icon

Odporučte kaderníčku a make-up na stužkovú v Bratislave

15. aug 2026

Baby z Bratislavy. Potrebovala by som od vás, aby ste mi odporučili niekoho šikovného, kto by mi vedel spraviť pekný účes aj ma pekne namaľovať na stužkovú v jednej osobe. Nachádza sa v Ba niekto taký? Nikdy som takto u nikoho nebola, iba na svoju vlastnú svadbu, čo je 21 rokov dozadu.

anonym_c34f09
15. aug 2026

V BA nájdeš naozaj veľa vizážistiek, ja odporúčam napríklad na IG touch_of_aspen 🙂

autor
15. aug 2026
@anonym_c34f09

V BA nájdeš naozaj veľa vizážistiek, ja odporúčam napríklad na IG touch_of_aspen 🙂

@anonym_c34f09 a ona robí ak vlasy si vizáž?

autor
15. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor oprava. Aj vlasy aj vizáž.

anonym_c34f09
15. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor áno, mne robila komplet vizáš na ples, vlasy aj makeup a veľmi som bola spokojná, s prístupom aj výsledkom 🙂 ale ako píšem, v BA nájdeš veľa kočiek s takouto službou, nie je to nič netradičné, záleží či máš preferovanú mestskú časť a aký je budget

autor
16. aug 2026
@anonym_c34f09

@anonym_autor áno, mne robila komplet vizáš na ples, vlasy aj makeup a veľmi som bola spokojná, s prístupom aj výsledkom 🙂 ale ako píšem, v BA nájdeš veľa kočiek s takouto službou, nie je to nič netradičné, záleží či máš preferovanú mestskú časť a aký je budget

@anonym_c34f09 no netuším, čo taká sranda stojí. Ak máš, vieš mi sem poslať nejaké kontakty? Preferujem Petržalku, ale môže byť aj hocikde inde v Ba.

anonym_c34f09
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_c34f09 no netuším, čo taká sranda stojí. Ak máš, vieš mi sem poslať nejaké kontakty? Preferujem Petržalku, ale môže byť aj hocikde inde v Ba.

@anonym_autor nemám osobnú skúsenosť z poslednej doby s nikým ďalším, ale keď som hľadala na ten spomínaný ples, našla som toho naozaj dosť veľa, stačí hodiť do googlu makeup a účes Bratislava, nakoniec som si vybrala teda tú slečnu, ktorú spomínam vyššie, salón má v Starom meste... niečo nájdeš dokonca aj na zľavomate, tak som našla líčenie na promócie, tá prišla za mnou domov, ponúkala aj účes, ale ten som vtedy nevyužila 🙂

anonym_df159a
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Odporúčam pani v Petržalke 😊
https://nikushkamakeup.sk/?fbclid=IwT01FWATujrV...