Najlepšie súkromné lesné škôlky v Bratislave
Sukromné materské škôlky v Ba - najlepšie lesná škôlka, lesná škôlka Lesný klub Do sveta v Petržalke
Ahojte maminky, chceli by sme dať od nejakého februára do súkromnej škôlky, najlepšie by bola lesná škôlka a natrafila som v Petržalke na lesnú škôlku Lesný klub Do sveta, ale čo som pozerala, tak nemá nejaké dobré recenzie. Chceli by sme dať malú do nejakej škôlky, kde chodia hlavne do prírody a nielen na prechádzky niekde v meste. Sme od Šamorína, čiže lesné škôlky niekde na Kramároch nám nepripadá do úvahy, keďže obidvaja s manželom pracujeme v Ružinove. Môže byť lokalita aj Vrakuňa, Nové Mesto, Pod. Biskupice. Skúste mi prosím vás napísať nejaké recenzie, čo by ste odporúčali a či by vôbec od nejakého februára či januára zobrali malú. Bude mať tak 2,5 rokov. Dostala som v práci skvelú ponuku a preto zvažujeme nad súkromnou škôlkou, keďže nám ju do štátnej nikde nezoberú od februára a už by som teda bola najradšej keď už súkromná, tak nejaká lesná. No neviem či nie som moc náročná 🤷🏻♀️ Kľudne poraďte, napíšte svoje skúsenosti, recenzie. Ďakujem pekne 🙏
Dobrý deň, aj v Rusovciach je jedna.

Lesná Dúha v Čunove, inú nepoznám, tak neviem porovnať. Je skvelá, malkáči sú v jurte, už 3.rok majú aj školákov, tí sú v záhradnom domčeku, vďaka tomu moja dcéra môže aj s hendikepom zostať v známom prostredí. Vládne tu priateľské, rešpektujúce prostredie, majú okolo zvieratká, pod nosom les, deti sa prirodzene učia od starších, občas si sami varia, sú veľa vonku. Neviem, čo ťa ešte zaujíma.