icon

Pamätáte si na Klub Hron v Podunajských Biskupiciach?

foxinkofoxovy
2. júl 2025

Zaniknutý Klub v Podunajských Biskupiciach. Chodili ste sem niekto? Aké to bolo? Údajne to mala byť diskotéka na úrovni, bez bitiek, poletujúcich fliaš a všetkého toho bordelu typického pre kluby v centre BA.

hrabovo
2. júl 2025

@foxinkofoxovy ja som chodievala na koncerty, parádna Atmosféra, malo ludi, vždy sa dalo byť s interpretmi, také ako v obyvacke

dudos
2. júl 2025

Áno chodila ale po pravde už si ani nespomínam aké to tam bolo. Ani neviem, že už nefunguje.

chrobak7
2. júl 2025

@foxinkofoxovy Bolo to konkrétne na Dolných Honoch, na Dudvážskej ulici v tom nákupnom centre. Bola to klasická tínedžerská diskotéka pre 15-20 ročných, žiadny nočný klub.

Chodil som tam na základnú, ale vtedy som do klubu nechodil, púšťali až od 15 rokov. Na strednej som tam bol pár krát. Ale to bolo pre mladé žaby, čo tam lovili frajerov. Od 18-tich som s partiou radšej chodil do skutočných nočných klubov a diskoték - kto bude poznať - Bajkal nočný klub, CKM klub, Jadran, prípadne potom na výške do vysokoškolských klubov - Bernolák, Mlyny, V-klub.

Aj teraz by v tom nákupnom centre mal byť Club Hron, ale to už bude niečo úplne iné, než čo bolo v 80. rokoch. Ani neviem, či tento nový je v tých istých priestoroch, v tomto som nikdy nebol:

https://otvorenydom.sk/3d-prehliadka/club-hron/...