Odporúčanie stomatochirurga v Bratislave na rizikovú operáciu
Dobry den, viete odporucit skuseneho stomatochirurga na rizikovu operaciu zubu mudrosti vo vyssom veku v Bratislave a kolko vas to stalo? (45r) Dakujem
@anonym_autor Ylux.sk na Račianakom mýte, už mi tam vybrali 2 zuby múdrosti, konkrétne MUDr.Tudik. Jeden zub nebol prerezaný, vtedy bol aj proces hojenia dlhší, mala som stehy, atb nasadené. Ale oba zuby vybral bezblestne a celkovo rýchlo. Sú to profesionáli. Konzultácie majú zadarmo vo vyhradených hodinách, aj bez objednania. Aktualne cenu neviem povedať, ja som tam bola pred pár rokmi a vtedy som zaplatila do 150eur (čiastočne prerezaný zub).
Na Heydukovej OÚSA, najvyšsie pracovisko, primár MUDr. Taras Feltsan. Úžasný prístup a schopnosti. Užila som si svoje teraz vo februári. Vyriešil moju situáciu.
dently. chodí k nim špička pretože oni sú top ale teda sú aj špičkovo drahí 😅🤷
Na Heydukovej OÚSA, najvyšsie pracovisko, primár MUDr. Taras Feltsan. Úžasný prístup a schopnosti. Užila som si svoje teraz vo februári. Vyriešil moju situáciu.
@monro Áno aj ja odporúčam OÚSA.
aj aj odporucam Heydukovu, super pristup a veci riesia komplexne. len nechapem 45r a vyssi vek ako toto suvisi??
aj aj odporucam Heydukovu, super pristup a veci riesia komplexne. len nechapem 45r a vyssi vek ako toto suvisi??
@kacena4 po 40ke je to uz komplikovanejsie, pretoze kosti su tuhsie a krehkejsie, a zuby su viac vyvinute a zasahuju hlboko k nervom. Extrakcia moze sposobit ochrnutie casti tvare (dolne), prasknutie kosti, alebo otvor do nosnej dutiny (horne).
@anonym_autor Ylux.sk na Račianakom mýte, už mi tam vybrali 2 zuby múdrosti, konkrétne MUDr.Tudik. Jeden zub nebol prerezaný, vtedy bol aj proces hojenia dlhší, mala som stehy, atb nasadené. Ale oba zuby vybral bezblestne a celkovo rýchlo. Sú to profesionáli. Konzultácie majú zadarmo vo vyhradených hodinách, aj bez objednania. Aktualne cenu neviem povedať, ja som tam bola pred pár rokmi a vtedy som zaplatila do 150eur (čiastočne prerezaný zub).
@kacena4 po 40ke je to uz komplikovanejsie, pretoze kosti su tuhsie a krehkejsie, a zuby su viac vyvinute a zasahuju hlboko k nervom. Extrakcia moze sposobit ochrnutie casti tvare (dolne), prasknutie kosti, alebo otvor do nosnej dutiny (horne).
@anonym_autor
Mne tam vyriešili problém predsunutie sánky kvôli predkusu. Áno prechádza tam mandibulárny nerv. Nemala som žiadne problémy.
MUDr. František Pitek, poliklinika Šustekova. Mám panický strach z ihiel a zákrokov, ale on je super, ak náhodou ešte niečo bude treba, vždy len k nemu. Cenu si nepamätám, ale nie je to nič horibilné.
@anonym_autor na konzultáciu som sa neobjednávala, tym že majú denne vyhradené 2 hodiny, tak som iba došla a počkala si. Termín na zákrok som mala do 2 týždňov. Dokonca ten druhý zub mi chceli vybrať už počas konzultácie, že to nie je komplikovaný prípad. Ale ja som chcela termín skôr koncom týždňa, aby som mala víkend pred sebou a nemusela riešiť prácu.

Doktor Ondrášik klinika Risorius v Dúbravke. Ani som nevedela, že mi zub vytrhol. Musel mi ho na viac kúsov rozdeliť a mala som jeden steh. Žiadny opuch a krásne zahojenie. Platila som 240€.