icon

Odporúčania na gynekológa v Dúbravke pre starších

cacianka
14. apr 2026

Baby poprosím o odporúčanie, recenzie, poplatky a prípadne iné interné informácie. Som už staršia, nepotrebujem zameranie na pôrodníctvo.

anonym_a9ba21
14. apr 2026

@cacianka mudr. Lucia Blaškova. Odporúčam
Poplatok bol naposledy 60 rocne, ak nezdvíhali.

anonym_874393
14. apr 2026

podla rajonu ta zoberie kazdy, gnekolog sa nezameriava na porodnictvo. ma aj aj pacientky. aj tehotne, aj starsie aj s rakovinou....

sparekparek
14. apr 2026

@cacianka v sobrancoch je dobry gynekolog, sice kus cierny ale sympos

cacianka
autor
14. apr 2026
@sparekparek

@cacianka v sobrancoch je dobry gynekolog, sice kus cierny ale sympos

@sparekparek no jasné, budem k nemu lietať BA - KE plus 😜

cacianka
autor
14. apr 2026
@anonym_a9ba21

@cacianka mudr. Lucia Blaškova. Odporúčam
Poplatok bol naposledy 60 rocne, ak nezdvíhali.

@anonym_a9ba21 ďakujem krásne za jasnú, stručnu odpoveď k veci 👍

cacianka
autor
14. apr 2026
@anonym_874393

podla rajonu ta zoberie kazdy, gnekolog sa nezameriava na porodnictvo. ma aj aj pacientky. aj tehotne, aj starsie aj s rakovinou....

@anonym_874393 ach jaj

anonym_c6bccf
14. apr 2026
@cacianka

@anonym_874393 ach jaj

@cacianka čo ach jaj? Ved to bola jasná odpoveď. Čo ti nebolo jasné?

sissy27
14. apr 2026

@cacianka ja chodím ku Karkalíkovi - má tam ešte jednu dr.- ženu, keď sa objednávaš, tak si môžeš vybrať či chceš k žene alebo k mužovi. Ak sa nič nezmenilo, tak má len jednorazový poplatok tuším 50€ a nie ročný (to bola zas moja podmienka, keďže chvalabohu nemám žiadne problémy a chodím len na preventívky raz ročne, tak sa mi nechce platiť každý rok za nič). Je to ale pro-life ambulancia, takže žiadna antikoncepcia a žiadne interrupcie, ale toto už možno ani nepotrebuješ riešiť. Inak žiadne vnucovanie ideológie a podobne.

cacianka
autor
14. apr 2026
@sissy27

@cacianka ja chodím ku Karkalíkovi - má tam ešte jednu dr.- ženu, keď sa objednávaš, tak si môžeš vybrať či chceš k žene alebo k mužovi. Ak sa nič nezmenilo, tak má len jednorazový poplatok tuším 50€ a nie ročný (to bola zas moja podmienka, keďže chvalabohu nemám žiadne problémy a chodím len na preventívky raz ročne, tak sa mi nechce platiť každý rok za nič). Je to ale pro-life ambulancia, takže žiadna antikoncepcia a žiadne interrupcie, ale toto už možno ani nepotrebuješ riešiť. Inak žiadne vnucovanie ideológie a podobne.

@sissy27 ďakujem.
bola som raz, veľmi dávno, veľmi ma sklamal.

anonym_874393
14. apr 2026
@cacianka

@anonym_874393 ach jaj

@cacianka čo ach jaj. Však je to tak tak nefnukaj, daj si to do skupiny mesta a aj tam poradia. Čo chces? Aby bol zadarmo a špecializoval sa iba na teba? A ešte aj fešák?
Ak nemáš problém zaplatiť tak ťa zoberú iné špičky a nemáš problém si vybrať. Ale ty máš tolko prienikov že neviem či sa niekto taký už narodil

cacianka
autor
15. apr 2026
@anonym_874393

@cacianka čo ach jaj. Však je to tak tak nefnukaj, daj si to do skupiny mesta a aj tam poradia. Čo chces? Aby bol zadarmo a špecializoval sa iba na teba? A ešte aj fešák?
Ak nemáš problém zaplatiť tak ťa zoberú iné špičky a nemáš problém si vybrať. Ale ty máš tolko prienikov že neviem či sa niekto taký už narodil

@anonym_874393 no jasné, napísať odporúčanie nevieš, ale pindať budeš. Cucat drísty z prsta ti ide, ty fešanda !

anonym_727433
15. apr 2026
@anonym_c6bccf

@cacianka čo ach jaj? Ved to bola jasná odpoveď. Čo ti nebolo jasné?

@anonym_c6bccf dievča zlate slovo odporučte znamená vlastná dobrá skusenosť,pripade skusenost kamaratky mami dobrej znamej......odporucim niekoho o kom viem ze je dobry odbornik lekar ....ty jasna odpoveď každý🙄🙄🙄prepac ale to si ozaj taká blbka alebo ked je to anonymné to sa ospravedlnuje?

cacianka
autor
15. apr 2026
@anonym_727433

@anonym_c6bccf dievča zlate slovo odporučte znamená vlastná dobrá skusenosť,pripade skusenost kamaratky mami dobrej znamej......odporucim niekoho o kom viem ze je dobry odbornik lekar ....ty jasna odpoveď každý🙄🙄🙄prepac ale to si ozaj taká blbka alebo ked je to anonymné to sa ospravedlnuje?

@anonym_727433 hlavne že ty nie si anonym, číslo 727433 žije ! Zopár slepic vám ide veľmi ťažko čítanie s porozumením, ale čo sa čudujem, typické ženy z koňa.
Napísali mi tu IBA 2 odporúčané mená ale oveľa viac je tu dristov.

anonym_c6bccf
15. apr 2026
@anonym_727433

@anonym_727433 myslím ze ta blbka si skôr ty. Ty, anonymka.

standusina
15. apr 2026

Zdravim, ja chodim k Millymu uz niekolko rokov. Za mna vsetko OK. 🙂

ivan105
Odpoveď bola odstránená