Narnia - Bratislava/Pezinok
Dobrý deň,
sú tu rodičia detí navštevujúcich súkromnú základnú školu Narnia v Bratislave (ideálne v Pezinku) ochotní sa podeliť o skúsenosti a dojmy? čo sa vám na škole najviac páči, čo vás možno najviac prekvapilo po nástupe, čo by ste zmenili, ak by to bolo vašich silách? iné diskusie sú staršieho dáta, zaujímali by ma aktuálne skúsenosti. Vopred veľmi pekne dakujem.
@calamadka Ahoj ozyvam sa.Takze nas nevzali do Narnie,a i nikoho koho poznam,ani jej spoluziacky.Cize sim presvedcena ze je to len o znamostiach alebo uplatkoch,je to moje presvedcenie.Inak dcera bola na skuskach na skole Juraja Hronca-angl program a postupila do druheho kola,zo 130 prihlasenych brali 30 najlepsich a ona medzi nimi je ,angl skusky.Cize myslim si o Narnii svoje.Pekny den. A som rada ze tam ani nepojde,uz len prijimaci pohovor 20€,to na ziadnej skole nebolo.

@belllinka takže z toho, čo si napísala mi vychádza, že Tvoja kamoška sa dostala do PK Narnie po známosti…je to pravda? Lebo zatiaľ nikoho takého nepoznám a Ty tie známosti píšeš ako samozrejmosť, že to zohráva rolu pri prijatí…