icon

Ortoptické cvičenia pre deti hradené poisťovňou

dankapav
27. máj 2021

Prosim, kam chodíte s deťmi na ortopticke cvicenia hradené poisťovňou? Doteraz sme chodili ku Veselemu, Kramare sú od polovice mája spoplatnené.Dakujem za rady.

lucik194
27. máj 2021

@dankapav ak si v BA skupine tak pozri tam, davala som tam foto letaciku kde sa da ist zadarmo, su 4 moznosti
kramare (teda ked hovoris ze uz ani tam nie), tak potom este karlovka, dubravka a petrzalka

mamamia80
27. máj 2021

@dankapav krama
@dankapav chodíme na kramare cvičiť a od nás nikto nepýta peniaze.... Ale to chodím s detmi

dankapav
autor
28. máj 2021

@lucik194 prosim vieš mi ku tomu poslať viac info? Resp. Sfotit ten leták? Budem veľmi vďačná.

dankapav
autor
28. máj 2021

@mamamia80 my sme tam mali začať cvičiť od júna so 4.rocnou dcérkou, pred dvoma dnami mi volala sestrička priamo z ambulancie že vedenie nemocnice sa rozhodlo spoplatniť tieto ortopticke cvicenia na 40€/sedenie 45min. My sme tam chceli prestúpiť od Veselého očnej kliniky práve kvôli tomu, ze tie cvičenia na Kramároch boli zdarma a teraz to od polovice mája spoplatnili.

lucik194
28. máj 2021

@dankapav za 40 e za sedenie mozes ist hocikde

lucik194
28. máj 2021

toto sme dostali pred 2 rokmi, tak snad este z toho nieco bude platit

dankapav
autor
28. máj 2021

@lucik194 u Veseleho platíme 300€/15 sedení. Čiže je to menej ako tých 40€. Neskutočne to prešvihli Kramare s cenou nakoľko sú štátna nemocnica.

dankapav
autor
28. máj 2021

@lucik194 dakujem, skúsim obvolať všetkých.

zuzike123
30. máj 2021

@lucik194 to su rehabilitacie pre deti, autorka chce kontakt na cvicenie s ockami

lucik194
30. máj 2021

@dankapav moja chyba zle som precitala, chces ortopticke nie ortopedicke 🤦🏻‍♀️ prepac

dankapav
autor
30. máj 2021

@lucik194 to sú rehabilitácie telesne asi však? Ja hľadám očné-ortoptické nie ortopedické.

lucik194
30. máj 2021
dapo
5. jún 2021

@dankapav na jankolovej v petrzalke je aj ocne sanatorium, tam su asi aj cvicenia na oci

halci
16. sep 2021

Prosim vas, da sa este niekam chodit na ortopticke cvicenia ktore su aspon ciastocne hradene poistovnou? 400e pytaju za 10 cviceni na Kramaroch.

mamamia80
16. sep 2021

@halci
@dankapav neviem kam na to chodite ale ti ste boli aj u ortpedickeho lekara aj lekara rhb? Ak nie tak ano plati sa alebo sukromne

halci
16. sep 2021

@mamamia80 ortopedicky lekar s tym nic nema. To su cvicenia na oci, ked dieta skuli. Ortopticke a nie ortopedicke.

dapo
16. sep 2021

@halci jankolovu si skusala? Tam sa tiez cvici, neviem ako su tam poplatky, treba sa popytat

halci
16. sep 2021

@dapo este nie, no skusim tam zavolat, uvidim co mi povedia. Na Jankolovu sme kedysi chodili so starsou dcerou ako babom cvicit na chrbticu, nevedela som ze tam maju aj ortopticke cvicenia na oci.

masinka
16. sep 2021

@halci na Jankolovej maju aj denny stacionar, moja tam chodila s nozickami, ale boli tam aj deticky s poprelepovanymi ockami.

halci
16. sep 2021

@masinka ona bola na vysetreni lebo rano jej vzdy zabiehaju oci od seba, zistili jej ze nema 3D videnie, ale zatial bez prelepovania a okuliarov. Uvidime, ci cvicenia pomozu, chceme to skusit.

halci
16. sep 2021

@dapo
@masinka
dakujem

zuzike123
16. sep 2021

Este mozes skusit oslovit Ranu intervenciu alebo Spojenu skolu pre slabozrakych na Svrcej (maju aj spec. pedagoga) alebo zrakove terapie vo Vidum v Opave, ale to bude na priamu ucast, zato som o ich lekarke pocula same chvaly.

dankapav
autor
17. sep 2021

@halci žiaľ, poisťovňa tieto očné cvičenia nepreplaca. Vyskolené zdravotné sestry na ortopticke cvicenia sú iba u veseleho, kde 15cviceni stojí 300€, alebo Kramare. Mam to zistené.

ktomi22
22. júl 2024

@dankapav viem, ze to bolo davno, ale prosim Ta mozes mi poslat kontakt na tie 2 ambulancie?? (Veseleho, Kramare)

vranamata
19. jún 2025

@dankapav u detskej ocnej lekarkySlezakovej, vDubravke, ortopticke a pleopticke cvicenia deti