Odporúčanie na empatického psychiatra v Bratislave
Ahojte, prosím pekne, mali by ste pre mňa odporúčania na dobrého (=empatického, milého, schopného) psychiatra v BA a prípadne okolí?
Preferujem zazmluvnených s poisťovňou, neviem si dovoliť platiť 120-150€ za návštevu :( potrebujem pomoc a som stratená. A mne stačí, keď si pozriem v googli recenzie a sú negatívne a píšu tam ľudia, že ich lekár vysmial alebo bagatelizoval či bol arogantný a už tam nechcem ísť.
Viete o niekom, kto aj aktuálne prijíma pacientov?
Ďakujem obrovsky za pomoc!!
Nuz aj za 100€ som cakala na termin mesiac...
@anonym_autor no v tomto ti drzim palce. Moj brat, sice nejakeho nasiel, ale odbornost ziadna. Po 1,5 roku skoncil hospitalizovany v nemocnici s tazkou depresiou a panickou poruchou, po tom ako mu manzelka volala RZP, kedze sa vyhrazal samovrazdou. Aj to som mu hospitalizaciu vybavovala po znamosti v inom meste ako v BA, kedze sanitka ho sice zobrala, ale doviezli ho na interne a odtial ho chceli pustit spat domov. Asi by som zvazila aj moznost dochadzat mimo BA.
No, toho som sa bála. Ja som dnes skúšala volať 2 amb v BA ale ani mi len nedvihli, 1 som skúšala cca 60 km od BA, už aj to som povedala, že prežijem dochádzať, ani tam som sa nedovolala... a už mi je noazj zle, mám extrémne silné panické záchvaty, úzkosti, strachy... nechcem a neviem sa sama diagnostikovať ale toto tak asi najlepšie vystihuje... prechádza mi to až na fyzické príznaky a viem že je to z toho na 150%, pretože mám Xanax napísaný na iný typ ochorenie ako SOS liek ale už po ňom siaham aj v týchto stavoch a pomáha mi. Viem ale, že potrebujem odbornú pomoc čím skôr a cítim sa úplne zúfalá preto, že sa neviem nikam ani len dovolať.
No, toho som sa bála. Ja som dnes skúšala volať 2 amb v BA ale ani mi len nedvihli, 1 som skúšala cca 60 km od BA, už aj to som povedala, že prežijem dochádzať, ani tam som sa nedovolala... a už mi je noazj zle, mám extrémne silné panické záchvaty, úzkosti, strachy... nechcem a neviem sa sama diagnostikovať ale toto tak asi najlepšie vystihuje... prechádza mi to až na fyzické príznaky a viem že je to z toho na 150%, pretože mám Xanax napísaný na iný typ ochorenie ako SOS liek ale už po ňom siaham aj v týchto stavoch a pomáha mi. Viem ale, že potrebujem odbornú pomoc čím skôr a cítim sa úplne zúfalá preto, že sa neviem nikam ani len dovolať.
@anonym_autor MUDr Janík Mýtna

@anonym_autor veľmi ti držím palce. Obávam sa, že moc si vyberať nebudeš môcť. Absolútny nedostatok tých schopných. A o zazmluvnených by som len snívala.