icon

Osobná skúsenosť s jednodňovou chirurgiou Bory?

jasima9275
14. jan 2025

Ahojte,

Bola ste niektorá v nemocnici Bory na jednodňovej chirurgii ?
Zaujíma ma aké to tam bolo. Vraj to je len nejaá miestnosť a tam sú postele kde všetci čakáte na zákrok ?

Ďakujem

balerina2025
14. jan 2025

brat cakal na zakrok vyse 6 hodin

jasima9275
autor
14. jan 2025

@balerina2025 Tak som mala cca aj ja. Od rana do nejakej druhej. Len som ochorela

misssun
16. jan 2025

Ja idem 13.3 pokial to uz nie je pre teba neskoro a napisala by som.

jasima9275
autor
22. jan 2025

@misssun áno budem rada. Ja už 2 týždne čakám, že sa mi ozvú s termínom.

jasima9275
autor
24. mar 2025

@misssun ahoj, ako dopadla operácia ?

misssun
24. mar 2025

@jasima9275 Ahoj, jednodnova chirurgia, rano prist nalacno, nepit, daju kanylu a cakas v jednej miestnosti s inymi pacientami, zoberu ta zoperuju a vratia kde si bola 🙂 perfektny personal... potom nasledne sprava od doktora a ides home 🙂 ked je to nieco vaznejsie tak ides na dalsi den domov. Dakujem vsetko dobre dopadlo, budem ti drzat palce

luccija
24. mar 2025

@jasima9275 kamarátka dlho čakala, kým ju zobrali na sálu na gyn.zakrok, ale s ostatným spokojna

jasima9275
autor
30. mar 2025

@misssun a prosím ťa v tej miestnosti ste nejak oddelení ? Napr záves aby si mala súkromie keď tam prídeš rozbitá z narkózy ? Neviem si to vôbec predstaviť. Koľko Vás tam asi bolo ?

misssun
30. mar 2025

@jasima9275 nie tam je to otvorene... ja som to vobec neriesila, hlavne ta musia stabilizovat, celkovo 6 je posteli na oddeleni...

vonikee
21. aug 2025

Dobrý deň, mám išť na jednodňovú operáciu kolena, ale nevedeli mi povedať koľko budem doplácať. Doktor povedal len toľko že budú meniť cenník od 01.09.2025 a budem tam doplatok ale nevie koľko. Mám isť 2.9.2025, bola som tam minulý týždeň sa informovať ale k doktorovi som sa nedostala. Na recepcii len napísali moje číslo na cetlík a že doktor mi bude volať....nikto sa neozval dodnes.

jasima9275
autor
21. aug 2025
@vonikee

Dobrý deň, mám išť na jednodňovú operáciu kolena, ale nevedeli mi povedať koľko budem doplácať. Doktor povedal len toľko že budú meniť cenník od 01.09.2025 a budem tam doplatok ale nevie koľko. Mám isť 2.9.2025, bola som tam minulý týždeň sa informovať ale k doktorovi som sa nedostala. Na recepcii len napísali moje číslo na cetlík a že doktor mi bude volať....nikto sa neozval dodnes.

@vonikee Dobrý večer, na stránke majú zverejnený cenník. Keď tak treba vyvolávať a vypýtať si termín do ambulancie. Aj ja som tak urobila. Keďže inak ma všetci ignorovali. Ak sa aj tak nedostanete k cenníku, tak sa informujte v deň nastúpu. Ak s doplatkom nebudete súhlasiť, ľahko odmietnete zákrok. Ja idem koncom októbra na žlčník. Bolo mi povedané, že zatiaľ to je bezplatné, ale pokiaľ by to bola nejaká prehnaná cena, proste zákrok odmietnem a radšej si tu sumu zaplatím v súkromnej klinike 🙈

vonikee
22. aug 2025

Ďakujem pekne za info

vonikee
28. aug 2025

Dobrý deň. Včera som bola opäť v nemocnici. Samozrejme zase sa každý vyhováral že nemajú oprávnenie my povedať cenu. Dnes mi volali že od dnes majú dostupný nový cenník. A od 1.9. je výška doplatku na jednodňovej chirurgii 1200€. Ja mám termín 2.9. a až dnes som sa cenu dozvedela. Operáciu som zrušila.

gemerka17
28. aug 2025
@vonikee

Dobrý deň. Včera som bola opäť v nemocnici. Samozrejme zase sa každý vyhováral že nemajú oprávnenie my povedať cenu. Dnes mi volali že od dnes majú dostupný nový cenník. A od 1.9. je výška doplatku na jednodňovej chirurgii 1200€. Ja mám termín 2.9. a až dnes som sa cenu dozvedela. Operáciu som zrušila.

