icon

Najlepšie kaderníctva pre deti v Petržalke

jankastof
5. okt 2025

Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť kaderníctvo v Petržalke, kde je možné ostrihať dieťa, a kde si kaderníčka nevypyta za 3 minútové strihanie 15€?
Ďakujem za rady

lucylaw
5. okt 2025

@jankastof Ako staré je dieťa? Ja chodievam so synom do Salónu Šarm,ale to je oficiálne pánska kaderníčka,syn tam chodí odkedy mal cca.9 rokov,možno by vzali aj mladšie dieťa,len musí obsedieť..Platím 10€

jankastof
autor
5. okt 2025
@lucylaw

@jankastof Ako staré je dieťa? Ja chodievam so synom do Salónu Šarm,ale to je oficiálne pánska kaderníčka,syn tam chodí odkedy mal cca.9 rokov,možno by vzali aj mladšie dieťa,len musí obsedieť..Platím 10€

@lucylaw syn má 7 rokov,takže nie je problém aby neobsedel. Ide o cenu...doteraz sme chodili do detského/pánskeho kaderníctva ,kde za detsky strih si pýtajú 16 €🤦‍♀️ a účes je hotový za 5 min.

lucylaw
5. okt 2025
@jankastof

@lucylaw syn má 7 rokov,takže nie je problém aby neobsedel. Ide o cenu...doteraz sme chodili do detského/pánskeho kaderníctva ,kde za detsky strih si pýtajú 16 €🤦‍♀️ a účes je hotový za 5 min.

@jankastof Tak ja by som vyskúšala ten Šarm byť tebou,striedajú sa tam dve pánske kaderníčky,obe sú v pohode a cena teda 10€,len sa tam neobjednáva,treba len prísť a počkať,ale ide to tam rýchlo,takže v pohode 🙂 Len teraz majú do 11.10. zatvorené,lebo prerábajú