skusenost ? 🙂 Vdaka
jednoznacne Dr. Milly. ako inak by som ani neuvazovala, ja som velmi rada, ze som sa k nemu prihlasila. konecne mam poriadne gynekologa a ziadne problemy 🙂
Dr. Milly už nové pacientky neberie....tot posledné info keď som tam bola teraz v juny.
Navstevujem ambulanciu Dr. Milly uz nejaku tu dobu a nemala som s nim doposial ziadny problem. Aj ked nastali nejake zdravotne komplikacie, zakazdym bol velmi ochotny a problem sa snazil velmi rychlo vyriesit, takze za mna jednoznacne on
plne mozem suhlasit s tym, ze d. denis milly je ten najlepsi gynekolog v celej bratislave. vlastne aj vdaka nemu, sme stastnymi rodicmi, co je teda pre mna najviac
Skuste si precitat realne recenzie dr.millyho na googli. Mozno sa vam otvoria oci. Aj ja som bola "nadmieru" spokojna dlhorocna pacientka, lebo stale ma rychlo bezbolestne vysetril a skonstatoval slovami mlada zdrava zena, vsetko je OK. Dnes viem, ze to nebola pravda, na co upozornil jeho kolega. Odvtedy sa trapim s 4 diagnozami, ktore boli zanedbane pocas prevencii, navyse dr. nema asi ani adekvatne vybavenie aby vsetko vedel vcas zistit. Ja som presla inde so stredne pokrocilymi diagnozami, takmer vsetkemu sa dalo predist v pripadne odborneho pristupu.po zisteni diagnoz a snahe riesit to este unho sa s vami vobec nebude bavit. Je mi luto zien, ktore prisli pri nom az do onkolog.stadia, zanedbanim zdr.starostlivosti...

@alexia_s Denis Milly môj gynelog najlepší,🙂