@vonikee ahoj, ja velmi nechapem tým doplatkom. Však to je na vlastnú žiadosť pacienta. A ked tu potrebu nemas, tak by mali zoperovat koleno aj tak. Zadarmo z poistenia. Bez ich akože nadštandardnych služieb.

jasima9275
autor
28. aug 2025
@vonikee

@vonikee dobrý deň, 1200€ bez “ nadštandardnej “ požiadavky ? Ste normálne poistená ? … ja som zatiaľ ten cenník nenašla. Všetko je od 1.7. Určite dobre ste spravila. Ja urobím to iste pokiaľ si budem musieť platiť za žlčník

jasima9275
autor
28. aug 2025
@gemerka17

@vonikee ahoj, ja velmi nechapem tým doplatkom. Však to je na vlastnú žiadosť pacienta. A ked tu potrebu nemas, tak by mali zoperovat koleno aj tak. Zadarmo z poistenia. Bez ich akože nadštandardnych služieb.

@gemerka17 ja som čítala čo sa ľudia sťažovali, že im to dali automaticky podpisovať a zaplatiť. Vraj bez ich požiadavky za nadštandard

gemerka17
28. aug 2025
@jasima9275

@gemerka17 ja som čítala čo sa ľudia sťažovali, že im to dali automaticky podpisovať a zaplatiť. Vraj bez ich požiadavky za nadštandard

@jasima9275 no vsak teraz sa uz to vie, ze robia hnusnu praktiku. A teda treba trvať na tom, ze nechce pacient nič nadstandartne a normálne mať operaciu z poistenia. Žiadne hovadiny podpisovat.

vonikee
29. aug 2025
@jasima9275

@vonikee dobrý deň, 1200€ bez “ nadštandardnej “ požiadavky ? Ste normálne poistená ? … ja som zatiaľ ten cenník nenašla. Všetko je od 1.7. Určite dobre ste spravila. Ja urobím to iste pokiaľ si budem musieť platiť za žlčník

@jasima9275 mne tvrdila že cenník je už dostupný na internete, ani ja som nič nenašla.ale povedala mi do telefónu že od 1.9. sú spoplatnené tieto zákroky na JZS. Žiadny nadštandard nespomínala. Tak som povedala že môže rovno zrušiť aj termín. Odpoveď bola že túto informáciu pošle kompetentným a budú mi volať najneskôr pondelok. Včera nikto nevolal tak som zvedavá na ten pondelok....

jasima9275
autor
29. aug 2025
@vonikee

@jasima9275 mne tvrdila že cenník je už dostupný na internete, ani ja som nič nenašla.ale povedala mi do telefónu že od 1.9. sú spoplatnené tieto zákroky na JZS. Žiadny nadštandard nespomínala. Tak som povedala že môže rovno zrušiť aj termín. Odpoveď bola že túto informáciu pošle kompetentným a budú mi volať najneskôr pondelok. Včera nikto nevolal tak som zvedavá na ten pondelok....

@vonikee tak to je naozaj sila. A ako to mala byt špičková nemocnica, dostupná každému 🙈 suseda tam pracuje a sama povedalac že len € naháňajú. Zavolám tam aj ja a som zvedavá čo mi povedia. Človek sa nato spolieha teraz môže zas odznovu vybavovať.

jasima9275
autor
16. sep 2025
@misssun

@jasima9275 nie tam je to otvorene... ja som to vobec neriesila, hlavne ta musia stabilizovat, celkovo 6 je posteli na oddeleni...

@misssun ahoj, ešte mám otázočku. Čo si si brala prosím so sebou do nemocnice a kam si si mohla uložiť súkromné veci ?
Ďakujem 😊

misssun
23. nov 2025
@jasima9275

@misssun ahoj, ešte mám otázočku. Čo si si brala prosím so sebou do nemocnice a kam si si mohla uložiť súkromné veci ?
Ďakujem 😊

@jasima9275 doklady, telefon som mohla mat v sufliku ze sa dava pozor, neviem ale ci uz nie je neskoro na odpoved 🙂

jasima9275
autor
23. nov 2025
@misssun

@jasima9275 doklady, telefon som mohla mat v sufliku ze sa dava pozor, neviem ale ci uz nie je neskoro na odpoved 🙂

@misssun áno už to mám za sebou 🤣 ale ďakujem aj tak 😊