Odporúčania na zubára v Bratislave pre akútnu bolesť
Dobry den vedeli by ste mi poradit nejaka normalneho v bratislave alebo aj mimo ba zubara co bude ochotny ma vysetrit aj ked nemam u nho kartu ?
Uz mam strasne bolesti a na pohotovost si netrufam ist , znama tam minule strasne vela platila a ja niesom teraz v najlepsej financnej situacii
Ked nemas kartu budes platit ako samoplatca takze vsade vela zaplatis. V statnej pohotovosti - nemocnici ta to vyjde najlacnejsie ale s tym neviem poradit kde v BA je taka pohotovost. Preco nemozes/nechces ist k svojmu? Tam ta to vyjde najlacnejsie.
Skus zavolat tu, (plomba 70 eur bez rocnej prehliadky)
MUDr. Adriana Drienovská
0914 115 604
Šafárikovo námestie 2
Bratislava 1 - Staré Mesto
81102
V tt ťa vezmú , myslím, vo vip familly dentistry, ale aj si to zaplatíš.
Cenník majú na nete.
@andrea_papucova ochotni zubari by sa iste nejaki nasli ale urcite nie zadarmo a navyse ide vikend, tak to kedy si chcela ist? vecer ci v noci uz len pohotovost. a to co platila znama je irelevantne, nevies co presne jej robili, tvoj problem moze byt uplne niekde inde a v inej sume. odkedy mas tie bolesti? ja chapem, ze ist dnes k zubarovi znamena nachystat si vela penazi ale co cakas ze ta bolest odrazu prejde? chod na tu pohotovost, urcite ta to vyjde menej ako zhanat teraz zubara co ta osetri.
@andrea_papucova ja odporucam SK dent na Jarabinkovej ulici v Bratislave, maju zubnu pohotovost cez ryzden do 22:00, cez vikend do 21:00. Zaplatis si sice, ale mas to urobene dobre.
Určite sa vyhni 24 dental na bajkalskej,mala som tam nepríjemnú skúsenosť a nakoľko sa tam zubári striedajú,ani neviem ako sa volal ten,ktorý ošetroval mňa. Ale horšie zaobchádzanie som ešte nezažila.
Skús Svet úsmevu,na nich som počula dobré recenzie od blízkych a ja som tam bola síce iba na dentálnu, ale veľmi príjemný personál.

ked nemas u neho kartu, budes platiti v plnej vyske - teda asi bude rozumnejsie ist na tu pohotovost