icon

Odporučte súkromného tenisového trénera pre dieťa v Bratislave

alex2019
5. sep 2025

Ahojte,
syn (6 rokov) chodil rok a pol na tenis ale nejak sa nepohodol s trenerom (akoze nic strasne, ale proste tam uz nechce chodit) a nakolko ma ine kruzky tak uz velmi ani nema priestor na dalsi pravidelny. Avsak bola by som nerada keby ten tenis uplne zabudol a ved ho to aj bavilo, a teda mi napadlo, ze ci by sa nedalo niekoho sukromne najst co by s nim tu hodinu tu a tam si zahral len neviem kde niekoho takeho zohnat 🙂 (my nevieme hrat tenis preto to chceme takto externe riesit..)
Sme z BA a byvame blizko takych mestkych kurtov co sa daju booknut tak to by sme my poriesili a moja predstava bola, ze za takych 20 eur na hodinu (skoly pytaju 40 ale tie platia kurt/odvody/atd tak to mi pride adekvatne), ze teda ci by sa niekto nasiel. Nejaky student alebo tak. Nemate niekoho znameho? To nemusi byt profi tenisovy trener, len teda niekto kto vie hrat tenis na dobrej urovni a vie to s detmi, idealne niekto mlady lebo myslim, ze tie decka lepsie na mladsich reaguju a taka vacsia sranda to pre ne je.
Ak nahodou niekho poznate tak dajte vediet. Dakujem.

jednorozec007
10. sep 2025

@alex2019 ak Vaše dieta odmietlo hrat tenis, tak stratilo zaujem a je úplne zbytočné ho tam znova dávať s inym trénerom, budú to Vaše vyhodené peniaze, radšej ich odložte na krúžok, ktoré Vaše dieťa baví.Nie je nič horsie pre trénera ako mat na kurte dieťa, ktoré hrat nechce a len tam stojí s raketou, nevšíma si lopty, pripadne ich len tak odpálkuje hoc kde.Taketo dieťa sa jednoducho ani nič nenaučí, je to skrátka strata času ako pre trénera tak aj pre to dieťa.

alex2019
autor
10. sep 2025
@jednorozec007

@alex2019 ak Vaše dieta odmietlo hrat tenis, tak stratilo zaujem a je úplne zbytočné ho tam znova dávať s inym trénerom, budú to Vaše vyhodené peniaze, radšej ich odložte na krúžok, ktoré Vaše dieťa baví.Nie je nič horsie pre trénera ako mat na kurte dieťa, ktoré hrat nechce a len tam stojí s raketou, nevšíma si lopty, pripadne ich len tak odpálkuje hoc kde.Taketo dieťa sa jednoducho ani nič nenaučí, je to skrátka strata času ako pre trénera tak aj pre to dieťa.

on chce
@jednorozec007 on by aj chcel, ked hral jednu hodinu v inej skole kde bol mladsi (ten nechcel tak to sme proste zrusili, lebo presne tam to nemalo ziadny vyznam) tak to bolo super, aj som bola prekvapena ako mu to ide a bavilo ho to.. takze myslim, ze to bol taky nejaky osobny problem s trenerom, chvilu som myslela, ze ho proste dam len do inej tenisovej skoly, ale ma dost kruzkov tak zase netreba aby stale daco mal.. ale proste raz za cas by bolo super keby si mohol s niekym zahrat a zial teda s nami to nie je mozne, lebo ja mu ziadne dobre rady dat neviem 🙂