icon

Odporúčanie stomatochirurga v Bratislave na rizikovú operáciu

10. sep 2026

Dobry den, viete odporucit skuseneho stomatochirurga na rizikovu operaciu zubu mudrosti vo vyssom veku v Bratislave a kolko vas to stalo? (45r) Dakujem

anonym_46a80d
10. sep 2026

Doktor Ondrášik klinika Risorius v Dúbravke. Ani som nevedela, že mi zub vytrhol. Musel mi ho na viac kúsov rozdeliť a mala som jeden steh. Žiadny opuch a krásne zahojenie. Platila som 240€.

makica
10. sep 2026

@anonym_autor Ylux.sk na Račianakom mýte, už mi tam vybrali 2 zuby múdrosti, konkrétne MUDr.Tudik. Jeden zub nebol prerezaný, vtedy bol aj proces hojenia dlhší, mala som stehy, atb nasadené. Ale oba zuby vybral bezblestne a celkovo rýchlo. Sú to profesionáli. Konzultácie majú zadarmo vo vyhradených hodinách, aj bez objednania. Aktualne cenu neviem povedať, ja som tam bola pred pár rokmi a vtedy som zaplatila do 150eur (čiastočne prerezaný zub).

monro
10. sep 2026

Na Heydukovej OÚSA, najvyšsie pracovisko, primár MUDr. Taras Feltsan. Úžasný prístup a schopnosti. Užila som si svoje teraz vo februári. Vyriešil moju situáciu.

zuzanka.zuzu
10. sep 2026

dently. chodí k nim špička pretože oni sú top ale teda sú aj špičkovo drahí 😅🤷

monro
10. sep 2026

nenapisala som sumu, bolo to cca 250eur.

anonym_9720c8
10. sep 2026
@monro

Na Heydukovej OÚSA, najvyšsie pracovisko, primár MUDr. Taras Feltsan. Úžasný prístup a schopnosti. Užila som si svoje teraz vo februári. Vyriešil moju situáciu.

@monro Áno aj ja odporúčam OÚSA.

kacena4
10. sep 2026

aj aj odporucam Heydukovu, super pristup a veci riesia komplexne. len nechapem 45r a vyssi vek ako toto suvisi??

autor
11. sep 2026
@kacena4

aj aj odporucam Heydukovu, super pristup a veci riesia komplexne. len nechapem 45r a vyssi vek ako toto suvisi??

@kacena4 po 40ke je to uz komplikovanejsie, pretoze kosti su tuhsie a krehkejsie, a zuby su viac vyvinute a zasahuju hlboko k nervom. Extrakcia moze sposobit ochrnutie casti tvare (dolne), prasknutie kosti, alebo otvor do nosnej dutiny (horne).

autor
11. sep 2026
@makica

@anonym_autor Ylux.sk na Račianakom mýte, už mi tam vybrali 2 zuby múdrosti, konkrétne MUDr.Tudik. Jeden zub nebol prerezaný, vtedy bol aj proces hojenia dlhší, mala som stehy, atb nasadené. Ale oba zuby vybral bezblestne a celkovo rýchlo. Sú to profesionáli. Konzultácie majú zadarmo vo vyhradených hodinách, aj bez objednania. Aktualne cenu neviem povedať, ja som tam bola pred pár rokmi a vtedy som zaplatila do 150eur (čiastočne prerezaný zub).

@monro @makica prosim, ako dlho ste cakali na termin? Dakujem

anonym_9720c8
11. sep 2026
@anonym_autor

@kacena4 po 40ke je to uz komplikovanejsie, pretoze kosti su tuhsie a krehkejsie, a zuby su viac vyvinute a zasahuju hlboko k nervom. Extrakcia moze sposobit ochrnutie casti tvare (dolne), prasknutie kosti, alebo otvor do nosnej dutiny (horne).

@anonym_autor
Mne tam vyriešili problém predsunutie sánky kvôli predkusu. Áno prechádza tam mandibulárny nerv. Nemala som žiadne problémy.

tzatzik
11. sep 2026

MUDr. František Pitek, poliklinika Šustekova. Mám panický strach z ihiel a zákrokov, ale on je super, ak náhodou ešte niečo bude treba, vždy len k nemu. Cenu si nepamätám, ale nie je to nič horibilné.

makica
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na konzultáciu som sa neobjednávala, tym že majú denne vyhradené 2 hodiny, tak som iba došla a počkala si. Termín na zákrok som mala do 2 týždňov. Dokonca ten druhý zub mi chceli vybrať už počas konzultácie, že to nie je komplikovaný prípad. Ale ja som chcela termín skôr koncom týždňa, aby som mala víkend pred sebou a nemusela riešiť prácu.

monro
12. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som ráno prišla a počkala som. Vybavili ma hneď v ten deň.