Oplatí sa návšteva predajne Victoria's Secret?
Victoria secret Nivy
Boli ste už niektorá pozrieť, oplatí sa ?
Aké sú ceny ?
Ďakujem
Ja by som sa kvôli tomu nepotrhala :D Navštívila som VS v USA, nič extra, podobné obchody nájdeš aj inde, iné značky. Majú pekné voňavky.
Zatial som este nebola 🙂 lebo sa asi hromadne zajazdy organizuju. Ceny maju by som povedala take standardne ako aj na stranke ich originalnej. Aj vacsinu akcii maju. To mam info od kamosky, ktorej sa chcelo ist pozriet.
Zatial som este nebola 🙂 lebo sa asi hromadne zajazdy organizuju. Ceny maju by som povedala take standardne ako aj na stranke ich originalnej. Aj vacsinu akcii maju. To mam info od kamosky, ktorej sa chcelo ist pozriet.
@petamich ďakujem.
Nemám v pláne sa tam hrnúť , určite nie do času kým neopadne ošiaľ.
Ja som nebola, ale plánujem - ak sa mi bude chcieť tak možno aj zajtra z práce ☺️
Ja som zvyknutá chodiť do mega veľkých VS shopov. Toto je malý obchodík, takže som iba prešla okolo. Ceny predpokladám sú ako všade inde, čiže rovnaké.
Ja som zvyknutá chodiť do mega veľkých VS shopov. Toto je malý obchodík, takže som iba prešla okolo. Ceny predpokladám sú ako všade inde, čiže rovnaké.
@melanta teba som čakala " všade som bola, všetko viem "
ceny ako na nete urcite sa da nakupit, chod sa urcite pozriet
ja som nekupovala lebo idem o tri tyzdne do NY a chcem tam nakupit v outlete VS ak by som nesla tak nakupim tu
ja som nekupovala lebo idem o tri tyzdne do NY a chcem tam nakupit v outlete VS ak by som nesla tak nakupim tu
@mamina7070 ďakujem.
Pôjdem určite keď opadnú tie rady.
Ja mám Vs rada, kupujem a objednávam roky.
@mamina7070 a ty dobre nakúp potom.
Ja sa tento rok do USA nechystám, tak nič.
Tak dnes bola vo Viktorke, okolo 17h - žiadne čakanie vonku, ľudí toľko ako v Zare. Predajňa pekná, hoci menšia, no myslím že mali zo všetkého.
Bohvie ako dlho sa tu však pri tých pálkach udrží. Každopádne, drahá bola aj v USA, takže toto ma neprekvapilo.
Tak dnes bola vo Viktorke, okolo 17h - žiadne čakanie vonku, ľudí toľko ako v Zare. Predajňa pekná, hoci menšia, no myslím že mali zo všetkého.
Bohvie ako dlho sa tu však pri tých pálkach udrží. Každopádne, drahá bola aj v USA, takže toto ma neprekvapilo.
@raffaella ďakujem ti moc
@autorka Ja calam na odpoved od viesty. Ta okomentuje vzdy a vsetko, asi pracuje v time MK. 😀
@spongebob1 🤣🤣
Nebola som nie som cielovka ale chodim okolo casto a rad tam bol iba prvy den, inak normalne ludi ako inde v obchodoch
Co sa vo VS oplati kupit okrem parfemov? Akoze fakt netusim,dam si poradit 🙂 mne ti vzdy prislo ako spodne pradlo pre teens
Ďakujem za info, chystala som sa, keď opadne prvý ošial. Nie som z VS úplne paf, lebo značka, ale sedí mi ich spodné prádlo, najmä podprsenky, takže aspoň viem, že môžem ísť pozrieť, čo majú… 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/nova-predajna-victoria-secret-v-bratislave/