icon

Onkologický ústav sv. Alžbety - mamológia

dijuri
7. sep 2022

Dobrý deň,je tu prosím niekto kto je alebo bol v podobnej situácii?Mám sa objednať mamologovi do tejto nemocnici.Nie som ale z BA.Dost dochadzame.Chcem vedieť ako to tam chodí keď príde pacient s vymennym lístkom ,s nálezmi zo sona (mamografiu robená nebola nikdy a ani konzultácia s mamologom),len mamolog u nás nie je.Vedia urobiť v jeden deň sono,mamografiu ,konzultáciu -orioadne biopsiu?,alebo sa to kuskuje aj na viac dní?Nezdvíha mi nikto telefón tak sa pýtam dopredu tu aby som sa nejako vedela zariadiť.
Ďakujem za odpovede

lucyluska
7. sep 2022

@dijuri ahoj. Mamo, sono a výsledok konzultovany popri sone u mňa. Bez žiadnych nálezov. Neviem či aj biopsiu tam robia.
Určite musíš byť objednaná a prísť skôr, v nemocnici sa musíš zaregistrovať na informaciach a dajú ti takú kartičku. Potom cesta tam asi 10 minút, kým som to našla.
Takže najprv mamo spravia, potom ťa zavolajú dnu, tam sono robia a konzultujú. A keď niečo vážne tak to neviem.

kiki68
7. sep 2022

@dijuri na informaciach vystavia taku karticku a s tou ides dalej. Myslim, ze v suterene je Gyn ambulancia a tam sa hlasis dalej s tym listkom ( oni povedia kde presne mas ist a ake dvere) a tam uz cakas a ides dalej. Co uz oni dalej robia je na nich. Ale predpokladam, ze odbery na onko markery si spravia a urcite sono prsnikov. Dalej sa uz dohodnes tam s nimi, ze co s tym dalej. Aspon takto bol postup u mna