icon

Odporučte taxi z Bratislavy na letisko Viedeň

klara351
Dnes o 18:55

Ahojte, poraďte mi, prosím, odvoz z Bratislavy na letisko vo Viedni, s ktorým ste boli spokojné. Ďakujem

anonym_b9f562
Dnes o 19:06

@klara351 a autobus ti nevyhovuje? Je tam tusim priamy spoj... taxi poradit neviem, vozi nas "firemny"

klara351
autor
Dnes o 19:10
@anonym_b9f562

@klara351 a autobus ti nevyhovuje? Je tam tusim priamy spoj... taxi poradit neviem, vozi nas "firemny"

@anonym_b9f562 Nevyhovuje, idem sama s dieťaťom, skoro ráno, musela by som sa dopraviť na autobusovú stanicu, čo by nám cestu ešte predĺžilo. Budeme potom cestovať skoro celý deň, takže chcem to mať čo najkratšie a najpohodlnejšie

anonym_f4034c
Dnes o 19:19

co sa predrazi ak pojdes taxikom do ba na stanicu a odtial autobusom na letisko?? vyjde to podstatne lacnejsie ako taxi ba-vie. vlastna skusenst, autobus je super

anonym_b9f562
Dnes o 19:26
@anonym_f4034c

co sa predrazi ak pojdes taxikom do ba na stanicu a odtial autobusom na letisko?? vyjde to podstatne lacnejsie ako taxi ba-vie. vlastna skusenst, autobus je super

@anonym_f4034c predlzi, nie predrazi... chapem, taxi je pohodlnejsie, akurat dost drahe... platievali sme roky dozadu 50 eur jedna cesta...

anonym_f4034c
Dnes o 19:28
@anonym_b9f562

@anonym_f4034c predlzi, nie predrazi... chapem, taxi je pohodlnejsie, akurat dost drahe... platievali sme roky dozadu 50 eur jedna cesta...

@anonym_b9f562 aha predlzi, sorry, no teraj su ceny trosku vyssie rataj min. 70-80 e

klara351
autor
Dnes o 19:31

Na cene mi nezáleží, oproti dovolenke je to zanedbateľná suma, chcem to mať pohodlné, hlavne kvôli dcere

muchotrafka298
Dnes o 19:54
@klara351

Na cene mi nezáleží, oproti dovolenke je to zanedbateľná suma, chcem to mať pohodlné, hlavne kvôli dcere

@klara351 ja Ti doporucim Carsen, oni maju pekne vozidla, solidnych vodicov. Upozornim na to, ze sa v pripade takychto prepravcov nejedna o taxi (ani u inych firiem), vozidla nie su oznacene ako taxi. Jedna sa o prepravne spolocnosti, taxiky musia mat rakusku licenciu na uzemi Rakuska. Co nema ani jedna firma. Tych prepravcov je viac, cena je z BA alebo z letiska Schwechat sa pohybuje jedna cesta od 70-80 EUR za auto. Co je celkom dost penazi uz, pred par rokmi bola cena nejakych 50 EUR co nebolo take zle.

anonym_68daa9
Dnes o 20:11
@klara351

@klara351
Ti su tu ako debili ja tiez chodim taxikom pred par dnami ma bol vyzdvihnut zo stanice z Viedne o 1 rano aj s podsedakom 100€

anonym_68daa9
Dnes o 20:22
@muchotrafka298

@klara351 ja Ti doporucim Carsen, oni maju pekne vozidla, solidnych vodicov. Upozornim na to, ze sa v pripade takychto prepravcov nejedna o taxi (ani u inych firiem), vozidla nie su oznacene ako taxi. Jedna sa o prepravne spolocnosti, taxiky musia mat rakusku licenciu na uzemi Rakuska. Co nema ani jedna firma. Tych prepravcov je viac, cena je z BA alebo z letiska Schwechat sa pohybuje jedna cesta od 70-80 EUR za auto. Co je celkom dost penazi uz, pred par rokmi bola cena nejakych 50 EUR co nebolo take zle.

@muchotrafka298
Ale ma podla toho poznas ze ta vylozia az pred terminalom, a ty co nemaju jasne ze nejazdia do stredu Viedne na stanicu.

anonym_68daa9
Dnes o 20:45

@klara351
Ja chodim Mercedes Taxi airport Group