icon

Poradíte dobrého pediatra v Petržalke?

6. mar 2025

Poliklinika strecianska petrzalka pediater
hľadám pediatra pre novorodeniatko. (Ešte nenarodené)
Nakoľko mam trvalý pobyt (hned vedľa panelák) tak zjavne patrím tam, nie ? 🤣 áno, som úplne vymletá.. alebo ako zistím kde patrím?
A keď už vás tu mam, tak poraďte nejakého dobrého pediatra, s ktorým máte dobré skúsenosti . Budem vďačná.

uhnakova
•
6. mar 2025

Pohľadaj si spádového pediatra tu: https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m...

autor
•
6. mar 2025

@uhnakova úprimne tomu vôbec nerozumiem. Trvala adresa mi tam nejde. Len že okres BA- Petrzalka, a tam mi vyskočia všelijaké v Petržalke. Takže spadam pod všetky čo mi tam vyskočia ? No neviem 🙈

iwesska
•
6. mar 2025

Ty si musis pozriet ulicu,kde byvas,tam patris. Na Strecnianskej je plnka, tam ta zoberu len podla obvodu.

autor
•
6. mar 2025

@iwesska keď bývam vyslovene vedľa strecianskej tak asi tam patrím. Tam mam aj obvodného

misskisa
•
6. mar 2025

Choď na stránku polikliniky Strecnianska, daj si vyhľadať pediatrov a pri každom si pozri ulice ktoré mu patria. Nájdeš svoju ulicu, tam patríte.

pink_lady
•
6. mar 2025

nemusis tam patrit. my mame dr asi 200m od domu ale obvodovo patrime do mestskej polikliniky, ktora je asi 4km...Ale chodime k tomu 200m...

uhnakova
•
6. mar 2025

Veď normálne podľa ulice sa nájdi. Ulice idú podľa abecedy.

uhnakova
•
6. mar 2025

Hrubým modrým písmom sú napísané ulice. Pod názvom ulice je vždy meno pediatra a jeho adresa. Nájdi svojho pediatra podľa ulice, na ktorej bývaš.

jednorozec007
•
8. mar 2025

@uhnakova prosím Vás a ako dlho pred pôrodom sa treba prihlásiť u pediatra, viete mi povedať?

uhnakova
•
8. mar 2025

@jednorozec007 ja som to vybavovala asi mesiac predom.

jednorozec007
•
8. mar 2025

@uhnakova ďakujem veľmi pekne, čiže ak sa budem hlásiť tomu spadovemu, tak stačí mesiac dopredu áno?

uhnakova
•
8. mar 2025

@jednorozec007 áno, ak je vsetko v poriadku. Ak by náhodou boli nejaké komplikácie, tak môžeš aj skôr. Prajem bezproblémové tehotenstvo 🙂

jednorozec007
•
8. mar 2025

@uhnakova no som aktuálne v 5tom mesiaci a od začiatku som na rizikovej gravidite.