icon

Odporučte dentálnu hygienu v Bratislave

Včera o 17:12

Ahojte, mám 30 rokov a chystám sa prvýkrát na dentálnu hygienu. Asi to bude na dlhšie, no dosť sa bojím. Vedeli by ste odporučiť nejakú kliniku s príjemným a ľudským prístupom v Bratislave? Ktoré sú fajn a ktorým sa vyhnúť - niektoré sú aj v obchodných centrách. Pripadne vaše skúsenosti ak ste prvýkrát išli až v takom veku ako ja. Ďakujem

muchotrafka298
Včera o 17:16

PF Dental Care na Racianskej pan Filko. JE to najlepsia dentalna hygiena, na akej som kedy bola. Je velmi precizny, vsetko podrobne vysvetli, co robi, co sa bude diat. A nie je ani cenovo drahy. Objednavam sa cez navstevalekara.sk, za objednanie neplatim.

petamich
Včera o 17:41

Moja zubarka ma vlastnu dentalnu hygienicku, ku ktorej sa objednava a je podla mna fajn 🙂 Tridental v Ruzinovskej poliklinike. Je velmi mila, vysvetli, pre mna je cokolvek so zubami nocna mora a preto ocenujem jej pristup. Ked ide o zuby som ustrachane dieta :D.

anonym_e3afb1
Včera o 18:05

@anonym_autor na dentálnu hygienu v BA si dávaj pozor. Ja som tu dávala celé roky dvakrát do roka ťažké peniaze až kým mi nevynadal doktor z Hlohovca čo mi robil strojček že prečo nechodím na dentálnu..som pozerala naňho ako mucha puk. Čiže nehľadaj dentálnu hygienu s ľudským prístupom, ale takú čo tu robotu aj naozaj spraví a neodflakne to.

brrunetkaa
Včera o 18:54

Risorius klinika v Dúbravke. Veľmi milá, ľudská, šikovná dentalna hygienička. Najskôr ti všetko v ústach pomocou zrkadielka ukáže, čo je kaz čo je zafarbenie Napr z kávy, vina atd, čo je zubný kamen. Potom prejde k samotnému čisteniu, ktoré bolo pre mna totalne bezbolestne. Vždy sa uisťuje či niečo nie je nepríjemne alebo neboli a komentuje čo ide robiť. Ku koncu vysvetli aké medzizubné keftky používať medzi akými zubami a kde sa venovať čisteniu zubov pozornejšie Napr všetko čo je potrebné. Za mna veľmi prijemna skúsenosť a určite odporúčam

klotildabazarik
Včera o 19:19

@anonym_autor dr Mirandol záhradnícka

arrram
Včera o 20:16

https://stonadent.sk/nas-tim/ Velmi dobra a mila hygienicka Janka

drista
Včera o 21:14
@anonym_e3afb1

@anonym_autor na dentálnu hygienu v BA si dávaj pozor. Ja som tu dávala celé roky dvakrát do roka ťažké peniaze až kým mi nevynadal doktor z Hlohovca čo mi robil strojček že prečo nechodím na dentálnu..som pozerala naňho ako mucha puk. Čiže nehľadaj dentálnu hygienu s ľudským prístupom, ale takú čo tu robotu aj naozaj spraví a neodflakne to.

@anonym_e3afb1 Ja som po prvej zubnej hygiene mala opuchnuté ďasná a Herbadent mi nezabral. Zubárka povedala, že to je slabé a odporučila Perio Plus Forte, V lekárni nemali a odporučili CURAPROX Perio Plus ZERO. Prosím viete mi poradiť, kto má skúsenosti s týmito ústnymi vodami???
Tie opuchnuté ďasná sú normálne?!
Čo používate vy po dentálke?