icon

Odporučte dobrého chirurga v Bratislave

21barborka21
20. jan 2026

Ahojte.
Odporučte mi, prosim, dobrého chirurga v BA, najlepšie ak by sa dalo k nemu ísť cez výmenný lístok, ak nie, nevadí, asi už každý bude pýtať peniaze. Potrebujem odstrániť bradavicu z chodidla. Dvaja fušeri mi ju odstránili zle a vždy sa vrátila.
Ďakujem.

abbey1
20. jan 2026

Súkromného môžem doporučiť MUDr Hochel.

lizatko1009
21. jan 2026

Jan Stefanak, mame uz viac skusenosti. Dnes si moj spomenul, ze ma od novembra výmenný, isiel okolo, zastavil sa a znamienko odstránil aj zasil, pýtal si len vybrat z lekarne lidocain za 1,50e. Dufam, ze bude spokojnosť.

pr85
21. jan 2026
@abbey1

Súkromného môžem doporučiť MUDr Hochel.

@abbey1 Ten je dobrý. Novonarodenému synovi nastrihol uzdicku a všetko bolo v poriadku.

zmrzlinka2021
21. jan 2026

@21barborka21
MUDr. Dimov na záhradníckej.

Termín do pár dní

sissy27
21. jan 2026

@21barborka21 no to bude tym, ze bradavice su virusoveho povodu a ich odstranenie neriesi problem, kvoli ktoremu vznikli. Herpes tiez nezmizne, ked odlupnes chrastu.

21barborka21
autor
21. jan 2026
@sissy27

@21barborka21 no to bude tym, ze bradavice su virusoveho povodu a ich odstranenie neriesi problem, kvoli ktoremu vznikli. Herpes tiez nezmizne, ked odlupnes chrastu.

@sissy27 okej, takže si ju mám dávať každý mesiac odstraňovať?

sissy27
21. jan 2026
@21barborka21

@sissy27 okej, takže si ju mám dávať každý mesiac odstraňovať?

@21barborka21 nie, mas vyriesit pricinu preco vznikaju, odstranovat samotnu bradavicu nema zmysel. Ako pisem, bradavice su virusove, sposobuje ich hpv.

21barborka21
autor
21. jan 2026
@sissy27

@21barborka21 nie, mas vyriesit pricinu preco vznikaju, odstranovat samotnu bradavicu nema zmysel. Ako pisem, bradavice su virusove, sposobuje ich hpv.

@sissy27 prvýkrát sa mi objavila v tehotenstve, teraz druhýkrát. V tehotenstve to mohli ovplyvniť hormóny a teraz fakt, že som v chronickom strese? Že by sa Hpv vírus v organizme aktivoval?

sissy27
21. jan 2026
@21barborka21

@sissy27 prvýkrát sa mi objavila v tehotenstve, teraz druhýkrát. V tehotenstve to mohli ovplyvniť hormóny a teraz fakt, že som v chronickom strese? Že by sa Hpv vírus v organizme aktivoval?

@21barborka21 to uz je otazka na lekara, ale v principe ano - objavia sa ked je slabsia imunita a tu moze oslabit aj stres. Dcere na to pomohla hliva ustricova v tabletkach.

lulu2014
22. jan 2026

@21barborka21 ahoj. Ak by si chcela. dr.Mazalan Tehelna. Treba sa objednat. A plati sa nieco (povie ti je to rozne)