icon

Odporučte plastického chirurga pre zmenšenie prsníkov

klarabartal81
Včera o 10:07

Dobrý deň!
Vedel by niekto odporúčať plastickeho chirurga v Ružinove? Menšenie prsia zo zdravtnỳch dôvodov.
Ďakujem

anonym_85ae21
Včera o 10:13
anonym_18ba68
Včera o 10:20

@klarabartal81 Mudr. Palenčár. A máš ho priamo v Ružinovskej nemocnici

pr85
Včera o 13:52

@klarabartal81 A prečo by si nejaká žena chcela dat zmenšiť poprsie? To už vôbec nechápem. Z akých zdravotných dôvodov? Prosím poučte ma.

rk123
Včera o 14:00
@pr85

@klarabartal81 A prečo by si nejaká žena chcela dat zmenšiť poprsie? To už vôbec nechápem. Z akých zdravotných dôvodov? Prosím poučte ma.

@pr85 co je toto za otazku preco?
napriklad preto, ze ked mas velke a ovisnute prsia (co vacsina velkych je kvoli vahe a gravitacii), tak ta neskutocne tlacia a zarezavaju sa podprsenky, nemozes si dat ziadne saty bez podprsenky a tie zdravotne dovody su napriklad tie, ze prsia su tazke na chrbticu a nie je to prijemne. tak isto si nemozes hociako lahnut/spaty
tak isto sa tazko sportuje napriklad ked ti to lieta hore dole a tazko sa kupuju velke podprsenky a sportove podprsenky ktore by ti ich drzali

anonym_372444
Včera o 14:04
@pr85

@pr85 napr.z bolesti chrbta a krcnej? napr. zo zaparenin pod prsiami? napr.z psychickych dovodov, ze 2 vrecia na hrudniku sposobuju traumu? vies co je to nosit na hrudi 4 kila a nosit podprsenku velkosti H a nemoznost ju kupit? a tu podprsenku nosit len obycajnu skaredu, ziadna sexi cipka, lebo take obrie prsiska do ziadnej sexi podprsenky nevtesnas. chod sa venovat zene a detom a nevtieraj svoje priblble komenty do kazdej temy, o ktorej nemas ani potuchy.