Odporučte dentálnu hygienu v Bratislave
Ahojte, mám 30 rokov a chystám sa prvýkrát na dentálnu hygienu. Asi to bude na dlhšie, no dosť sa bojím. Vedeli by ste odporučiť nejakú kliniku s príjemným a ľudským prístupom v Bratislave? Ktoré sú fajn a ktorým sa vyhnúť - niektoré sú aj v obchodných centrách. Pripadne vaše skúsenosti ak ste prvýkrát išli až v takom veku ako ja. Ďakujem
Moja zubarka ma vlastnu dentalnu hygienicku, ku ktorej sa objednava a je podla mna fajn 🙂 Tridental v Ruzinovskej poliklinike. Je velmi mila, vysvetli, pre mna je cokolvek so zubami nocna mora a preto ocenujem jej pristup. Ked ide o zuby som ustrachane dieta :D.
@anonym_autor na dentálnu hygienu v BA si dávaj pozor. Ja som tu dávala celé roky dvakrát do roka ťažké peniaze až kým mi nevynadal doktor z Hlohovca čo mi robil strojček že prečo nechodím na dentálnu..som pozerala naňho ako mucha puk. Čiže nehľadaj dentálnu hygienu s ľudským prístupom, ale takú čo tu robotu aj naozaj spraví a neodflakne to.
Risorius klinika v Dúbravke. Veľmi milá, ľudská, šikovná dentalna hygienička. Najskôr ti všetko v ústach pomocou zrkadielka ukáže, čo je kaz čo je zafarbenie Napr z kávy, vina atd, čo je zubný kamen. Potom prejde k samotnému čisteniu, ktoré bolo pre mna totalne bezbolestne. Vždy sa uisťuje či niečo nie je nepríjemne alebo neboli a komentuje čo ide robiť. Ku koncu vysvetli aké medzizubné keftky používať medzi akými zubami a kde sa venovať čisteniu zubov pozornejšie Napr všetko čo je potrebné. Za mna veľmi prijemna skúsenosť a určite odporúčam
@anonym_autor na dentálnu hygienu v BA si dávaj pozor. Ja som tu dávala celé roky dvakrát do roka ťažké peniaze až kým mi nevynadal doktor z Hlohovca čo mi robil strojček že prečo nechodím na dentálnu..som pozerala naňho ako mucha puk. Čiže nehľadaj dentálnu hygienu s ľudským prístupom, ale takú čo tu robotu aj naozaj spraví a neodflakne to.
@anonym_e3afb1 Ja som po prvej zubnej hygiene mala opuchnuté ďasná a Herbadent mi nezabral. Zubárka povedala, že to je slabé a odporučila Perio Plus Forte, V lekárni nemali a odporučili CURAPROX Perio Plus ZERO. Prosím viete mi poradiť, kto má skúsenosti s týmito ústnymi vodami???
Tie opuchnuté ďasná sú normálne?!
Čo používate vy po dentálke?

PF Dental Care na Racianskej pan Filko. JE to najlepsia dentalna hygiena, na akej som kedy bola. Je velmi precizny, vsetko podrobne vysvetli, co robi, co sa bude diat. A nie je ani cenovo drahy. Objednavam sa cez navstevalekara.sk, za objednanie neplatim.