icon

Ordinuje MUDr. Ferianec pacientky aj mimo tehotenstva?

47katka47
7. jún 2024

Dobry den,
Rada by som sa opytala , ci pan Dr. Ferianec, kt. je aj na rizikovej poradni v Ruzinove ( ak sa nemylim , robi aj sona v 12. tt v ginfive pri Martinskom cintorine)… ci ma svoju ambulanciu pre pacientky celorocne a na dlhorocne…
Nic som takeho nenasla…

Planujeme 2. babatko a bola som rizikova, pre zle skusenosti pri tehu vysetreniach s aktualnou , by som pred otehotnenim sla za nim a ostala kvazy uz u neho pred/ pocas aj po porode…

Dakujem

Strana
z2
zuzulenkaa
29. nov 2025

@nikdenikto Mne toto tiež začalo veľmi vadiť v Gynsane. Necháš tam majland a čakáš hodinu. Prehodili ma medzi lekármi bez môjho vedomia, atď atď. Proste úroveň išla dole a ceny hore. Nakoniec som prešla inde, kde sa platí oveľa menej a za vyššiu kvalitu, takže som spokojná.

nikdenikto
7. dec 2025
@zuzulenkaa

@nikdenikto Mne toto tiež začalo veľmi vadiť v Gynsane. Necháš tam majland a čakáš hodinu. Prehodili ma medzi lekármi bez môjho vedomia, atď atď. Proste úroveň išla dole a ceny hore. Nakoniec som prešla inde, kde sa platí oveľa menej a za vyššiu kvalitu, takže som spokojná.

@zuzulenkaa ja našťastie chodim 2x do roka len preventívky, takže zatiaľ neodchádzam, ale ak by som mal nejaký problém a treba častejšie návštevy alebo by som (nebodaj 🤣) zase otehotnela tak zmením už aj ja.

Strana
z2