icon

Odporučte pediatra v Bratislave, najlepšie v Petržalke

tekvicka4
22. jún 2025

Ahojte,

Vsetky podobne diskusie ktore som tu nasla su par rokov stare a spominane doktorky uz poodchadzali do dochodku🙈 vedeli by sme prosim odporucit dobreho pediatra/pediatricku v Bratislave? Uplne najlepsie v Petrzalke

Dakujem!

kikushaa
22. jún 2025

@tekvicka4 v petrzalke jedine tam kam patrite, dostat sa k niekomu inemu nebodaj schopnemu sa rovna malemu zazraku

balerina2025
23. jún 2025

hej tiez som pocla ze je tam silna rajonizacia
sukromne doktor Martin ci ako sa to vola

lulu2014
23. jún 2025

@tekvicka4 teraz je v Petrzalke min.5 novych dr takze vybrat sa da. Strecnianska, Rusovska cesta, Sustekova alebo uz spominany Dr.Martinko ale myslim ze aj v Slnecniciach je este niekto novy.

minesasubu
23. jún 2025
jednorozec007
24. jún 2025

@tekvicka4 ja som našla dobrú pediatričku, dokonca spadovu na stredisku na Fedinovej v Petržalke, vola sa MUDr. Ľubica Šašková

tekvicka4
autor
26. jún 2025
@minesasubu

@minesasubu mas osobnu dobru skusenost?🙏🙏vyzera, ze by mohla aj brat novych pacientov

tekvicka4
autor
26. jún 2025
@lulu2014

@tekvicka4 teraz je v Petrzalke min.5 novych dr takze vybrat sa da. Strecnianska, Rusovska cesta, Sustekova alebo uz spominany Dr.Martinko ale myslim ze aj v Slnecniciach je este niekto novy.

@lulu2014 to fakt? Je to niekde dostupne, kto su tito novi lekari? 🙏🙏

tekvicka4
autor
26. jún 2025
@jednorozec007

@tekvicka4 ja som našla dobrú pediatričku, dokonca spadovu na stredisku na Fedinovej v Petržalke, vola sa MUDr. Ľubica Šašková

@jednorozec007 si s nou spokojna?🙏nevies ci berie nevych pacientov? My mame spadovu na fedinovej (aj ked byvame ulicu od Sustekovej), ale ta doktorka ma take recenzie, ze uz 20r dozadu mala byt na dochodku a nie moc dobre...🙈

jednorozec007
26. jún 2025
@tekvicka4

@jednorozec007 si s nou spokojna?🙏nevies ci berie nevych pacientov? My mame spadovu na fedinovej (aj ked byvame ulicu od Sustekovej), ale ta doktorka ma take recenzie, ze uz 20r dozadu mala byt na dochodku a nie moc dobre...🙈

@tekvicka4 zatiaľ áno som, nemám výčitky.Spadovy ta musí zobrať, nemôže povedať nie.

lulu2014
26. jún 2025
@jednorozec007

@tekvicka4 zatiaľ áno som, nemám výčitky.Spadovy ta musí zobrať, nemôže povedať nie.

@jednorozec007 aj spadovy nemusi ak ma plny stav.

beata_k
26. jún 2025
@tekvicka4

@tekvicka4 Kriste len nechod k Šaškovej. Bola som u nej. Uz davno, davno mala uvolnit miesto mladsiemu a schopnejsiumu. Ona je z tych lekarok, ktore zalamuju rukami ak babatko pekne pribera, ze ake je obezne lebo podla tabuliek... Posledna kvapka bola ked sa mi doslova vysmiala! do telefonu, ze co moze 1,5 rocne boliet chrbtica. No ano, u inej lekarky ho preukazatelne bolela. Vies si predstavit ten pocit ked 1,5 rocne place v naruci a ta pizda sa len zasmiala.

jednorozec007
27. jún 2025
@lulu2014

@jednorozec007 aj spadovy nemusi ak ma plny stav.

