Ortoptické cvičenia pre deti hradené poisťovňou
Prosim, kam chodíte s deťmi na ortopticke cvicenia hradené poisťovňou? Doteraz sme chodili ku Veselemu, Kramare sú od polovice mája spoplatnené.Dakujem za rady.
@mamamia80 my sme tam mali začať cvičiť od júna so 4.rocnou dcérkou, pred dvoma dnami mi volala sestrička priamo z ambulancie že vedenie nemocnice sa rozhodlo spoplatniť tieto ortopticke cvicenia na 40€/sedenie 45min. My sme tam chceli prestúpiť od Veselého očnej kliniky práve kvôli tomu, ze tie cvičenia na Kramároch boli zdarma a teraz to od polovice mája spoplatnili.
Prosim vas, da sa este niekam chodit na ortopticke cvicenia ktore su aspon ciastocne hradene poistovnou? 400e pytaju za 10 cviceni na Kramaroch.
Este mozes skusit oslovit Ranu intervenciu alebo Spojenu skolu pre slabozrakych na Svrcej (maju aj spec. pedagoga) alebo zrakove terapie vo Vidum v Opave, ale to bude na priamu ucast, zato som o ich lekarke pocula same chvaly.

@dankapav ak si v BA skupine tak pozri tam, davala som tam foto letaciku kde sa da ist zadarmo, su 4 moznosti
kramare (teda ked hovoris ze uz ani tam nie), tak potom este karlovka, dubravka a petrzalka