icon

Nechýbalo vám WC a sprcha na boxe v pôrodnici Ružinov?

Dnes o 09:12

Paci sa mi porodnica Ruzinov, no jedine co mi vadi, ze wc a sprcha nie je priamo na boxe. To ked mi daju nahodou klistir, budem utekat cez chodbu niekam v bolestiach a okolo xy ludi bude prechadzat? ://

sara07
Dnes o 09:24

a bola si v ramci predpôrodneho kurzu si pozriet nemocnicu ?
nemaju sprchu v tzv vzdychárni, a na box ideš až ked sa ide rodit ???
väčšina nemocnic to má tak , v podstate v tej izbe /boxe kde som rodila tiež nebola sprcha ani wc,to všetko bolo v tej časti vzdycharni - teda neviem ako sa to presne vola ale sestry to tak volali 😂

kiki68
Dnes o 09:30

@anonym_autor ja som toto mala vo Wien na Landtrasse a mne to strasne vadilo, bolo tam kreslo a vedro, , aj tak som sa tam musela pocurat na jednorazovu podlozku, uz ma nepustili nikde sadnut. Ako oni to neriesia, ale nejaka dostojnost tam teda asi bola von oknom. Ja som stale zvracala, to mi davali tie male papierove misky 😉 Vo Villach uz bolo wc a sprcha a bolo to super, mohla som tych 30 min pred zaverom ist na malu ako clovek.

domka222
Dnes o 09:33

Možno klystír ani nestihneš,tak načo sa stresovať dopredu.

michaela329
Dnes o 09:36

Tak v Žiline som rodila na izbe s wc a aj sprchou, gaucom, lanom, velkou pôrodnou posteľou a vďaka bohu za to 😃 V tej sprche som totiž trávila veľa času - jediná vec, ktorá mi trochu uľavila od bolesti.

natalka13
Dnes o 09:37

Stihli sme to vsetky a ze nas uz je statisice😀

sara07
Dnes o 10:03
@domka222

Možno klystír ani nestihneš,tak načo sa stresovať dopredu.

@domka222 no presne, ja som ani pri jednom klystrír nemala , a to som prišla dost skoro , rýchlo som sa otvarala až moc - 3 deti 😂😂

domka222
Dnes o 10:21
@sara07

@domka222 no presne, ja som ani pri jednom klystrír nemala , a to som prišla dost skoro , rýchlo som sa otvarala až moc - 3 deti 😂😂

@sara07 ja som tiež nestihla ani pri jednom

kiki68
Dnes o 10:59

Mne klystir ani raz nedali, vraj nedavaju a hlavne ja mam diagnozu s travenim a to uz vobec nechceli riskovat. Ze radsej nehoda aj na zem, je im to jedno ako vacsi problem.

anonym_cdbe78
Dnes o 15:25

Ja som klistyr nikdy nedostala. Ono to telo sa prirodzene pri zaciatku porodu zacne same cistit a vo finale by som uz ani nevladala vstat a ist niekam na wc (hoci by bolo aj 2m od postele) a ani mi nebolo treba. V situacii ked ma zena v podstate nonstop kontrakcie a tych par sekund medzi nimi je rada, ze je rada, wc je posledna vec na co mysli.

anonym_b80998
Dnes o 15:36

Posledne co by ma trapilo je, ci ma niekto vidi a ci stihnem klystir. Nestihli mi ho ani len dat ani pri jednom. Zena vzchop sa a pripravuj sa na porod a nie na hluposti