icon

Odporučte dobrého chirurga v Bratislave

21barborka21
Včera o 22:35

Ahojte.
Odporučte mi, prosim, dobrého chirurga v BA, najlepšie ak by sa dalo k nemu ísť cez výmenný lístok, ak nie, nevadí, asi už každý bude pýtať peniaze. Potrebujem odstrániť bradavicu z chodidla. Dvaja fušeri mi ju odstránili zle a vždy sa vrátila.
Ďakujem.

abbey1
Včera o 22:44

Súkromného môžem doporučiť MUDr Hochel.

lizatko1009
Dnes o 00:52

Jan Stefanak, mame uz viac skusenosti. Dnes si moj spomenul, ze ma od novembra výmenný, isiel okolo, zastavil sa a znamienko odstránil aj zasil, pýtal si len vybrat z lekarne lidocain za 1,50e. Dufam, ze bude spokojnosť.

pr85
Dnes o 02:02
@abbey1

Súkromného môžem doporučiť MUDr Hochel.

@abbey1 Ten je dobrý. Novonarodenému synovi nastrihol uzdicku a všetko bolo v poriadku.

zmrzlinka2021
Dnes o 05:57

@21barborka21
MUDr. Dimov na záhradníckej.

Termín do pár dní

sissy27
Dnes o 06:06

@21barborka21 no to bude tym, ze bradavice su virusoveho povodu a ich odstranenie neriesi problem, kvoli ktoremu vznikli. Herpes tiez nezmizne, ked odlupnes chrastu.

21barborka21
autor
Dnes o 08:48
@sissy27

@21barborka21 no to bude tym, ze bradavice su virusoveho povodu a ich odstranenie neriesi problem, kvoli ktoremu vznikli. Herpes tiez nezmizne, ked odlupnes chrastu.

@sissy27 okej, takže si ju mám dávať každý mesiac odstraňovať?

sissy27
Dnes o 11:48
@21barborka21

@sissy27 okej, takže si ju mám dávať každý mesiac odstraňovať?

@21barborka21 nie, mas vyriesit pricinu preco vznikaju, odstranovat samotnu bradavicu nema zmysel. Ako pisem, bradavice su virusove, sposobuje ich hpv.

21barborka21
autor
Dnes o 13:23
@sissy27

@21barborka21 nie, mas vyriesit pricinu preco vznikaju, odstranovat samotnu bradavicu nema zmysel. Ako pisem, bradavice su virusove, sposobuje ich hpv.

@sissy27 prvýkrát sa mi objavila v tehotenstve, teraz druhýkrát. V tehotenstve to mohli ovplyvniť hormóny a teraz fakt, že som v chronickom strese? Že by sa Hpv vírus v organizme aktivoval?

sissy27
Dnes o 18:32
@21barborka21

@sissy27 prvýkrát sa mi objavila v tehotenstve, teraz druhýkrát. V tehotenstve to mohli ovplyvniť hormóny a teraz fakt, že som v chronickom strese? Že by sa Hpv vírus v organizme aktivoval?

@21barborka21 to uz je otazka na lekara, ale v principe ano - objavia sa ked je slabsia imunita a tu moze oslabit aj stres. Dcere na to pomohla hliva ustricova v tabletkach.