icon

Najlepší gynekológ v Bratislave a okolí

24. okt 2023

Dobrý večer prajem, hľadám gynekológa ktorý by mi vedel pomôcť. Už nevladzem každý jeden mesiac riešiť problémy s kvasinkovými infekciami ktorými trpim už niekoľko rokov, pravidelne každý rok 3x minimálne zapálené močové cesty a aby nebolo málo tak problémy s cystami ktoré gynekológ riešil len antikoncepciou ktorá mi vytvárala ďalšie zdravotné problémy. Je to jeden nechutný kolobeh ktorý nemá konca a už by sa to hodilo utnúť. Keďže môj gynekológ nemá záujem riešiť príčinu PREČO sa to stále deje tak chcem skúsiť zmenu. Viete o niekom kto Vám osobne pomohol aspoň s tými mykózami?
Vopred ďakujem za info

motogirl699
24. okt 2023
7tinka7
24. okt 2023

Mala som to podobne.. sprosto poviem pomohlo mi vymenit snubenca ...
No ale vyliecila som sa urolog dal atb + 3 mesiace som brala urovaxom - bez predpisu
A gynda mi dala 2 druhy atb uz si nepamatam ale ustne aj vaginalne + probiotika a fungicidin mast.
Od vtedy klop klop vsetko ok.
Skusala som aj canesten a tie ruzove vyplachy ale to nist a zmenit spodne pradlo idealne za biele a bavlnene ziadne tanga ani nic tesne. Mesiac dva sa treba preliecit a je to.
Drzim palce velmi.
Ja mam teraz novu dr lebo som tehotna ale chodim do kocha a za mna super vzdy vsetko podrobne riesia.

lenkapap
24. okt 2023

@motogirl699 suhlasim. Pan doktor je top. Pristup aky som inde nevidela.

tibor79
25. okt 2023

Tu by si mala riešiť celkovú imunitu,nie len z gynek.hladiska.

autor
26. okt 2023

@tibor79 tu riešim u alergológa a ten tvrdí že všetko mám v norme

tibor79
26. okt 2023

Ja som dostala Immunor, prestal mi Dr.dávat všetky lieky. Nasmeroval ma aj na akternativu. Vydržala som a pomohlo.

verca888
6. nov 2023

Ja mam velmi dobru skusenost s panom Millym. Takisto som bola nachylna predtym na kadejake mykozy, vracali sa infekcie, proste neustale same zdravotne problemy, ale pan doktor nasadil liecbu a konecne som sa toho zbavila. Dovtedy nic, nikto mi s tym nevedel pomoct, uz som bola zufala.

autor
6. nov 2023

@verca888 a o akú liečbu išlo prosím ?

verca888
9. nov 2023

No on sa tak celkovo informoval, co som uzivala predtym a tak a sa chytal za hlavu, lebo mi davali to, co nemali, resp. to na to vobec nefungovalo. Mala som totiz bakterialnu vaginozu a liecili to ako klasicku mykozu, a tam je vraj liecba uplne ina.

prabinka
18. dec 2023

@verca888 Ja úplne zbožňujem, keď ťa doktor poriadne nevyšetrí a nemá záujem zisťovať, že čo ti skutočne je. Len ťa proste čo najrýchlejšie odbiť a poslať preč, predpísať ti niečo, len aby sa nepovedalo.

liesik
8. júl 2024

@prabinka Ja stále hľadám, lebo zatiaľ sa mi teda nikto u koho som bola až tak nepozdával. A to si akože neprídem až taká náročná. 🙏