@lulu2014 vseobecny kekrs ore dospelych, vseobecny lekar v specializacnom odbore deti a dorast,stomatolog a gynekolog zo zákona musia, ine specializacie uz nie.

jednorozec007
27. jún 2025
@beata_k

@tekvicka4 Kriste len nechod k Šaškovej. Bola som u nej. Uz davno, davno mala uvolnit miesto mladsiemu a schopnejsiumu. Ona je z tych lekarok, ktore zalamuju rukami ak babatko pekne pribera, ze ake je obezne lebo podla tabuliek... Posledna kvapka bola ked sa mi doslova vysmiala! do telefonu, ze co moze 1,5 rocne boliet chrbtica. No ano, u inej lekarky ho preukazatelne bolela. Vies si predstavit ten pocit ked 1,5 rocne place v naruci a ta pizda sa len zasmiala.

@beata_k a tvoje dieta teda niak nadmerne priberalo na váhe viac ako podla tabuliek malo alebo ako?a nepýtala si sa jej, ze co v takom pripade robiť ked sa to deje?

beata_k
27. jún 2025
@jednorozec007

@beata_k a tvoje dieta teda niak nadmerne priberalo na váhe viac ako podla tabuliek malo alebo ako?a nepýtala si sa jej, ze co v takom pripade robiť ked sa to deje?

@jednorozec007 Bolo na hranici tabulky. No vzdy, vzdy, vzdy na poradni doslova zalamovala rukami aky je tucny. Dnes ma 6 a padaju mu teplaky. No viem si predstavit, ze slabsia povaha obmedzi dietatu jedlo. Taka je ona "odbornicka"

veso23
27. jún 2025

Ja nemám síce skúsenosť ešte osobnú, termín len v auguste ale.budeme chodiť k dr.Palonder robí aj rôzne prednášky recenzie ma veľmi dobre. Berie nových pacientov https://mudrazebra.terapiepredeti.sk/

minesasubu
27. jún 2025
@tekvicka4

@minesasubu mas osobnu dobru skusenost?🙏🙏vyzera, ze by mohla aj brat novych pacientov

@tekvicka4 Áno chodím pekne k nej veľká spokojnosť berie nových pacientov

jednorozec007
27. jún 2025
@beata_k

@jednorozec007 Bolo na hranici tabulky. No vzdy, vzdy, vzdy na poradni doslova zalamovala rukami aky je tucny. Dnes ma 6 a padaju mu teplaky. No viem si predstavit, ze slabsia povaha obmedzi dietatu jedlo. Taka je ona "odbornicka"

@beata_k akože ja sa pýtam lebo túto skúsenosť nemám.Ale zasa vždy ak je nieco na prd tak sa pýtam, ze co s tým.A pravda je taká, ze niektorí rodicia si nepriznaju ze svoje deti vypapali a deti sú obezne. Muž ma takto netere, 10 a 13 ročnú.A obom musia rodicia doma merať tlak lebo uz teraz maju problémy, sú obezne a nedávajú bežné pohybové aktivity na telesnej výchove v škole.

beata_k
27. jún 2025
@jednorozec007

@beata_k akože ja sa pýtam lebo túto skúsenosť nemám.Ale zasa vždy ak je nieco na prd tak sa pýtam, ze co s tým.A pravda je taká, ze niektorí rodicia si nepriznaju ze svoje deti vypapali a deti sú obezne. Muž ma takto netere, 10 a 13 ročnú.A obom musia rodicia doma merať tlak lebo uz teraz maju problémy, sú obezne a nedávajú bežné pohybové aktivity na telesnej výchove v škole.

@jednorozec007 Je to proste uz stara lekarka s postupmi z cias Franca Jozefa a nema tam co robit.

kamed
30. júl 2025

Nie je to sice v Petrzalke, ale v Dubravke, ale od septembra tam otvarame modernu detsku ambulanciu a kedze je nova-budeme brat novych pacientov. Registracia je uz spustena, kto ma zaujem - kiddocare.sk 🙂 rada sa o Vase deti postaram 🙂