icon

Odporúčania na zubára v Bratislave pre akútnu bolesť

andrea_papucova
Dnes o 10:58

Dobry den vedeli by ste mi poradit nejaka normalneho v bratislave alebo aj mimo ba zubara co bude ochotny ma vysetrit aj ked nemam u nho kartu ?
Uz mam strasne bolesti a na pohotovost si netrufam ist , znama tam minule strasne vela platila a ja niesom teraz v najlepsej financnej situacii

emjee
Dnes o 11:00

ked nemas u neho kartu, budes platiti v plnej vyske - teda asi bude rozumnejsie ist na tu pohotovost

anonym_9997de
Dnes o 11:02

Ked nemas kartu budes platit ako samoplatca takze vsade vela zaplatis. V statnej pohotovosti - nemocnici ta to vyjde najlacnejsie ale s tym neviem poradit kde v BA je taka pohotovost. Preco nemozes/nechces ist k svojmu? Tam ta to vyjde najlacnejsie.

anonym_1506ab
Dnes o 11:08

Skus zavolat tu, (plomba 70 eur bez rocnej prehliadky)
MUDr. Adriana Drienovská
0914 115 604
Šafárikovo námestie 2
Bratislava 1 - Staré Mesto
81102

maca1984
Dnes o 11:10

V tt ťa vezmú , myslím, vo vip familly dentistry, ale aj si to zaplatíš.
Cenník majú na nete.

anonym_01076e
Dnes o 11:21

@andrea_papucova ochotni zubari by sa iste nejaki nasli ale urcite nie zadarmo a navyse ide vikend, tak to kedy si chcela ist? vecer ci v noci uz len pohotovost. a to co platila znama je irelevantne, nevies co presne jej robili, tvoj problem moze byt uplne niekde inde a v inej sume. odkedy mas tie bolesti? ja chapem, ze ist dnes k zubarovi znamena nachystat si vela penazi ale co cakas ze ta bolest odrazu prejde? chod na tu pohotovost, urcite ta to vyjde menej ako zhanat teraz zubara co ta osetri.

mimachicha
Dnes o 11:28

@andrea_papucova ja odporucam SK dent na Jarabinkovej ulici v Bratislave, maju zubnu pohotovost cez ryzden do 22:00, cez vikend do 21:00. Zaplatis si sice, ale mas to urobene dobre.

minesasubu
Dnes o 11:39
mima73
Dnes o 11:42

Určite sa vyhni 24 dental na bajkalskej,mala som tam nepríjemnú skúsenosť a nakoľko sa tam zubári striedajú,ani neviem ako sa volal ten,ktorý ošetroval mňa. Ale horšie zaobchádzanie som ešte nezažila.
Skús Svet úsmevu,na nich som počula dobré recenzie od blízkych a ja som tam bola síce iba na dentálnu, ale veľmi príjemný personál.

lindamichal
Dnes o 12:19

DENTAL CARE Dr. ROSA