Online objednanie na Tomášikovej
Dobrý deň
Prosím Vás neviete mi poradiť či aj keď dôjdem o ôsmej alebo deviatej či sa mi ujde listok alebo je lepšie sa objednať online?
A keď sa objednám online sme traja ,takže budem musieť urobiť 3 rezervácie pre manžela,mňa a synčeka alebo stačí jedna?
Ďakujem
Nie, nestačí jedna rezervacia, kazdý dospelý musi byt online objednaný zvlásť a v jednej rezervacii dáš viac dokladov a s ním pojde dieťa. Je to na stranke aj napisané...
Cez online asi ani nepôjdem keďže voľný termín mi našlo až konec apríla a to je dlhá doba
@kvietok2012 nemáš pravdu, mám to osobne overené pri žiadosti o nové cestovné pasy.
"V prípade potreby podania viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov pre jednu osobu alebo doklady pre viac členov rodiny je možné vytvoriť jednu rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí. Vytvoriť rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov je dostupná pri výbere služby (krok 1) v kategórii oddelenie dokladov - viac dokladov."
https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...
My sme nechceli riskovať, že nedostaneme lístok, tak sme boli v Malackách. Je možné ísť aj do Pezinka, Senca...pohľadať kde majú voľné termíny. Pri podávaní žiadostí musia byť všetci prítomní, fotky, biometrické údaje...ale prevziať všetky pasy môže aj jeden člen rodiny, ale treba to uviesť písomne v žiadosti. Pracovníčky o tom vôbec nevedeli, riešili sme to cez vedúcu oddelenia dokladov.
@done tak ja keď som bola s malymi deťmi (jedna mala 2 a druha cez 3 roky), povedali mi, že jedna rezervácia, resp.listok mi nestačí. Ze pre každú musím mať zvlášť. Tiez som si myslela ze jedna stačí. Pýtam sa pracovníčky a teraz akože co? Tak sa urobila "milou" a vzala mi aj druhu dcéru. Mimo to, aj keď som bola s malym dieťaťom a mali nás vziať "dopredu", čakali sme vyše 40 minút, kým nás vzali. Muža nevzali vôbec. Mal akoze čakať. Bolo to minulý rok.
@autorka volne termíny treba pozerať po polnoci.
Nerozumiem uplne tejto panike a hlavne preco sa vsetci trepu na Tomasikovu. V BA mas aj dalsie miesta na vybavovanie dokladov. Za posledny mesiac som bola na Zaporozskej 3x, raz z toho bol naval kvoli jarnym prazdninam, ostatne razy vsak uplna pohoda, cakali tam asi 3 ludia a pritom pracovalo 8 okienok.
PS: Isli sme bez online objednania, za chvilu sme boli vonku.
@done ok ,beriem späť...

Stačí jedna rezervácia, pri objednávaní uvedieš výber služby a viac dokladov.