Najlepšie kaderníctvo v Bratislave
Ahojte😊 rada by som sa spýtala, najlepšie vás baby. Nepoznáte fakt že dobrého/dobrú kaderníka/čku? Ja som nemala nikdy dobré skúsenosti s kaderníčkami vždy som odtiaľ odchádzala s plačom a keď už som si našla dobrú, tak skončila🥺 na cene nezáleží, veď za dobre odvedenú prácu sa platí, ale naozaj prosím s kaderníctvom s ktorým máte dobrú skúsenosť budem vám veľmi vďačná🩷 rozhodla som sa že pojdem na balayage a nechcem odchádzať znova s plačom😂 ďakujem🩷
DNA Eurovea (alebo aj Grunty ako je spomenute vyssie). Bola som u viacerych kadernicok tam, a vsetky boli fajn.
Bola som u spominanej Patricii na zaklads odpprucania tu a teda ziadna slava...potrebovala som odrasty dofarbit a podstrihnut-zial farbu netrafila a strih ani nebolo vidiet/citit. Vela penazi za malo muziky
@ari_118 salón Sakurami v hotely Park In v starom meste.
Damieri salon, Damian robi zazraky s vlasmi. Este som nevidela od neho odchadzat nespokojnu zenu. Ceny su vsak vyssie, s tym treba ratat. Napr. Balayage stredne dlhe vlasy - cca 260 eur. Tonovanie a podstrihnutie koncekov okolo 100+ eur.
sydney angel salon chodim k nej uz velmi dlho..Dominika je velmi sikovna nemenila by som ju za nkx
Ak nepotrebuješ nejaké super fancy kaderníctvo tak odporúčam Simi hair salón na Sancovej. Kadernicka je šikovná, mila, vie poradit a ceny sú veľmi prijateľné. Posledne som platila za strih, farbenie a kúru, vlasy polodlhe až dlhé, tuším 90€.

@ari_118 ja som spokojná v DNA grunty a konkrétne Patrícia